Prudence Davis
SPONSORERET indhold

Sundhedsekspert Prudence Davis: Min skønhedsrutine starter med et iskoldt bad

Sundhedsekspert og pilatestræner, Prudence Davis, 30, lever efter sine egne forskrifter. Hun ved nemlig, at hun kun kan hjælpe andre, når hun passer godt på sig selv, og det gør hun med iskolde bade, meditation, træning og søvn.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR
20. maj. 2023 | Mode | Eurowoman

Hvordan ser din skønhedsrutine ud? 

“Den starter med et iskoldt bad. Jeg tror på Wim Hof-metoden, der handler om at udsætte kroppen for ekstremt kolde is- eller havbade som kur mod alt fra stress til depression samtidig med, at det øger din modstandsstyrke.

Jeg har trænet mig op til at kunne klare tre minutter. Det giver mig et adrenalinkick og efterlader kroppen med en lækker glød. Derefter mediterer og træner jeg altid, enten på min egen reformer-maskine eller styrke- eller kredsløbstræning. Det er min måde at passe på mig selv og sørge for, at jeg kan være noget for andre.

For otte år siden gik jeg ned med stress. Siden har jeg sørget for at leve et liv, der er i overensstemmelse med mine værdier. De sunde valg er blevet til daglige vaner. Det er ikke overvindelser.” 

Hvilke produkter kan du ikke undvære?

“Biologique Recherches Lotion P50, som opretholder hudens pH-balance. Og så bruger jeg solcreme hver dag året rundt. Min favorit er en bredspektret version fra iS Clinical – altid med faktor 50.

Jeg er også meget glad for Bioeffects sheet- maske med hyaluronsyre og det gode serum fra Honey. Derudover bruger jeg Malin+ Goetz’ revitalizing eye gel, som jeg opbevarer i køleskabet. Så køler den så dejligt.” 

Bruger du makeup?

“Når jeg gør, er det mascara og concealer fra Ilia. Og så er jeg vild med Kjær Weis’ cremede highlighter og gyldne blush.”

Hvad er det bedste velværetip, du har fået?

“At prioritere min søvn. Søvn er helligt for mig, og jeg prøver at have en sund rutine, inden jeg går i seng, hvor jeg undgår skærme og i stedet skriver dagbog, mediterer eller læser.” 

Hvor får man de bedste skønhedsbehandlinger?

“Hos Ara’kai Beauty er der en skøn sans for detaljerne og ingen unødvendig snak under behandlingerne. Pretty Please laver virkelig gode peelinger, og så er jeg vild med vinterbadning og sauna hos Glacier Sauna.

Jeg har også min egen, lille cryomaskine, som jeg bruger både til krop og ansigt. De minus 60 graders kuldepåvirkning, som maskinen udsætter huden for, booster kollagenproduktionen og virker antiinflammatorisk.”

Hvordan spiser du?

“Jeg lever plantebaseret med fokus på uforarbejdet mad, og så drikker jeg matcha hver dag. Jeg tager også kosttilskud fra Mind Studio (adaptogener, de aktive indholdsstoffer i visse planter, der understøtter hjernens og kroppens tilpasningsevne), Canavita (CBD uden THC, der derfor ikke har nogen psykoaktiv eller euforiserende virkning), Vitaviva (urter og vitaminer), Puori (collagen og præ- og probiotiske bakterier), JSHealth (tilskud, der giver glød, modvirker oppustethed og styrker hår og hud), ØkoLyst (biodynamisk ingefær- og gurkemejeshot) og Ancient + Braves MCT-olie. Medium Chain Triglycerides er fedtsyrer, der optages hurtigt i kroppen og giver et større energiboost end sukker og koffein.”

Hvor vil du helst spise ude?

“Bottega Barlie, der er gode til sæsonens grønt, og salater og isdesserter hos Esmée. Jeg er kæmpe dessertmenneske.” 

Anbefalet til dig