Marianne Schrøder
SPONSORERET indhold

Marianne Schrøder: "Den gør mit hår blødt og lækkert"

For Marianne Schrøder har der været fart på modelkarriere og familieliv de seneste mange år, men nu gør hun sig umage med at sætte tempoet ned, nyde kaffen og pleje huden med flere lag dejlig creme. Følelsen af skønhed er størst, når hun er udhvilet og har spist sundt, men et glas vin eller to kan også gøre underværker.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
31. jan. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… et stort glas vand som det første, så kaffe og derefter en smoothiebowl, mens jeg lytter til radio. Og når jeg husker det, tager jeg tre dybe åndedrag, inden jeg stiger ud af sengen.

At pleje min hud betyder for mig… glæde og nydelse. Jeg elsker at lægge lag på lag af både den ene og den anden creme. Det føles som ren selvkærlighed for mig.

Jeg lægger makeup… på stort set samme måde, uanset om det er til hverdag eller til fest. Det er et ret low key-look, jeg kører, og det er simpelthen kun, fordi jeg ikke kan finde ud af andet.

Min makeuprutine er... at jeg om sommeren bruger en solskinspudder fra Estée Lauder, som hedder Bronze Goddess, og resten af året bruger jeg en beige eyeliner på den våde kant ved vipperne, en bronzer fra RMS på øjenlågene og en brun eyebrow gel fra Mac på vipperne.

Jeg plejer mit hår med... et serum, jeg lige har købt fra David Mallett. Det er rigtig godt. Det kommer jeg i, efter jeg har vasket mit hår med Blonde Angel Wash fra Kevin Murphy og brugt Olaplex No 8. Det er egentlig en maske, men jeg bruger den som conditioner. Den gør mit hår blødt og lækkert.

Den bedste duft for mig er... Marrakech Intense fra Aesop. Den er unisex og dejligt krydret. Den er jeg ret vild med.

Hvis min hud ikke arter sig... er det, fordi den er blevet meget tør. Så giver jeg den et ordentlig fugtboost med Weledas Skin Food eller Exuviance Deep Hydration, som jeg sover med. Et andet godt trick er at bruge en sheet mask fra Mario Badescu. Den er SÅ fantastisk.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være... hold igen med makeuppen – især foundation – og lad være med at tegne dine øjenbryn op.

Den alder, jeg har nu, er… virkelig dejlig. Jeg er ved at finde hjem til mig selv. Alt i mit liv frem til nu er gået meget stærkt, og det har på alle måder været godt. Men nu skal jeg lige tage mig tid til at kigge indad og finde ud af, hvad mine egne behov er. Jeg øver mig i at sætte mere pris på de små ting. En god samtale, en god kop kaffe, en hyggelig middag med venner og familie. Alt det, der i virkeligheden gør mig mest glad.

Nutidens skønhedsideal er... heldigvis meget alsidigt. Det har ændret sig meget de seneste 10 år, så nu handler skønhed ikke kun om én bestemt størrelse og et særligt udseende, men meget mere om, at de indre værdier er på plads.

Jeg føler mig smukkest, når... ja, det kommer jo lidt an på. Nogle gange er det efter et glas vin eller to, og jeg har fået den ekstra halve promille, men for det meste er det, når jeg får sovet nok, får trænet og har spist sundt.

Marianne Schrøders favoritter:

SkinFood.jpg

Fugtbooster

Hvis min hud er ekstra tør, så kan Skin Food fra Weleda i dén grad hjælpe med det tiltrængte boost. Skin Food, Weleda, 90 kr.

Labello.jpg

Det billigste genkøb

Labellos Sun-læbepomade er helt essentiel for, at mine læber ikke bliver solskoldede om sommeren. Sun Protect spf 30, Labello, 30 kr.

CND_Koala_Buffer.jpg

Hverdagsfavorit

Neglefil, Koala Buffer, CND, 40 kr.

Enriched Moisturizing Body Lotion.jpg

Livredder til tør hud 

Jeg er vild med denne bodylotion fra Beauté Pacifique. Den afhjælper effektivt tør hud på kroppen, der ellers gør, at jeg fryser og føler mig utilpas. Enriched Moisturizing Body Lotion, Beauté Pacifique, 455 kr.

MAC_FY22_TemptingFate_Global_EyeKohl_BetterThanBeige_.jpg

Den beige hemmelighed 

Jeg bruger ikke meget makeup, men det bedste tip, jeg nogensinde har fået, er at bruge en beige liner på øjets våde vippekant. Det er så flot til hverdag. Global Eye Kôhl, Better Than Beige, Mac, 90 kr.

Total-Correct-Day.jpg

Fugtighedscreme med solfaktor 

Dagcremen fra Exuviance, som hedder Total Correct Day, er en fast favorit. Den har en høj solfaktor og holder huden blød og gennemfugtet længe ad gangen. Total Correct Day, Exuviance, 600 kr.

Anbefalet til dig