Joan Ørting, Anne Louise Hassing, Elisa Lykke og Michelle Demir
SPONSORERET indhold

Let’s talk about sex!

Kom med, når ALT for damerne byder velkommen til en sjov og hyggelig aften, hvor snakke om sex og sanselighed er på programmet. Du får både konkrete råd og personlige anekdoter, når fire stærke kvinder indtager scenen og tabufrit deler ud af deres erfaringer og fantasier: Sexolog Joan Ørting, skuespiller Anne Louise Hassing, forfatter Elisa Lykke og Michelle Demir fra Mshop.

Af: Redaktionen
10. apr. 2022 | Sundhed | ALT for damerne

Det handler om kvinders lyst – og hvordan vi taler om den. Dette er en mulighed for, i trygge omgivelser, at søge inspiration og ny viden om sex, lyst og fantasier. Det er ikke altid let at få taget hul på de gode snakke om, hvad man godt kan lide, og hvad der kan blive bedre – heller ikke i et langvarigt parforhold.

Men på denne aften hos ALT for damerne findes der ingen tabuer og ingen dumme spørgsmål. Joan Ørting har mange års erfaring som sexolog, og hun vil tage udgangspunkt i det, hun kalder ”De 5 erotiske sprog” og give redskaber til, hvordan man bedst gennemfører en ”PUS” (partnerskabets udviklingssamtale).

Du kan også møde Elisa Lykke, som under corona realiserede sin idé om at lave en novellesamling fyldt med saftige, seksuelle historier skrevet af kendte modige kvinder. En af dem var Anne Louise Hassing, som er med på scenen denne aften til en frimodig snak om dating-erfaringer og gode tips.

Læs endnu mere om aftenen og køb din billet HER

ALT DETTE FÅR DU:

  • OPLÆG/ Den kvindelige orgasme, Michelle Demir, Mshop
  • MASTERCLASS/ Sådan forstår du de 5 erotiske sprog, Joan Ørting, sexolog
  • TALK/ Kvindefantasier og virkelighedens datingliv, forfatter Elisa Lykke og skuespiller Anne Louise Hassing 
  • LÆKKERIER TIL DIG/ Vin og drinks + en fræk gave

Sex og sanselighed er den tredje i rækken af ALT for damernes eksklusive salon-arrangementer, og efter to udsolgte arrangementer i henholdsvis februar og marts, glæder ALT for damerne sig til endnu en gang at byde indenfor på redaktionen i København.

Anbefalet til dig