Christine Sofie Johansen

Foto: Dennis Morton Christine Sofie, 28, i cardigan fra MISSONI, 14.175 kr. og top fra CECILIE BAHNSEN, 8.675 kr.

Christine Sofie Johansen: "Denne læbestift høster altid komplimenter"

Selvom postnummeret nu ikke længere rimer på København, er privatfester med Sade og rød læbestift stadig noget af det bedste, hun ved. Se, hvad der står på Christine Sofie Johansens ønskeliste her.

Christine Sofie Johansen (@christinesofiej) arbejder som model og er efter flere år i New York flyttet til Tisvildeleje med sin forlovede, designer Rasmus Robert, og deres datter Bobbie Alma. Hun slår festtonen an med Sade, en skulpturel kjole og praktiske vandrestøvler, der står distancen hjemme, ude og på dansegulvet. Og så skal hun drikke nightcaps i en rigtig flyder af en lænestol.

LÆS OGSÅ: Christine Sofie er model og størrelse 40: "Jeg er så træt af, at vi skal tale om kilo"

ROSE-EKEN.jpg

– Rose Ekens keramiske univers er spækket med festlige referencer. Jeg forelskede mig i dette værk på V1 Gallery for et par år siden. Desværre var der en anden, der købte det.

ROSE EKEN hos V1 Gallery, pris på forespørgsel

Studio-Ambiente.jpg

– Der findes intet værre end en overbelyst privatfest. Løsningen er denne lampe, som har et smart håndtag på siden, der gør det muligt at flytte den rundt alt efter, hvor festen befinder sig. Og så har den naturligvis dæmper.

ETTORE ­SOTTSASS for ­ARTEMIDE, 10.049 kr.

ANA-KHOURI.jpg

– Jeg har drømt om Ana Khouris smykker, siden jeg for tre år siden prøvede en af hendes ringe i New York. Jeg foretrækker simple smykker, men af og til skal der være noget, der larmer.

ANA KHOURI, 42.280 kr.

palmer.jpg

– En udstilling kan hurtigt udvikle sig til fest, for kunst er lige til at blive i godt humør af. Vi har et af Chris Johansons farverige værker hængende hjemme i stuen, og hans soloudstilling på Galleri Nicolai Wallner i København skal helt sikkert aflægges et visit.

Chris Johanson – Continuity Escapes Me (My Selfisness in Los Angeles hos Galleri Nicolai Wallner, 2014. Nicolaiwallner.com

BALENCIAGa.jpg

– Wauw, siger jeg bare.

Kjole, BALENCIAGA, 14.800 kr.

danner.jpg

– En klassiker, der holder sæson efter sæson.

DANNER, 1.750 kr.

akvarium.jpg

– Det lille franske firma beståraf mor og datter, der selv syer alt tøjet af reststoffer, som de finder rundt omkring i verden.

MAISON CLEO, pris på forespørgsel

chanel.jpg

– Jeg går sjældent med makeup, men hvis det endelig skal være, smækker jeg en farve på læberne. Denne læbestift høster altid komplimenter.

Rouge Coco Shine i farven 118 Energy, CHANEL, 255 kr.

wright-auction.jpg

– Når skyggerne bliver lange, indbyder denne lænestol af til dybe samtaler og nightcaps.

GIO PONTI hos Wright20.com, fra 67.300 kr.

SADE

– Sangerinden Sade spiller op til fest, når vi inviterer gæster. Det er en sikker vinder.

Music.apple.com

The friend bar

– Jeg elsker L.A. og besøger altid min italienske favoritrestaurant Speranza. Efter maden krydser vi gaden og fortsætter festlighederne på The Friend Bar, der er garant for sprøde toner, byens bedste stemning og vægge fulde af Peter Shires kunst.

Thefriendbar.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Kvinder du skal kende, Model og Stil