Få trænerens råd til at få maksimal effekt af din træning.
SPONSORERET indhold

Få maksimal effekt af din træning

Spilder du tiden i træningssalen? Forhåbentlig ikke. For når du har spændt dine træningssko på, pakket tasken og står og hiver i maskinerne, skal det sandelig også helst give resultater – på vægten eller på kroppen.

Af: Christina Bølling Foto: Bulls
26. sep. 2012 | Sundhed | ALT for damerne

– Mange træner måske de anbefalede to-tre gange om ugen, men uden at de egentlig kan se, at det flytter på formkurven, siger personlig træner Ida Krak, der har udgivet bogen „Drømmekrop – træn, spis og tænk dig slank".

– Jeg har valgt at give de principper videre, som jeg bruger til mine privatkunder, så de når ud til et større publikum, siger Ida Krak, der ikke er tilhænger af, at folk bruger for lang tid i motionscenteret.

Ida Kraks gode råd til en effektiv træning
Træn intensivt og kortvarigt

Skift øvelser og træningsform, så dine muskler ikke bliver ensidigt belastede (f.eks. giver spinning, hvis det er den eneste form for konditionstræning, du dyrker, altså store lår)

Vær til stede, når du træner. Du får mere ud af træningen og færre skader, når du har aktiveret dit nervesystem (i bogen anbefaler Ida ti forskellige øvelser til at aktivere nervesystemet)

Spis ordentligt, og træk vejret ordentligt (så din krop kan arbejde optimalt)

Husk at få tilstrækkeligt med søvn (gerne otte timer)

Kilde: Ida Krak, „Drømmekrop", 249 kr. People's Press