Krøller
SPONSORERET indhold

Sådan får du fylde i håret – nemt og uden hjælp

Er du ikke udstyret med fylde i håret fra naturens side, kan du heldigvis skabe det selv. Og det behøver ikke være svært. Her får du hjælp.

Af: Redaktionen Foto: Henrik Adamsen
17. dec. 2018 | Mode | Eurowoman

Vækkeuret ringer. Skal du snooze eller stå op, så du rent faktisk har den tid, det tager at gøre dig klar til at komme ud af døren? Vi ender oftest med det første. Men det er også helt okay, for der er forskellige måder at sætte håret på om aftenen, så du både kan få din skønhedssøvn og stå op med hår, der sidder lige i skabet.

LÆS OGSÅ: Sådan sætter du en sofistikeret hestehale

Her er 5 metoder til at vågne op med perfekt hår og være Beyoncé-klar fra morgenstunden #iwokeuplikethis:

 1. Du kan skabe tekstur og bølger i håret ved at flette det. Start med at bruge en spray, der løfter håret fra hovedbunden og giver det volumen. Hvis du ønsker en markeret tekstur, kan du dele håret op i små fletninger eller en stor fletning for et blødere fald. Jo løsere fletningerne er, des blødere bliver bølgerne i håret. Du skal ikke rede håret med en børste næste morgen, men blot køre fingrene igennem.
 2. For et mere naturligt fald i håret kan du også prøve at sætte håret op i knolde i stedet for at flette. Kom en styling-creme i tørt eller næsten tørt hår, og del håret op i to. Sno håret og sæt det som to knolde, som du fæstner med hårnåle. Næste morgen tager du knoldene ud, kører fingrene igennem håret og afslutter med hårspray.
 3. Tørshampoo er også et fantastisk produkt at bruge ved hårrødderne om aftenen, så det kan virke i løbet af natten. Du vil vågne op med fornemmelsen af rent hår, der har masser af tekstur.
 4. En intensiv og effektiv måde at få bugt med tørt og statisk hår er en hårkur i løbet af natten. Påfør om aftenen og vask håret næste morgen. Du vil både kunne mærke - og se – forskellen, så snart du hopper ud af bruseren. Læg evt. et håndklæde over din pude i løbet af natten, så undgår du at få fedtet puden til.
 5. For at få sunde, flotte krøller kan du prøve at sove med et silketørklæde bundet om hovedet. Du kan også med fordel investere i et pudebetræk i silke, da det beskytter dit hår, så du undgår krus.

Hvis du ikke er til aftenforberedelse, er et krøllejern din bedste ven. Det kan give dig fylde, få dit hår til at se overskudsagtigt ud, og du kan lave alverdens frisurer med det. Det er bare at komme i gang med at øve sig, så du aldrig mere behøver at have en dårlig hårdag.

Sådan får du fylde i dit hår med smukke bølger:

Til looket skal du bruge et tyndt krøllejern, volumenspray, hårlak og hårbørste.

 1. Begynd med at dele håret op i sektioner, så du får krøllet et lag ad gangen. Det giver mere fylde. Spray med en volumenspray for at give krøllerne hold og tekstur.
  AFD_Hairstyle_139710-1.jpg
 2. Hold krøllejernet vandret, og vikl hårtotten rundt om. Vær desuden omhyggelig med at få krøllejernet helt ind til hovedbunden, så frisuren ikke bliver flad.
  AFD_Hairstyle_139718-2.jpg
 3. Tag små totter ad gangen. Jo mindre de er, jo fastere bliver krøllerne.
  AFD_Hairstyle_139728-3.jpg
 4. Lad håret køle helt af, inden du piller ved det igen. Er dit hår meget fint og glat, kan du med fordel bruge lidt ekstra hårspray på krøllerne, inden du styler videre.
  AFD_Hairstyle_139733-4.jpg
 5. Børst håret igennem med en blød hårbørste, gerne med vildsvinehår. Toupér til slut helt blødt ved hovedbunden med børsten for at give håret et løft.
  AFD_Hairstyle_139745-5.jpg
 6. Et voilà!
  AFD_Hairstyle_139945.jpg

Hår af Sidsel Marie Bøg.

Anbefalet til dig