25 bedste skønhedsprodukter
SPONSORERET indhold

Her er de 25 bedste produkter til krop og ansigt

Skønhedsredaktøren har været på hårdt arbejde og haft usædvanligt mange produkter mellem hænderne og på huden. Her er resultatet og de ypperste produkter, der holder, hvad de lover.

Af: Marie Lodberg Foto: Oscar Meyer og PR
04. jul. 2022 | Mode | Eurowoman

Kære krop

Ansigtet får virkelig meget opmærksomhed med alverdens produkter, men hvad med kroppen? Det er den, der bærer dig rundt hver dag, og den skal også have creme og kærlighed.

Body Salt Scrub Lemon Grass

Det kan godt være, at man skal være påpasselig med scrub på den sarte hud i ansigtet, men heldigvis er huden på kroppen mere hårdfør. Den kan lide at blive scrubbet ren for døde hudceller, og Tromborgs scrub er nummer ét.

Body Salt Scrub Lemon Grass fra TROMBORG, 290 kr.

LÆS OGSÅ: 9 populære hårtrends på TikTok: Frisør afslører, hvilke du skal kaste dig over – og holde dig fra

Smoothing Body Brush Nuori

Tørbørstning af kroppen er ikke nyt. Det kan få blodet til at suse og sætte gang i kroppen og huden. Men denne tørbørste er smuk som ingen anden.

Smoothing Body Brush fra NUORI, 349 kr.

Instant Booster Body Serum

Kropsserum, hvis huden virkelig trænger til fugt. Brug det i et tyndt lag inden din bodylotion. Som en silkemaske til hele kroppen.

Instant Booster Body Serum fra BODYOLOGIST, 399 kr.

Tonic Treatment Oil

Når kroppen er ren, og den stadig er fugtig og i badet, klapper du olien på huden og skyller den af med iskoldt vand. Duften kvikker dig op, og tonicen gør dig blød.

Tonic Treatment Oil fra CLARINS, 400 kr.

Geranium Leaf Body Cleanser

Duften af geranium er måske den bedste i verden? Grøn og sprød som planten inklusiv et ordentlig skvæt citrus.

Geranium Leaf Body Cleanser fra AESOP, 280 kr.

LÆS OGSÅ: "Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af en grønthandler"

Fugt mig et stykke

Forbered huden på sommeren med et ordentligt skud fugt, så den er klar til at stå imod sol, saltvand og endeløs orangevin.

Hydra Zen Jelly Mask

Akaciehonning og rosenvand giver din hud en overordentlig omgang fugt med masken, der bruges efter rens og bliver på natten over. Slurp!

Hydra Zen Jelly Mask fra LANCÔME, 265 kr.

Mist Delight

Strammer kinderne, kan du, SOS, redde dem med misten, der giver fugt uden at fedte. Forstøveren får dråberne til at lande blødt på huden.

Mist Delight fra RUDOLPH CARE, 295 kr.

Hydra and Glow Ampoule

Ampuller, der skal bruges som en kur morgen og aften i syv dage, og som booster huden med fugt og glød, masser af glød.

Hydra and Glow Ampoule fra COMFORT ZONE, 290 kr. for 7 stk.

P.O.S.T. Recovery Cream

Konsistensen er en blanding af velourcreme og gelé med gods i og trænger ind i huden med det samme. Skaber ro og er god til normal, fedtet og sensitiv hud.

P.O.S.T. Recovery Cream fra PHFORMULA, 359 kr.

Bio-Cell Face Wrap

Huden er træt og grå. Lige indtil den bliver klædt i wrapmasken, der sørger for fugt på højeste niveau. Den gode nyhed? Følelsen varer ved, efter du har taget masken af.

Bio-Cell Face Wrap fra AMAZING SPACE, 475 kr. for fem stk.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens majfavoritter: ”Du ligner en million”

Make me up

Det skal ikke hedde sig, at du er typen, der går i ét med tapetet. Ikke længere i hvert fald. Ud i forsommeren med dig med koralsmæk på kinderne og vipper, du kan blinke igennem med.

Lash Clash Extreme Voume Mascara

Vipperne får det XL med den nye mascara fra YSL, der også farver dem kulsorte.

Lash Clash Extreme Voume Mascara fra YSL, 270 kr.

Kohl Eye Liner Pencil

Byt den brune eyeliner ud med én, der imiterer ametyst. Det er ikke så farligt, som det lyder. Guccis bløde blyanter glider let hen over øjenlåget.

