Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Zara kjole
Foto: PR

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 179 kroner

Du har måske allerede spottet kjolen, og hvis ikke, er det med at være hurtig på tasterne. Vi spår denne polkaprikkede-kjole en kort tid i butikkerne, da den let kan gå hen og blive så populær, at den er udsolgt på ingen tid. Og prisen? Bare 179 kroner.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet til en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du ALTID vaske nyt tøj, før du tager det på

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalke. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg.

Én af deres nyeste kjoler er en god, gammel klassiker, som vi spår stor popularitet. Den delvist gennemsigtige, polkaprikkede kjole minder os om tangodansere og har en tone af beige, der klæder alle hudfarver, pyntet med fine røde prikker og flæser, der sammen med de brede stropper giver et moderne og kvindeligt udtryk.

Kjole, Zara, 179 kr.

Kjolen er at finde i alle størrelser hos Zara lige nu, koster 179 kroner, og hvis du tænker, at du lige skal have lidt farve inden dine arme får fri leg, så brug den med en hættetrøje over og med grove uldstrømpebukser og sneakers senere på sæsonen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping