TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Doutzen Kroes om træning og mad
Foto: PR

Doutzen Kroes om træning og mad

Fit med Doutzen Kroes: "Ugens bedste mundfuld er ..."

“Når jeg spiser sammen med dem, jeg holder af.” Få masser af sunde tips fra den 33-årige topmodel Doutzen Kroes, der er aktuel med sin anden sporttøjslinje for Hunkemöller.

MAD

I mit køleskab er der altid ... “grøntsager. Jeg kan sagtens have en cheat day, som involverer burgere, pomfritter og en chokoladedessert, men jeg elsker sund mad. Hvis jeg lever usundt, får jeg cravings efter grøntsager og friske fødevarer.”

Min svaghed er ... “kartoffelchips, pomfritter og andre salte ting. Jeg foretrækker altid det salte over det søde. Det er virkelig min svaghed.”

Det sundeste, jeg indtager, må være ... “friske fødevarer. Jeg går meget op i, at det, jeg spiser, er frisk og nærmest lige hevet op af jorden, og jeg har et stort behov for selv at lave mad, når jeg kommer hjem fra en rejse.”

Når jeg har travlt, spiser jeg ... “rester fra min aftensmad. Jeg er tit på farten og undgår helst at spise på flyet, med mindre jeg har min egen mad med. Jeg medbringer for eksempel ofte en rest quinoasalat, frugt eller kiks. Og så udnytter jeg tiden i flyet til at få sovet og indhentet mit søvnunderskud.”

Ugens bedste mundfuld er ... “når jeg spiser sammen med dem, jeg holder af.”

LÆS OGSÅ: Doutzen Kroes: "Jeg har ikke lyst til at rende rundt på legepladsen og ligne en fashionista i høje hæle"

TRÆNING

Motion er for mig lig med ... “en stor del af mit liv. Jeg træner tre til fire gange om ugen og kombinerer min træning i fitnesscentret med pilates og Ballet Beautiful. Når jeg er på farten, dyrker jeg primært pilates og yoga, fordi det er noget, jeg kan lave overalt. Jeg bruger træningen som et pusterum, fordi jeg her er 100 procent til stede og kun kan tænke på det.”

Hvis du kun må vælge én motionsform ... “så ville jeg vælge yoga, fordi det kombinerer god workout med ro.”

Jeg træner ... “med en personlig træner. Vi laver mange øvelser med små håndvægte, battle-rope og egen kropsvægt. Det fungerer rigtig godt for mig at have en personlig træner, så kommer jeg af sted, og jeg presser mig selv på en anden måde, end hvis jeg trænede alene.”

Jeg føler mig FIT, når jeg ... “går lange ture i naturen.”

Jeg var en gang rigtig vild med … “at dyrke ekstremsport. Jeg stod meget på snowboard, og jeg har også sprunget i faldskærm en enkelt gang. Men efter et fald på snowboard, hvor jeg slog ryggen, indså jeg, at det, jeg dyrkede, var for vildt, så jeg stoppede med det.”

HVERDAG

Jeg begynder min morgen med ... “at kysse og kramme min mand og mine børn.”

En typisk hverdag er ... “i balance. Jeg arbejder meget, men er heldigvis omringet af et team bestående af min manager, booker og min mand, som kender mig rigtig godt og ved hvornår, der kommer for meget på programmet. Jeg vil have tid til både at arbejde, men også at se mine børn. Vil du finde den gode balance, handler alting om planlægning.”

Lige nu ... “har jeg netop designet en ny sportstøjslinje for Hunkemöller. Træning er en så essentiel del af min livsstil, så det at få lov til at designe mit eget sportstøj, er en drøm, der er gået i opfyldelse. Tænk, at få lov til at designe noget, der passer til mit behov, og som samtidig er smukt designet.”

Ugens bedste tidspunkt er ... “spisetid. Jeg elsker at sætte mig til bords, spise god mad og vende dagen.”

I weekenden elsker jeg ... “at tage til Friesland (en provins i det nordlige Holland, red.) og bruge en hel dag udenfor i naturen. Så er jeg mentalt ladet helt op.”

Jeg kan ikke leve uden ... “min notesbog. Den er old-school, og jeg har den med mig overalt.”

Jeg er heldig fordi ... “jeg har et job, som jeg elsker, og en skøn familie at være sammen med. Jeg har ikke mere travlt, end at jeg kan være tilstede i alt det, jeg laver.”

Om Doutzen Kroes

NAVN: Doutzen Kroes

ALDER: 33 år

JOB: Model

AKTUEL: Med sin anden sportstøjslinje for Hunkemöller.

PRIVAT: Gift og har to børn.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Træning