Kohl Eye Liner Pencil fra GUCCI, 220 kr.

Blush Comete Corail Etoilé

Solen får snart de første fregner til at pible frem over næseryggen, og måske er det på tide, at kinderne springer ud sammen med dem? Giv æblekinderne en omgang koral.

Blush Comete Corail Etoilé fra CHANEL, 530 kr.

Lip Suede fra WESTMAN ATELIER

Den internationale makeupartist Gucci Westman har skabt en genistreg af en læbepalet. Hun ved, at det kan være en kunst at finde den rette farve til læberne. Ej for kødpølset, ej for grisset.

Lip Suede fra WESTMAN ATELIER, 675 kr. hos Ilovebeauty.dk

Prisme Libre

Fire løse puddere i én. Men hvorfor fire? Fordi ansigtet aldrig nogensinde blot har én enkelt farve. Huden står tilbage med en velouragtig glød. Men indrømmet, det kræver lidt øvelse.

Prisme Libre fra GIVENCHY, 419 kr.

LÆS OGSÅ: Mathilde Norholt: "Fuck skammen over kvindekroppen"

Godnat og sov smukt

Når du sover, arbejder huden. Derfor skal den have den bedste hjælp og næring, så den får optimale betingelser for at helbrede sig selv. Kald det hjælp til selvhjælp.

Pillow Spray


Når tankerne får ro på, mon så ikke også den udvendige side af hovedet bedre slapper af? Med et pift på hovedpuden med nateliksiren med lavendel, kamille og rose åbner døren sig til drømmeland.

Pillow Spray fra VOTARY, 350 kr.

Les Mains

Den balsamagtige håndcreme fugter hænderne med dens seriøse indhold af hyaluronsyre og dufter som en drøm af sandeltræ, arnica og patchouli.

Les Mains fra HERMÈS, 718 kr.

Sovemaske

The Beauty Sleeper laver de smukkeste sovemasker i silke, og elastikken er lige præcis fast nok til, at masken bliver holdt fast hele natten, men så løs, at den ikke strammer.

Sovemaske fra THE BEAUTY SLEEPER, 850 kr.

Iconic Reborn Radiant Serum

Opstrammende, fugtgivende, udglattende. Jo, den er god nok. Natserummet fungerer som en art hudopkvikker, så du og dit ansigt vågner med friskere og en lille smule glattere kinder.

Iconic Reborn Radiant Serum fra BYNACHT, 1.395 kr.

Lip Repair

Det er snarere en læbekur end læbebalsam. Den tykke creme smøres på om aftenen, og næste morgen er læberne blødt op, klar til at drikke kaffe og snakke.

Lip Repair fra WOODS COPENHAGEN, 170 kr.

LÆS OGSÅ: "Min makeuprutine er, som hvis du tænker på Kardashians fattige og blege nordiske tante"

I ly for solen

Det er bevist cirka en million gange. Ønsker du at holde huden sprød længst muligt, er solbeskyttelse det vigtigste trin i din hudpleje.

Daily Sheer SPF 50

Slut med tyk og smøragtig solcreme, der gør huden underlig hvid. Akkurat lige så rar at bruge som den allerbedste dagcreme og god som base for makeup.

Daily Sheer SPF 50 fra ZO SKIN HEALTH, 699 kr.

Sun-C Tinted SPF 40

En farvet solcreme, der også agerer viskelæder og får pigmentpletter og rødme til at træde i baggrunden. Kommer i tre farver.

Sun-C Tinted SPF 40 fra NIMUE, 345 kr.

Sun Drops

Solserum, der fungerer som nærende hudpleje og indeholder intet mindre end faktor 50. Den tyske doktor har gjort det igen.

Sun Drops fra DR. BARBARA STURM, 1.045 kr.

Multi-Resistant Sun Spray SPF50

Ultralet i konsistensen, fugtgivende ud over det sædvanlige og så på spray, som er at foretrække, når hele kroppen skal dækkes med SPF.

Multi-Resistant Sun Spray SPF50 fra BIOTHERM, 210 kr.

Intense Protect

Allround-solcreme til selv den sarteste hud, også babyers, uden parfume og ultravandfast. Trænger lynhurtigt ind, og skulle den komme i øjnene, svier det ikke.

Intense Protect fra AVÈNE, 225 kr.

Anbefalet til dig