Sheet masker er de nye ansigstmasker
SPONSORERET indhold

Her er masken, der giver dig et øjeblikkeligt boost af fugt

K-Beauty har indtaget alle hjerter, der banker for skønhed – især de nye sheet masker, der giver din hud et øjeblikkeligt boost af fugt.

Foto: Lado Alexi/Magic Stripes
14. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

Sheet masker kan både fås som gelmasker, fibermasker eller tynde bomuldsmasker, som alle giver huden masser af fugt og er nemme at have med på ferie og det perfekte SOS produkt efter flyturen.

LÆS OGSÅ: ”Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur”

Inden du bruger en sheet maske, skal du huske at rense og tørre huden, herefter lægges masken på ansigtet og duppes forsigtigt på plads. Lad den ligge i 15-30 minutter, mens du tager dig en velfortjent lur, lytter til podcast eller ser din yndlingsserie. Du skal ikke vaske resterne af, men massere dem ind i huden og lade den nyde godt af de nærende ingredienser. Voila, din hud er fugtmættet, smuk og spændstig!

Hyaluronic Intensive Treatment Mask, Magicstripes, 299 kr. for 3 stk.

Magicstripes er udviklet af den tyske makeupartist Natalie Franz, der plejede at købe et utal af sheet masks, når hun rejste til Asien, indtil hun udviklede sine egne produkter. Denne maske er lavet af fugtgivende, økologisk og nedbrydeligt hydrogel og indeholder en høj koncentration af hyaluronsyre, der binder vand til hudens celler og giver masser af fugt. Masken virker fugtgivende, opstrammende og beroligende på huden og kan også bruges til meget sensitiv hud. Natalie bruger altid masken på modeller, inden hun lægger makeup, da makeuppen lægger sig meget pænere på huden.

 

Et opslag delt af MaskerAide (@maskeraidebeauty) den

All Nighter Hydrating Facial Sheet Mask, Maskeraide, 49 kr.

Maskeraide har et stort udvalg af sheet masks, der indeholder et koncentreret serum med arganolie og vitaminer, der skulle få huden til at stråle. Der findes stort set en maske til ethvert behov, hvor All Nighter indeholder arganolie, aloe vera og pebermynteolie, der virker opkvikkende på huden og er perfekt inden en bytur.

 

Et opslag delt af Estée Lauder (@esteelauder) den

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask, Estée Lauder, 720 kr. for 4 stk.

Estée Lauder har lanceret denne sheet mask med PowerFoil, der er et beskyttende lag folie, som ligger yderst og sørger for, at ingredienserne hurtigt kan trænge ind i huden. Masken indeholder Estée Lauders magiske Advanced Night Repair Serum (nemlig, den fra deres ikoniske Night Repair), der straks får din hud til at se friskere ud. Masken bruges om aftenen én gang ugentligt i ca. 10 minutter, hvorefter du kan bruge et par minutter på at massere resten af produktet ind i huden. Der er en del produkt tilovers i emballagen, som du kan bruge til at massere ind i décolleté-området, for at få mest muligt ud af de dyrebare dråber.

 

Et opslag delt af Sephora (@sephora) den

Fiber Rose Mask, Sephora, 35 kr.

Sephora har intet mindre end 8 slags fiber-masker til forskellige hudtyper og behov – til en SU-venlig pris. Denne er med rose, der booster huden med fugt og giver en sund, smuk glød. Lad masken sidde på huden i ca. 15 minutter og massér resterne ind i huden efterfølgende.

Fiber Rose Eye Mask, Sephora, 35 kr.

Sephora laver også sheet masks til under øjnene, der er fyldt med aktive ingredienser, der fylder huden ud og reducerer fine linjer. Øjenmaskerne er perfekte, hvis du har hævede øjenomgivelser eller til de grumme tømmermænd. Læg eventuelt maskerne i køleskabet inden brug, så får du en dejlig afkølende virkning.

Complete Anti-Aging Mask, Yves Rocher, 85 kr.

Boost dit ansigt på 15 minutter med denne maske fra Yves Rocher. Brug den f.eks. inden fest eller hvis dit ansigt trænger til glød og masser af fugt. Indeholder et naturlig formular, der trænger dybt ned i huden og fylder huden ud, så fine linjer synes mindre.

 

Et opslag delt af Rodial (@rodialskincare) den

Pink Diamond Lifting Face Mask, Rodial, 995 kr. for 8 stk.

Denne maske indeholder intet mindre end diamantpulver, der giver huden en naturlig glød samt vitamin C fra grapefrugt, der lysner huden og gør den ensartet. Herudover har den også et skin tightening complex, der skulle give huden et markant løft. Maskerne er guld værd til den modne hud, der trænger til intens fugt.

LÆS OGSÅ: Alexander Wang bringer denne 90’er frisure tilbage

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

LÆS OGSÅ: Skoen, som er blandt de mest udskældte, er nu noget af det smarteste