Zara sommerkjole
Foto: Zara Hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, så har vi løsningen!

Budgetvenlig kjole

Vi tror, vi har fundet sæsonens flotteste kjole – og den koster bare 299 kroner

Hvis du har savlet over denne Zara-sag, er det ved at være tid til at trykke køb. Vi spår den perfekte sommerkjole en kort tid i butikken.

Vi ELSKER de fantastiske, guddommelige og smukke kreationer, som de franske, italienske og andre europæiske modehuse kreerer i eksklusive materialer og fantastiske snit, men det er sjældent, at vi kan forsvare købet af en kjole, hvis prisen er den samme som indskuddet på en ny lejlighed.

LÆS OGSÅ: 10 ting, du skal købe på udsalg

Og netop derfor er vi også så glade for de mærker, der følger med i sæsonens trends og reproducerer det, vi ser på de internationale catwalks – uden at tage en formue for det. En af dem er spanske Zara, der ofte finder inspiration i de anerkendte modehuses farve-, snit- og materialevalg. Også her finder du i denne sæson en god, gammel klassiker, som vi spår bliver ret populær.

Zara_sommerkjole_budget.jpg
Kjole, Zara, 299 kr.

Men hvad er det så, der er så særligt ved denne sag? Den er jo såre simpel? Ja! Det er den, men kombinationen af det simple og smukke halterneck-snit, sidelommerne, der giver kjolen et mere casual udtryk og den sprøde bomuldskvalitet, gør den til en sikker vinder denne sommer. Er du ikke til lys camel, fås kjolen også i en skøn sartgrøn nuance.

Kjolen koster 299 kroner og findes lige nu i alle størrelser hos Zara, men hvis du tænker, at budgettet ikke rækker til endnu en engangskjole, så har vi også løsningen: Brug den med en tynd, langærmet undertøje, dine uldne strømpebukser og et par grove støvler for et sejt touch til din hverdagsgarderobe, og til sommer med bare ben og et par af sæsonens blærede badesandaler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Kjoler og Shopping