Eurowomans skønhedsfavoritter juni

Foto: PR og Dennis Morton Huden skal have glød og god beskyttelse denne måned.

Skønhedsredaktørens junifavoritter: Du vil opnå astronomiske vipper med denne nye mascara

Solen er lige udenfor døren, og stængerne skal stå flot under sommerkjolen, cremen være light på de blussende kinder og solcremen luksuriøs.

Gisele Bündchen

The one and only body aka Gisele Bündchen fra Taschen-bogen, der bærer samme navn som modellen, som helt sikkert altid har velfugtede stænger.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens junifavoritter: ”Sommer i byen”

Sun drops woods

Trylledråber, du drypper i din dagcreme, og som giver god kulør til ansigtet. To dråber for en let gylden teint og fire dråber, hvis du virkelig vil se en forskel. Rolig, rolig, uanset antallet ender du ikke med en gulerodsfarve som i 80’erne. Gløden er god.

Sun Drops fra WOODS, 250 kr.

Deluxe Face Cream Light Edition fra TROMBORG

En letvægtscreme er, hvad svedig solhud trænger til. Tromborg har god timing og lancerer en luftig creme, som er oplagt i kombination med solfaktor og rosé.

Deluxe Face Cream Light Edition fra TROMBORG, 440 kr.

Ultimate Soothing Cream fra ­AUGUSTINUS BADER

Er huden tør, blusser den op, klør den? ­Augustinus Baders nye creme får den til at slappe af og styrker den samtidig, så den på lang sigt ikke opfører sig så sart. Virker som et lindrende koldt omslag på en feberhed pande.

Ultimate Soothing Cream fra ­AUGUSTINUS BADER, 1.785 kr.

Super Soin Solaire SPF 30 fra SISLEY

Solcreme er det vigtigste trin i din hudpleje, hvis du vil holde huden cirka lige så stram som et trommeskind. Sisley er verdensmestre i solcremer, der er så luksuriøse og smørlækre, at de føles som et spaophold. Og ja, prisen er derefter.

Super Soin Solaire SPF 30 fra SISLEY, 1.530 kr.

LÆS OGSÅ: Leder: ”Kultur-hacks”

Bronze Goddess Powder fra ESTÉE LAUDER

Og så sagde vi, at du havde været en tur i Puglia, som havde givet dig farve i kinderne. Nååårh nej. Til gengæld har du investeret i en bronzer, der gør kinderne veloplagte. Vælg selv, om du er til en mat eller let glimtende udgave – eller du, som med alt andet i livet, ikke vil lade dig nøje og vælger den, som har både den ene og den anden slags i sig.

Bronze Goddess Powder fra ESTÉE LAUDER, 400 kr. pr. stk.

Astronomical Mascara fra BYREDO

Et, to, tre lag og du vil opnå astronomiske vipper med Byredos nye mascara, hvis spinkle buede børste ikke ser ud af meget. Men det er som bekendt ikke størrelsen, men gørelsen.

Astronomical Mascara fra BYREDO, 290 kr.

SAHAR’S

Der findes en engel i København. Hun hedder Sahar og har en lille klinik i eget navn, hvorfra hun behandler sine gæster nænsomt, empatisk og med overjordisk følsomhed. Sahar ved, måske endda før du selv, hvad din hud og sjæl har brug for. Hun skræddersyr hver behandling – og du tager derfra med kinder og øjne, der stråler. Se mere på Sahars.dk.

Facial Therapy 90 minutter hos SAHAR’S, 1.890 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Makeup og Hudpleje