Zara kjole
Foto: Zara Hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, så har vi også løsningen!

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 299 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den perfekte sommerkjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet på en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: Hendes smykker bliver efterspurgt af alle de store forhandlere, men hun takker nej

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalks – uden at tage en formue for det. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Også her finder du i denne sæson en god, gammel klassiker, som vi spår bliver ret populær.

zara sommerkjole.jpg
Kjole, Zara, 299 kr.

Men hvad er det så, der er så særligt ved denne sag? Den er jo såre simpel? Ja! Det er den, men kombinationen af et flabet farvevalg, et simpelt, men smukt snit og sprød bomuld, gør den til en sikker vinder.

Kjolen koster 299 kroner og findes lige nu i alle størrelser hos Zara, men hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, så har vi også løsningen: Brug den nu med en tynd langærmet uldundertøje og Levi's 501-jeans under for et sejt touch til din hverdagsgarderobe, og til sommer med bare ben og et par Havaianas.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping