thora valdimars og jeanette madsen
Foto: Christian Vierig/Getty Images Kvinderne bag tøjmærket Rotate Birger Christensen ved godt, at joggingtøj ikke kun hører sig til dagene på hjemmekontoret.

Sådan opgraderer du din hjemmeuniform

Dagene på hjemmekontoret er for manges vedkommende ikke blevet færre. Og sådanne dage kalder på blødt, afslappet tøj – gerne i uld, silke, blød bomuld eller 90’er-klassikeren velour. Her er de pæneste sæt, der sikrer dig den ultimative hjemmeuniform.

Du er træt af det. Gu’ er du det. Men der er intet at gøre. Intet andet end, hvad vi har fået besked på. Vi skal holde os hjemme.

LÆS OGSÅ: Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster 149 kroner

Hjemmekontoret er for manges vedkommende knap blevet pakket væk, siden coronavirussen i marts 2020 kom første gang og beordrede os til at holde (af)stand og indtage hjemmekontoret, før vi sidder her igen. På hjemmekontoret. Iført blødt tøj. For sådan gør vi: Vi hyggesørger. Og ruller os i bløde gevandter, når verden er uretfærdig.

Og selvom hverdagen – som vi kendte den inden coronavirussen – trækker i os, og vi længes efter de dage, hvor vi stod op og tog “almindeligt” tøj på, så er det som om, joggingtøjet trækker mere i én. For hvem gider ærligt hoppe i et par stramme jeans, når man kan slippe afsted med at have sit nattøj på hele dagen? Og der er sågar heller ikke længere nogen, der kigger mærkeligt på én, når man står i køen i Netto iført sin jogginghabit og Crocs. Det er okay.

britney spears i joggingtoej.jpg
Britney Spears sportede det i de tidlige 00'ere: veloursættet. Og nu er det blevet vores tur til at gøre hende kunsten efter. Hun er smart, hva'? Foto: Getty Images.

Så hvis vi nu skal tage de positive briller på, er det ikke kun en ulempe, at vi er tvunget til at opholde os hjemme så meget, som vi er.

Og så er det jo godt, at mulighederne for blødt tøj nærmest aldrig har været flere. Eller smartere. For coronavirussen har naturligvis også påvirket modehusene og highstreet-mærkerne, som har taget bestik af situationen og som heraf, skabt de fineste sæt – i alt lige fra uld og silke til blød bomuld og 90'er-klassikeren velour.

Meget tyder desuden på, at joggingtøj-tendensen fortsætter. Og de mange flotte sæt kan derfor også bruges på den anden side af hele miseren – ude i den (nye) virkelige verden, når vaccinen forhåbentligt har normaliseret tingene lidt igen, og virussen trukket følehornene til sig.

Kombinér sættene med dine yndlingssneakers og en oversized blazer eller en fin, lille stilethæl og minimalistiske smykker for et mere festligt outfit – det skader jo ikke at pynte sig lidt ekstra, når der er dømt fredagsbar på hjemmekontoret.

Her er 20 sæt, der opgraderer din hjemmeuniform

5 pyjamasser

lubarol pj.jpg
Pyjamas, Ficus Folium, 1.699 kr. 
olatz pj.jpg
Pyjamas, Olatz, 6.250 kr.
daily sleeper pj.jpg
Pyjamas, Sleeper, 1.750 kr.
h&m pj.jpg
Pyjamas, H&M, 399 kr.
holly golightly pj.jpg
Pyjamas, Holly Golightly, 2.650 kr.

5 af de lodne

ulddragt mango.jpg
Ulddragt, Mango, 699 kr.
uldsaet arket.jpg
Uldbluse og -buks, Arket, 650 kr. pr. del
uldsaet gina tricot.jpg
Ribstrikket bluse og buks, Gina Tricot, 199 kr. pr. del
ulddragt zara.jpg
Ulddragt, Zara, 449 kr.
uldsaet h&m.jpg
Uldbluse og -buks, H&M, 449 kr. pr. del

5 tracksuits

tracksuit h2o fagerholt.jpg
Tracksuitbluse og -buks, H2O Fagerholt, hhv. 1.495 kr. og 1.195 kr.
adidas tracksuit.jpg
Tracksuit, Adidas, 699 kr.
nike tracksuit.jpg
Tracksuitbluse og -buks, Nike, hhv. 750 kr. og 699 kr.
aesics tracksuit.jpg
Tracksuit, Asics, 699 kr.
tracksuit adidas.jpg
Tracksuit, Adidas, 679 kr.

5 sweatsuits

fwss sweatsuit.jpg
Sweatsuitbluse og -buks, FWSS, hhv. 1.399 kr. og 1.299 kr.

Sweatsuit, OpéraSPORT, 930 kr. pr. del

Velour adidas.jpg
Velourbluse og -buks, Adidas, hhv. 529 kr. og 499 kr.
7 days active .jpg
Hoodie og buks, 7 Days Active, hhv. 1.200 kr. og 1.000 kr.
rotate birger christensen.jpg
Sweatsuitbluse og -buks, Rotate, hhv. 1.099 kr. og 899 kr.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tøj, Shopping og Corona