H&M kjole

Foto: H&M Hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en kjole, så har vi løsningen!

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 179 kroner

Hvis du har savlet over denne H&M-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den perfekte kjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis den koster omtrent lige så meget som indskuddet på en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: 18 steder, du kan shoppe luksus-secondhand online

Og netop derfor er vi også rigtig glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, som vi ser på de internationale catwalks – uden at tage en formue for det.

Et af disse mærker er svenske H&M, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Og denne sæson er ingen undtagelse. De er nemlig kommet med deres bud på en sommerkjolefavorit, og vi spår den stor popularitet.

budgetvenlig kjole_sommer 2021.jpg
Kjole, H&M, 179 kr.

Men hvad er det så, der er så særligt ved denne sag? Den er jo forholdsvis simpel?

Ja, det er den.

Men kombinationen af det simple og klassiske snit og de fine flæser langs halsudskæringen, der giver kjolen et feminint udtryk, samt kjolens lette bomuldskvalitet og bohemede længde, gør den til en sikker vinder denne sæson – og så er den alsidig; god både på arbejdet og stranden.

Kjolen koster kun 179 kroner og findes lige nu i alle størrelser hos H&M, men hvis du alligevel har svært ved at argumentere for, hvorfor du skal investere i endnu en kjole, så har vi måske løsningen: Brug den med bare ben og badesandaler eller dine yndlingssneakers her til sommer – og igen til vinter med et par farverige strømpebukser, en oversized blazer og et par grove støvler.

Kjolen fås i syv forskellige farver. Foruden den limegrønne, står særligt den lyseblå og lilla højt på vores ønskeseddel.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping