SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Zara kjole
Foto: PR Den får os til at tænke på sommer...

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster 449 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den hvide bomuldskjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet til en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: North West er det seneste Kardashian-medlem set i dansk design

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalk – uden at tage en formue for det. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Og her finder man denne sæson en god, gammel klassiker, som vi spår stor popularitet.

0718101712_2_2_1.jpg

Kjole, Zara, 449 kr.

Den hvide broderi anglaise-bomuldskjole med pufærmer og en praktisk længde minder os om de evigt-inspirerende 90'ere, og fås fra størrelse XS til XXL, så vi alle kan være med. Detaljen med den høje slids, de lækre bomuldsbeklædte knapper og ærmernes facon giver et moderne og flatterende udtryk til dig, der ikke er i humør til sæsonens natkjole-trend.

Kjolen er at finde i alle størrelser hos Zara lige nu, koster 449 kroner, og hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, kan du bruge den med en grov strik og jeans under for et sejt touch til din hverdagsgarderobe indtil de varmere temperaturer tager til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping