Joan Ørting, Anne Louise Hassing, Elisa Lykke og Michelle Demir
ALT for damernes salon 3 om sex og sanseligheder.

Let’s talk about sex!

Kom med, når ALT for damerne byder velkommen til en sjov og hyggelig aften, hvor snakke om sex og sanselighed er på programmet. Du får både konkrete råd og personlige anekdoter, når fire stærke kvinder indtager scenen og tabufrit deler ud af deres erfaringer og fantasier: Sexolog Joan Ørting, skuespiller Anne Louise Hassing, forfatter Elisa Lykke og Michelle Demir fra Mshop.

Det handler om kvinders lyst – og hvordan vi taler om den. Dette er en mulighed for, i trygge omgivelser, at søge inspiration og ny viden om sex, lyst og fantasier. Det er ikke altid let at få taget hul på de gode snakke om, hvad man godt kan lide, og hvad der kan blive bedre – heller ikke i et langvarigt parforhold.

Men på denne aften hos ALT for damerne findes der ingen tabuer og ingen dumme spørgsmål. Joan Ørting har mange års erfaring som sexolog, og hun vil tage udgangspunkt i det, hun kalder ”De 5 erotiske sprog” og give redskaber til, hvordan man bedst gennemfører en ”PUS” (partnerskabets udviklingssamtale).

Du kan også møde Elisa Lykke, som under corona realiserede sin idé om at lave en novellesamling fyldt med saftige, seksuelle historier skrevet af kendte modige kvinder. En af dem var Anne Louise Hassing, som er med på scenen denne aften til en frimodig snak om dating-erfaringer og gode tips.

Læs endnu mere om aftenen og køb din billet HER

ALT DETTE FÅR DU:

  • OPLÆG/ Den kvindelige orgasme, Michelle Demir, Mshop
  • MASTERCLASS/ Sådan forstår du de 5 erotiske sprog, Joan Ørting, sexolog
  • TALK/ Kvindefantasier og virkelighedens datingliv, forfatter Elisa Lykke og skuespiller Anne Louise Hassing 
  • LÆKKERIER TIL DIG/ Vin og drinks + en fræk gave

Hvordan tilmelder du dig?

Tid: Onsdag den 18. maj fra kl. 19-21:30.

Sted: Story House Egmont, Strødamvej 46, 2100 København Ø

Tilmelding: Arrangementet koster 275 kroner og inklu-derer også vin & drinks samt en (fræk) gave.

Tilmeld dig og læs mere på: Saloner.alt.dk

Sex og sanselighed er den tredje i rækken af ALT for damernes eksklusive salon-arrangementer, og efter to udsolgte arrangementer i henholdsvis februar og marts, glæder ALT for damerne sig til endnu en gang at byde indenfor på redaktionen i København.

ALT for damernes Saloner 2022

ALT for damerne blænder i 2022 op for seks eksklusive salon-arrangementer, hvor vi inviterer læserne til foredrag og samtaler med fokus på tidens stærkeste trends og største navne.

Salonerne forener inspiration og ny viden med hygge og luksus i en intim stemning på ALT for damernes redaktion. Arrangementerne finder sted i februar, marts, maj, september og november – datoerne bliver offentliggjort løbende på saloner.alt.dk, i ALT for damerne-bladet og på ALT for damernes Instagram.

logo alt for damernes saloner.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Sex og Kvinder du skal kende