Den dedikerede løber: Her er mine bedste tip
Den dedikerede løber: Her er mine bedste tip

Løbeudstyr

Den dedikerede løber: Her er mine bedste tip

En løbetur er den bedste måde at få renset tankerne for Linda Myrberg. Derfor har hun løbet i 10 år. Men der skal helst ske noget nyt på løbeturen, så nu har hendes træner fået hende hooked på bakkesprint, hvor man løber op og ned ad bakker.

1. Min vejrtrækning
Min gode ven Dominique Lonchant, som er vejrtrækningsguru, har lært mig en masse om vejrtrækning – bl.a. hvor vigtigt det er, når man træner. Derfor laver jeg tre forskellige åndedrætsøvelser, før jeg starter, for at ilte blodet samt og vække kroppen, så den er forberedt bedst muligt.

Energy Enhancer, Lifewave, 700 kr.

2. Mine plastre
Jeg bruger akupressur plastrene fra Lifewave, som jeg også selv er begyndt at forhandle, fordi jeg kan mærke, at min udholdenhed og kraft forbedres, og jeg faktisk kan løbe længere og hårdere med dem på. Desuden skulle de give 22 % øget fedtforbrænding, så dem tager jeg på ca. en time før start.

Tights, Casall, 800 kr.

3. Mine tights
Jeg er helt tosset med de nye pangfarver. Jeg plejer altid at have sorte eller grå bukser på, men nu har jeg investeret i et par lækre løbetights fra Casall. De er lidt mønstrede og sidder skønt på.

Lunaracer, Nike hos Intersport.com, 799,95 kr.

4. Nike sko
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg vender altid tilbage til Nike sko. Jeg har et par grå/gule og et par pink som jeg veksler imellem. De passer min fod perfekt.


LÆS OGSÅ: Margrethe Vestager "Jeg har sagt de værste ting om løbere"

Løbebælte, Erima hos Sportsbrands.dk, 119 kr.

5. Mit bælte
Jeg bliver altid så tørstig, når jeg løber, så nu har jeg købt et vandbælte, hvor jeg også har plads til nøgler og telefon. Man skal lige vænne sig til at det skramler bagi, men det er ret skønt at have vand med, synes jeg.

Headset, Wesc hos Fona, 399,95 kr.

6. Mine høretelefoner
Jeg har verdens mindste ører, tror jeg. Det er i hvert fald svært for mig at have normale høretelefoner i, når jeg løber, de falder ud hele tiden. Så nu bruger jeg WESC høretelefoner, som giver en superlyd og sidder godt fast.

Jakke, Asics hos Maraton Sport, 700 kr.

7. Min løbejakke
En letvindsjakke er altid god at have på, og denne, med mange skønne farver, kommer fra Asics og passer godt til mine nye bukser. Den kan pakkes sammen til ingenting og er så fantastisk let, at man ikke mærker, at man har den på.

Lindas playliste
Icona Pop – "I Love It"
HOFFMAESTRO – "Highway Man"
Maroon 5 – "Moves Like Jagger"

LÆS OGSÅ: Her er øvelsen, der går dig slank

Hvem

Linda Myrberg, 39 år, spakonsulent