Se sangerinden Mette Lindbergs skønhedsfavoritter

Se sangerinden Mette Lindbergs skønhedsfavoritter

I det nye nummer af Eurowoman kan du læse et portrætinterview med den smukke danske sangerinde Mette Lindberg. Hun er forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour, der hitter stort her på redaktionen, og som er albumaktuelle herhjemme i DK d. 27. februar.

Klik videre for Mette Lindbergs skønhedsfavoritter.
”Supergod og lækker foundation, der bare giver den smukkeste fløjlsbløde hud” .
 Top Secret Foundation Secrets Flash Radiance Skincare Brush fra YSL”Jeg har længe været stor fan af YSL Volume Effet Faux Cils mascara, men jeg synes, at den er lidt dyr. Nu har jeg fundet ud af, at mascaraen fra L’Oréal er lige så god - og meget billigere.” .
Extra-Volume Collagene Mascara fra L’Oreál Paris

”På mine øjne bruger jeg eyeliner og en mørkebrun øjenskygge fra Mac. Jeg elsker desuden falske øjenvipper og køber altid en masse, når jeg er i Thailand. Der er det vildt billigt. Jeg har altid øjenvipper på, når jeg spiller koncerter."”
Eyeshadow, Embark fra Mac og PenUltimate Eyeliner, Black fra Mac.

Se også: Den nye video fra The Asteroids Galaxy Tour »

”Jeg sover med en fletning om natten, så mit hår får lidt bevægelse. Volumen får jeg med tørshampooen fra Kevin Murphy og hårspray fra det amerikanske mærke Frederic Fekkai"

"Jeg bruger øjen- og dagcreme fra Dermalogica. De giver masser af fugt og pleje til min hud."
Dagcreme fra DermalogicaThe Asteroid Galaxy Tours Mette Lindberg med superfan og skønhedsredaktør Sara Rostrup, da de mødte hinanden efter en koncert sidste sommer

Få Saras tips til produkter, der redder din hud om vinteren. »

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Mette Lindberg