Personlig træner
SPONSORERET indhold

Personlig træner: Dét spiser jeg i stedet for rundstykker

Personlig træner og foredragsholder Michelle Kristensen starter gerne morgenen med en bøf med spejlæg og slutter en travl dag af i stearinlysets skær.

Af:: Jo Brand Foto: Privat, PR
08. apr. 2013 | Sundhed | ALT for damerne

MANDAG: Har afholdt sundhedsbootcamp i Nordjylland i weekenden, så jeg står op kl. 5.45 og tager med toget tilbage til København. Har taget en bøf med spejlæg med, da jeg ikke kan overskue at starte dagen med DSB's hvide rundstykke. Jeg spiser sjældent brød, ris pasta, men masser af frugt, grønt og protein. Til bøffen spiser jeg også bl.a. D-vitamin fra Pure Pharma, der laver nogle virkelig gode produkter. Aftensmaden består af squash kørt på spirali, så det bliver til spagettistrimler, rørt sammen med pesto og tigerrejer.


Grøntsagsslicer, Spirali, 350 kr.

LÆS OGSÅ: Få overlægens bedste sundhedstip

TIRSDAG: Jeg træner folk fra morgenstunden. Jeg har meget få kunder til personlig træning, da min kalender ikke tillader mere end 10 timer om ugen. Men de kunder, jeg har, holder jeg meget af. De giver mig energi, og derfor står jeg gerne tidlig op for at træne dem. Senere træner jeg selv og drikker derefter en proteindrik, så jeg kan restituere hurtigt.


D.vitamin, Pure-Pharma, 99 kr.

ONSDAG: Sover længe, hvilket er til klokken 8 for mit vedkommende, og går derefter i gang med udviklingen af træningsdvd'er, der skal sættes i produktion. Frokosten bliver indtaget over et møde sammen med min mentor Christian Stadil. Han er guld værd. Efter frokostmødet er det tid til selvforkælelse hos skønhedsklinikken Dolva Group. Det er skønt at få i stedet for hele tiden at give.

TORSDAG: Starter ud med personlig træning, og derefter står dagen på pakning til endnu en weekend i Nordjylland med opstart af nye bootcampere. Om eftermiddagen ryger der Johan Bülow C-lakrids ned sammen med kaffen – hvis der er noget, jeg elsker, er det Johan Bülows produkter. Og hvis man i forvejen spiser sundt, kan man altså godt tillade sig at spise lidt god chokolade eller lakrids en gang imellem.


C-lakridser, Lakrids by Johan Bülow, 70 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan forbereder du dog inden kuren

FREDAG: Vækkeuret ringer klokken 5.00. Jeg skyller en kaffe ned sammen med to æg og lidt salat fra dagen før og begynder at pakke bilen, inden jeg skal til Jylland. Med mig har jeg to kogte æg, lidt gulerødder, agurk og bladselleristænger, nødder og danskvand. Så er jeg sikret mod sult. Har et møde i Aars i forbindelse med bootcampen, og derefter står den på madlavning til i morgen, hvor de nye bootcampere får lov til at smage en masse af den nye mad, de skal spise for fremtiden.


Casall Kettlebell 8 kg, Stadium, 399 kr.

LØRDAG: Hele dagen står på arbejde i bootcampens tegn. Da jeg kommer hjem, går jeg en lang tur med mine forældre. Om aftenen nyder jeg et glas vin og Ben & Jerrys is i Nordjylland.

SØNDAG: Står tidlig op, løber 10 km på landet ef-terfulgt af træning med kettlebell, som man jo kan have med overalt. Bagefter er der bootcamp igen, og alle får en kettlebell med hjem, som de skal lære at blive gode venner med. Resten af dagen står på afslapning, varm te og en masse stearinlys. Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, så er det stearinlys. Det er magisk at sidde og kigge ind i flammen.


Miljøvenlige og økologiske stearinlys, EcoEgo, 10 stk. 100 kr.

Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev, og hold dig opdateret på artikler, opskrifter og konkurrencer på hjemmesiden