Arizona Muse frisure
Foto: Getty Images Den klassiske page behøver ikke at være kedelig. Tværtimod. Se bare Arizona Muse.

Inspiration til din nye frisure

15 fantastiske frisurer, du kan printe og tage med til frisøren

Trænger du til noget nyt, har vi fundet 14 fantastiske og inspirerende frisurer, der vil give dig og dit hår, følelsen af et frisk pust.

Du kender måske den der rastløse følelse af, at NU skal der virkelig ske noget nyt? En af de ting, der virkelig kan ruske op i dit look, er en ny frisure. Måske er det tid til, at der skal ske noget nyt med dine lokker? Så er du kommet til det rette sted.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

Vi har samlet masser af inspiration til en forfriskende ny frisure, der vil hjælpe dit hår til at se velplejet ud, og som ikke kræver særlig lang tid at style – perfekt for dig, der ikke har lyst til at spendere dyrebare minutter foran spejlet om morgenen.

Freja Beha. Udover at være guddommelig smuk har den danske model Freja Beha aldrig set skyggen af en dårlig hårdag. Lad dig inspirere af hende og få pandehår og skulderlangt hår med skødesløse krøller. Frisuren passer godt til dig, der har naturligt fald i håret.

Michelle Williams. Skuespillerinden Michelle Williams er fin og feminin med sit korte, lyse hår. Hvis du har overvejet at klippe håret helt kort, kan du med denne frisure bibeholde et feminint udtryk.

Florence Welch. Florence Welch er sangerinde i Florence and the Machine, men er udover sin stærke vokal også kendt for sit røde, ikoniske hår, som virkelig giver hende karakter.

Mary Kate og Ashley Olsen. De to tvillingers havfrueagtige hår er blevet en slags signatur for dem og deres stil. Her må håret og spidserne gere være lidt slidte, og så skal du ellers bare påføre saltvandsspray.

Oh Land. Den danske sangerinde, Nanna Øland, har ikke været bleg for at farve håret i alverdens farver, og måske du skulle prøve det samme og eksperimentere lidt mere på hårfronten. Oh Land har banet vejen og vist, hvordan man kan have både stil og en vild hårfarve på samme tid.

Caroline de Maigret. Det franske stilikon Caroline de Maigret er beviset på, at lækkert hår og ikke mindst lækkert pandehår kan trække flere år fra din alder.

Rosie Huntington-Whiteley. Den smukke Victoria’s Secret model ser altid lækker og glamourøs ud med sit lange, fyldige blonde hår.

Arizona Muse. Hvad har modellen Arizona Muse til fælles med sin kollega Daria Werbowy udover at være ualmindelig smukke? De har begge vist, at den klassiske page ikke behøver at være kedelig. Tværtimod.

Kate Moss. Kate Moss har gjort talemåden ”heroin chic” så naturlig som at drikke sin morgenkaffe. Blandt andet ved hjælp af sit hår, der ser slidt og hærget ud på den helt rigtige måde.

Karlie Kloss. Den amerikanske model Karlie Kloss’ frisure er både nem og klædelig, og giver bæreren et ungdommeligt look.

Chloe Nørgaard. Den dansk-amerikanske model Chloe Nørgaards farverige hårpragt skifter nuancer, som modellen skifter humør. Og vi elsker det! Eksperimentér selv med flere farver i håret for et iøjefaldende udseende.

Rachel McAdams. Skuespillerinden Rachel McAdams ved, hvad der klæder hende og holder sig oftest til blonde og rødlige hårfarver.

Kate Lanphear. Den amerikanske moderedaktør Kate Lanphear har gjort sin korthårsfrisure til sit signatur-look igennem årene. Og den er bestemt også både skarp og klædelig, hvis man ønsker sig et mere edgy look.

Alice Dellal. Modellen Alice Dellals punkede frisure har vi kendt i snart flere år, men med den rette styling og farve føles looket stadig forfriskende drastisk.

Miley Cyrus. Sangerinden Miley Cyrus har gjort sig bemærket op til flere gange, men vi vil altid huske hendes blonde, korte hår med undercut, der gav hende kant og klædte hende.

Tip!

Er der en af disse frisurer, som er lige dig? Højreklik på billedet, tryk ”Åben billede på ny fane” og tast CTRL samt P på dit tastatur for at printe. Hvis du ikke har en printer, kan du bogmærke denne artikel og vise det på din smartphone. God fornøjelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Hår, Frisurer, Trends og Skønhed