Pigmentpletter
SPONSORERET indhold

Maria Lucia: Det er den eneste foundation, der dækker pigmentpletter

Skønhed på budget: Sangerinden har fundet et lille vidunder, der kan dække de mørke pletter.

Af: Tilde Mariann Andersen Foto: Flemming Leitorp
23. jan. 2015 | Mode | ALT for damerne

Hvordan kommer jeg pigmentpletter til livs? Det vil mange kvinder gerne vide. Der er nemlig rigtig mange af os, der kæmper med de små mørke områder i ansigtet – sanger og skuespiller Maria Lucia Rosenberg er ingen undtagelse. Til gengæld har hun svaret på, hvordan du bedst dækker pletterne. Tidligere har hun fortalt, hvordan hun holder sig sund, og hvordan hun skrællede 10 kilo af tallet på badevægten på bare tre måneder. Her afslører hun, hvordan hun holder sig skøn på budget.

- Jeg er læbepomadeafhængig, så trust me - jeg har prøvet min 'share' af forskellige varianter. Jeg vender altid tilbage til denne, da den ligger lækkert på læberne, ikke klistrer, har den der sugende effekt og følelse, så man næsten føler, man kan mærke, den virker og blødgør med det samme. Samtidig er den god til mange andre ting end på læberne. Jeg bruger den f.eks. hvis jeg er forkølet og er rød og "hudløs" rundt om næsen af al den snotpustning.


Læbepomade fra Mentholatum, 47 kr. hos Apoteket-online.dk


- Jeg har døjet meget med pigmentforandringer i mit ansigt grundet chloasma (en hudlidelse, der skaber mørke områder på huden, red.). Denne foundation er den eneste, jeg har fundet, jeg synes har kunnet dække pletterne, uden mit ansigt har set for malet ud. Den farver meget, så man skal bruge lidt ad gangen og arbejde det ind i huden, men jeg er vild med resultatet. Samtidig kan jeg i forbindelse med teaterarbejde bruge lidt mere og få en lidt mere scenevenlig udgave. Og så er den meget holdbar, så man skal ikke hele tiden fylde på.


Toleriane Teint-foundation fra le Roche-Posay, 155 kr. hos Apoteket-online.dk


- Jeg har en super sensitiv hud, som har tvunget mig væk fra overdreven brug af parabener og duftstoffer. Men Mario Badescu har lavet den dejligste bodylotion med den skønneste duft, som suger meget hurtigt ind i huden og efterlader den blød og smidig. Når man ikke har råd til de helt dyre rene olier til kroppen, er denne her et perfekt alternativ.


Super Rich Olive Body Lotion fra Mario Badescu, 69 kr. hos Nordstrom.com


Maria Lucias bedste skønhedstip på budget:
- Mine bedste skønhedstips er sikkert hørt 100 gange før, men det er SÅ sandt: Sex, søvn og vand! Skal vi blive helt i den tekniske del af skønhedsrutinerne, så kan det være en ide at sove med en fugtmaske, hvis du døjer med uren eller tør hud. Nogle gange skyldes overproduktionen af fedt i huden nemlig tørhed, og her kan dette lille trick hjælpe til at genoprette fugtbalancen.

LÆS OGSÅ: Medierne lyver for dig om dette skønhedsproblem

LÆS OGSÅ: Maria Lucia: Det ville jeg aldrig bruge penge på