Zara kjole
Foto: Zara Hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en kjole, så har vi løsningen!

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 149 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den perfekte kjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis den koster omtrent lige så meget som indskuddet på en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: 18 steder, du kan shoppe luksus secondhand online

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalks – uden at tage en formue for det.

Et af disse mærker er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Og denne sæson er ingen undtagelse. De er nemlig kommet med deres bud på en af sæsonens hotte ribstrikkede kjoler, som vi spår bliver ret populær.

flotteste kjole zara.jpg
Kjole, Zara, 149 kr.

Men hvad er det så, der er så særligt ved denne sag? Den er jo såre simpel?

Ja, det er den. Men kombinationen af det simple og klassiske snit og den smarte lynlås i halsen, der giver kjolen et mere sporty udtryk, samt kjolens bløde ribkvalitet, den høje hals og de lange ærmer gør den til en sikker vinder denne sæson.

Kjolen koster kun 149 kroner og findes lige nu i alle størrelser hos Zara, men hvis du alligevel har svært ved at argumentere for, hvorfor du skal investere i endnu en kjole, så har vi måske løsningen: Brug den med et par uldne strømpebukser, en oversized blazer og et par lange, grove støvler denne vinter – eventuelt tilsat et lille silketørklæde i halsen – og igen til sommer med bare ben og badesandaler eller dine yndlingssneakers.

Kjolen fås også i både koralrød og himmelblå. De er allerede revet væk fra Zaras hjemmeside, men skriver du dig på ventelisten, får du besked, når kjolen er tilbage i din størrelse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping