Audrey Hepburn 1950
Foto: Hulton Archive/Staff Den får os til at tænke på sommer...

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster 449 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den cremefarvede satinkjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet til en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: Hendes smykker bliver efterspurgt af alle de store forhandlere, men hun takker nej

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalk – uden at tage en formue for det. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Og her finder man denne sæson en god, gammel klassiker, som vi spår stor popularitet.

0264649170_2_4_1.jpg

Kjole, Zara, 449 kr.

Den tofarvede-satinkjole og dens praktiske længde minder os om en smuk sommerhimmel akkompagneret af det lange, orange bælte, der sammen med det turkise bæltespænde og den krøllede effekt giver kjolen et moderne og flatterende udtryk.

0264649170_2_2_1.jpg

Kjole, Zara, 449 kr.

Kjolen koster 449 kroner og findes lige nu i alle størrelser hos Zara. Hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, kan du også bruge den med en grov strik og jeans under for et sejt touch til din hverdagsgarderobe, når de køligere temperaturer træder ind.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping