Her er forårets hotteste makeup-tips
Foto: James Cochrane og Kim Weston-Arnold Her er forårets hotteste makeup-tips

Her er forårets 5 hotteste makeup-tendenser

Eurowomans skønhedsredaktør var med i de hektiske kulisser under de internationale modeuger i New York, Paris og Milano, hvor verdens dygtigste makeupartister får lov til at folde sig ud, og tendenser bliver født.

Lange, blanke vipper vil altid være eftertragtet, og blandt de stærkeste makeup- og skønhedstendenser til foråret er også en anden gammel kending som smokey eyes. Ingen af delene er svære at opnå med den rette step-by-step-guide. Her får du forårets fem stærkeste makeup-tendenser:

Smokey eyes
Smokey eyes i en glamrock-version, som bl.a. blev set hos Diane Von Furstenberg, Roberto Cavalli og Chanel, hvor der bliver leget med formen.
Glem ikke brynene
Selv om brynene langtfra er glemt, må de gerne se lidt glemte ud ved blot at være redt op. Hos Prada fik modellerne en optegning, og sæsonens mest opsigtsvækkende bryn var at finde hos Rodarte, hvor de var prydet med en række piercinger. Og bedst som vi troede, at afblegning af brynene hørte fortiden til, valgte makeupartisten Pat McGrath at lysne dem hos Givenchy.
Bærfarvede læber
Forårs- og sommersæsonen S/S 15 uddeler forførende røde kys i alle bærfarver. Er du en af dem, der nødig bruger læbestift, kan vi trøste dig med, at den ikke behøver at være perfekt lagt denne sæson. Den kan både duppes let på læberne, sidde tilfældigt eller lægges fejlfrit og farvemættende på.
Læg en liner
Vi går en farverig sæson i møde. Hos Dior, hvor Peter Philips kreerede looket, blev der malet i stærke pasteller. Og hos Fendi, som han også tegnede op, blev eyelinerne skåret ud i læder og sat på modellernes øjne.
Let it shine
Highlighters er stadig populære denne sæson, hvor de får huden til at se livlig og velfugtet ud. Og fænomenet nomakeup-makeup har fået en opgradering, der giver et mere gennemført look med glød og shine.
LÆS OGSÅ: Spar eller spender: Hårprodukter

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du selv 4 af de hotteste looks lige nu

LÆS OGSÅ: 7 produkter til smuk og ensartet hud

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed