Zara kjole
Foto: PR

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster 449 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den leopardplettede kjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet til en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: H&M samarbejder med et af tidens hotteste sneaker-brands

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalke – uden at tage en formue for det. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Og her finder man denne sæson en god, gammel klassiker, som vi spår stor popularitet.

Den delvist leopardplettede kjole med pufærmer og en praktisk længde minder os om de evigt-inspirerende 90'ere, og har en farvepalette, der klæder alle. Detaljen med de kamuflerede knapper, den firkantede udskæring og ærmernes flæser giver et moderne og flatterende udtryk til dig, der ikke er i humør til sæsonens natkjole-trend.

8505949707_2_3_1.jpg

Kjole, Zara, 449 kr.

Kjolen er at finde i alle størrelser hos Zara lige nu, koster 449 kroner, og hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, så brug den med en hættetrøje over og med grove uldstrømpebukser i en lysegrå nuance for et sejt touch til din hverdagsgarderobe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping