Alexa Chung Clothing

Foto: @alexachungstagram/ALEXACHUNG

Stilikon og topmodel Alexa Chung springer ud som designer!

Alexa Chung er klar med sit eget tøjmærke – se kollektionen her

”Jeg føler, jeg er parat til at gøre det nu. Hvis det havde været før, ville jeg ikke have været ansvarlig nok eller have været i stand til at påtage mig det ansvar, det er."

I en alder af bare 16 år blev Alexa Chung spottet af Storm Model Management på Reading Festival, og siden har hun gået for Chanel, fået opkaldt en Mulberry taske efter sig og været elsket for hendes personlige stil.

LÆS MERE: Beauty crush på Regitze Christensen: "Denne mascara køber jeg igen og igen"

Og netop den personlige stil er netop hvad 32-årige Alexa Chung nu tager videre, efter at have lavet udsolgte samarbejder med bl.a. jeansbrandet AG Jeans og sneakermærket Superga. Fra 30. maj 2017 kan du nemlig shoppe hendes eget tøjmærke navngivet efter hende selv - Alexa Chung.

– Jeg føler, jeg er parat til at gøre det nu. Hvis det havde været før, ville jeg ikke have været ansvarlig nok eller have været i stand til at påtage mig det ansvar, det er [at være designer], siger Alexa Chung i et interview med Business Of Fashion.

– Jeg ville bare have frihed til at skabe min egen verden, uden et andet mærkes identitet at forholde mig til, siger Alexa Chung og fortsætter:

– Det var sjovt, men der er visse grænser!

Kollektionen er skabt af et sammensat team, hvor bl.a. Edwin Bodson, som stod for produktudvikling for Haider Ackermanns mellemkollektioner på damesiden, er ansat som Managing Director og består af denim, hverdags- og festtøj, sko og smykker.

– Jeg kommer ikke til at lave noget, der har en vanvittig høj pris. Jeg vil være sikker på at lave noget, der taler til alle, siger Alexa Chung.

Her er vores 14 favoritter fra kollektionen:

Skjorte, 2.200 kr. Kjole, 4.600 kr. 

Jeans, 1.900 kr. Sko, 2.800 kr. 

T-shirt, 650 kr. Nederdel, 2.500 kr. 

Sweatshirt, 1.500 kr. T-shirt, 650 kr. 

Sko, 3.700 kr. Kjole, 4.700 kr. 

Kjole, 4.700 kr. Kjole, 3.100 kr. 

Kjole, 4.300 kr. 

Du kan se den fulde kollektion på www.alexachung.com.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Stil, Modeuge, Kjoler og Smykker