Skønne sommernyheder til neglene

Foto: S. Alemdar/Getty Images De store neglelaksgiganter har dedikeret denne sommer til pangfarver.

Skønne sommernyheder til neglene

Denne sommer må der gerne være knald på farverne til dine negle. Vi har samlet nogle af de flotteste sommernyheder til dig her.

Kalenderen skriver sommer, og det betyder en masse nyheder på skønhedsfronten. Vi giver dig her sommerens hotteste farver til neglene samt de bedste tips til velplejede hænder og fødder.

LÆS OGSÅ: Sommerklar: Giv skønhedsrutinen en opgradering

Nailberry 2020.jpg
Neglelakker, Nailberry, 165 kr.

Nailberry

Neglelakkerne fra Nailberry er veganske, og denne sommer kommer de i farverne Berry Fiz, Pink Guava, Juicy Collection og vores favorit Pomegranate Juice, der giver os lyst til at mæske os i saftige granatæblekerner.

& Other Stories nail polish Golden Voltage 1.jpg
Neglelak, & Other Stories, 55 kr.

& Other Stories

Hvis du gerne vil følge de nyeste trends uden at bruge en formue, skal du gå efter lakkerne fra & Other Stories, der er gode til prisen. Vi er særligt vilde med de nye farver Lucky Sign og Golden Voltage.

Chanel summer 2020.jpg
Neglelakker, Chanel, 200 kr.

Chanel

Chanel er kendte for at lave de flotteste nuancer til neglene. Denne sommers kollektion er ingen undtagelse med de nye farver Mirage og Daydream, der får os til at drømme os væk til varmere himmelstrøg og bounty-strande, velvidende at sommeren skal tilbringes ved Vestkysten. Men det kan også noget – særligt med Chanel på fingerspidserne.

Essie summer 2020 1.jpg
Neglelakker, Essie, 100 kr.

Essie

Denne sommer har Essie leveret et væld af fantastiske farver, så der er noget for enhver smag. Brandet er kendt for, at deres lakker tørrer hurtigt og holder længe på neglene. Vi er fan!

DIOR Summer 2020.jpg
Neglelakker, Dior, 205 kr.

DIOR

Der er fart på farverne hos Diors nye sommerlakker, der blandt andet går under navnene Ready, Set, Go.

OPI summer 2020 blå orange.jpg
Neglelakker, OPI, 125 kr.

OPI

OPI’s nyeste kollektion hedder Mexico City og består af hele 12 forskellige farver, som dine negle vil elske. Så er spørgsmålet bare, om du er mest til Mi Casa Es Blue Casa eller My Chihuahua Doesn’t Bite Anymore?

CND summer 2020 get nauti.jpg
Neglelak, CND, 125 kr.

CND

Hvis dine negle ikke må larme for meget, skal du gå efter CND’s seks nye lakker i romantiske og feminine nuancer, der er inspireret af en engelsk forårshave fuld af spirende blomster i delikate og douchede farver.

Bonus

Trænger dine negle til lidt ekstra pleje, er der hjælp at hente i Sally Hansens plejeprodukt ´Complete Care 7-i-1 Neglepleje`, der består af avocadoolie, havsalt, granatæble ekstrakt og calcium, der udfylder riller, lysner og tilfører fugt til neglene.

Tips til velplejede negle

Rens

Lav en balje med varmt vand og tilsæt noget lækkert badesalt til at rense og blødgøre dine hænder og fødder. Når du er færdig, kan du bruge et rent håndklæde til at tørre med og forsigtigt skubbe dine neglebånd tilbage.

Klip og fil

Brug en neglesaks og efterfølgende neglefil til at lave den form på dine negle, som du foretrækker.

Fugt

Brug en fed hånd- og fodcreme, og giv dig selv en lille massage som afslutning.

Base- og topcoat

Beskyt dine negle fra at blive misfarvet af neglelak med en basecoat, og forlæng holdbarheden på neglelakken med en topcoat.  

Kosttilskud

Hvis du døjer med negle, der flækker og flosser, kan du tage et dagligt silica-tilskud eller et sammensat kosttilskud med andre fugtgivende vitaminer og mineraler, der også gavner hud og hår.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Negle og Sommer