Rosa Tauber Petersen
Foto: Theis Bahne Bresson Böttcher

Rosa Tauber Petersens skønhedstips

“Dette produkt har fået min hud tilbage i balance”

30-årige Rosa er butiksmanager hos ­Marlene Juhl ­Jørgensen Fine Jewellery men har sideløbende ­arbejdet med skønhedsstof for ­flere store ­modeblade igennem mere end syv år.

1. Hud i balance
Jeg bruger olie både dag og nat for at give min hud ekstra fugt og ­pleje. Min absolutte favorit er Vintner's Daughter, der har fået min hud tilbage i balance. Den mindsker rosacea, hormonel stress og gør porerne mindre synlige samtidig med, at den sørger for, at huden ikke tørrer ud.

Active ­Botanical Serum, 30 ml, ­Vintner's Daughter, 1.495 kr.

2. Blød og ­velduftende
Jeg kan ikke leve uden Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg. Den dufter ­fuldstændig fantastisk, og så er den silkeblød og efterlader huden på samme måde.

Aroma Therapy Body Lotion, 200 ml, Tromborg, 420 kr.

3. Multifunktionel
Som base lægger jeg MAC Prep+Prime Natural Radiance Base, der ­sikrer, at min ­makeup holder pænt hele dagen. Til kinderne bruger jeg Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder i ­farven Misty Brown, som jeg også lægger på øjnene, hvis jeg skal ud om aftenen. Den giver en flot glød og ser meget ­naturlig ud.

Creamy Lip Cheek Eye ­Powder, Misty Brown, ­Tromborg, 180 kr.

4. Lange vipper
Jeg har i mange år brugt Diorshow Maximizer 3D, der fungerer som base for mascara. Udover at ­pleje adskiller den også vipperne og gør dem længere. Når den er lagt, bruger jeg Upward Lash Mascara fra MAC.

Upward Lash ­Mascara, MAC, 195 kr.

5. Quickfix
Et uundværligt hårprodukt er Oribe Dry Texturizing Spray, som jeg både bruger i løbet af dagen, hvis mit hår har brug for et frisk pust, og når jeg skal ud om aftenen, hvor den sørger for, at mit hår ser helt perfekt ud. Ud over dens effekt dufter den også fantastisk.

Dry ­Texturizing Spray, 300 ml, ­Oribe, 295 kr.

6. Vild med ­parfume
Dufte er min helt store passion, og jeg samler på dem. Mine favoritter er dybe, krydrede og maskuline i duften, og jeg elsker 34 Saint Germain fra Diptyque, som jeg bruger dagligt. Bois d'Argent fra Christian Dior står også højt på min liste. 

34 ­Boulevard Saint ­Germain, Eau de ­Toilette 50 ml, ­Diptyque, 599 kr.

7. Nye gadgets
Jeg har lige fået en jaderulle fra Charlotte Torpegaards skønhedspavillon i Kongens Have. Den skulle give huden ekstra glød, så jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge den. Mit næste skønhedskøb er lidt i samme genre; nemlig en Safe My Face-pude, som modvirker soverynker. 

Jaderulle, I Love Beauty, 399 kr.

LÆS OGSÅ: Charlotte Torpegaard: “En stor del af min skønhedsrutine handler om, hvad jeg kommer i kroppen”

LÆS OGSÅ: 7 skønhedstips fra bloggeren og makeupartisten Sara Rostrup

LÆS OGSÅ: "Disse produkter giver min hud glød"

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed