sponsoreret indhold
Hypnoterapi kan bryde de negative mønstre
SPONSORERET indhold

Hypnoterapi kan bryde de negative mønstre

Er du fanget i negative tanker, angst eller dårligt selvværd, og er det svært at bryde de negative mønstre, så kan det være, at hypnoterapi er vejen ud af mørket.

25. jan. 2021 | Sundhed

Hypnoterapi er en afslappet behandlingsform, hvor du stadig er opmærksom og sindet åbent. Formålet med behandlingen er at lade det bevidste sind træde til side, så ændringer lettere bliver accepteret af det underbevidste sind.

I hypnoterapien får du hjælp til at ændre den negative overbevisning, du måtte have skabt omkring dig selv til en ny, positiv og livgivende overbevisning.

Vi har samlet ni dygtige behandlere, som alle kan hjælpe dig med at foretage de ændringer i livet, der gør alle dine mål mulige.

Terapi hjemme hos dig selvHellomind.jpg

HelloMind giver dig hypnoterapi af højeste kvalitet hjemme hos dig selv. Ingen tidsbestilling, ingen ventetid og ingen udgifter, der vælter budgettet. Du henter bare HelloMind app’en og vælger imellem de mere end 350 forskellige behandlinger. Hvad enten du gerne vil arbejde med dit stressniveau, få bedre selvværd, stoppe dårlige vaner eller usunde spisemønstre eller bare vil sove lige nu og her, så er der hjælp at finde.

HelloMind er meget intuitiv og guider dig nænsomt og omsorgsfuldt til at kunne lave den ændring, du drømmer om.

Appen er testet af Aarhus Universitetshospital med positiv effekt.

Hypnoseterapi flytter dig mod dine måldinhypnose.jpg

dinHypnose giver dig et moderne syn på, hvad hypnose er. Her handler hypnoseterapien om at ændre din oplevelse af din virkelighed her og nu.

Som klient bliver du ført trygt igennem forskellige hypnotiske tankeeksperimenter designet til at så tvivl om dine nuværende overbevisninger og flytte dig mod dine mål.

Certificeret Hypnoseterapeut Michael Beligiannis fra dinHypnose har specialiseret sig i angst og fobier, men ser også klienter med andre udfordringer.

Selvom forandringerne, du opnår, nogle gange kan virke nærmest magiske, erfarer du, at hypnose er noget, du kan skabe gennem helt normale processer. Du lærer øvelser i evidensbaseret selvhypnose, så du kan fortsætte arbejdet og skabe forandringer på egen hånd.

dinHypnose tilbyder live online hypnoseterapi via videokonsulatationer. Du kan nemt få hypnosebehandling i trygheden af dit eget hjem uanset, hvor du er i landet.

Læs anbefalinger fra tidligere klienter hos dinHypnose her: Klientanbefalinger hypnoseterapi

Skræddersyet terapi til dit ubevidste sindremmen.jpg

Hos Remmen Hypnoterapi i København benytter Anders altid en kombineret samtale- og hypnoterapi i hver session.

En grundig samtaleterapi baseret på NLP-sprogmønstre, giver dybere kendskab til bagvedliggende tanker og følelser på dit problem, der gør det nemmere at skræddersy hypnoterapien til lige netop DIT ubevidste sind.

Hvis du kender til at falde i staver, at sidde og dagdrømme eller sidde og læse, mens tankerne vandrer, er du allerede rigtig god til at gå i trance.

Hos Remmen Hypnoterapi oplever du altid klientorienteret terapi med en behagelig og meget blid form for hypnose. Genfind din indre ro, styrke, frihed eller potentiale ubevidst.

Hypnose, der virker. Også for dighypnohuset.jpg

Hos Sten Svensson i Hypnohuset får du udbytte af mere end 15 års erfaring som terapeut med speciale i hypnoseterapi.

Her giver en behandling dig en effektiv hjælp til at ændre negative tankemønstre, opløse traumer og fjerne fobier.

Gennem målrettede forløb kan du få hjælp til effektivt vægttab, opløse stress eller komme videre i livet. Mange oplever, at de efter kun 5 gange har en mærkbar forbedring.

Lær Sten at kende ved at downloade de særligt udviklede lydsessioner. Her kan du på 30 minutter opleve, hvordan det er at være i trance og modtage hypnotiske forslag til forandringer.

Fokus på klientens positive ressourcerOechsle.jpg

Hypnoterapeut Kim Oechsle fra hypnotiseret.dk i Århus hjælper klienter med bl.a. stress og tankemylder, angst, fobier og smerter.

Han fokuserer på klientens positive ressourcer fremfor diagnoser: "Der er ikke noget galt med dig, men din hjerne har indlært en uhensigtsmæssig reaktion."

Hypnose og mentaltræning kombineres med en særlig metode, hvor hjernens oplevelse af situationer deles op i ord, billeder og fysiske følelser som ubehag eller smerter i kroppen.

Hjernen lærer nye positive mønstre, og man mærker det negative forsvinde.

"Mine klienter føler, at de har mistet kontrollen med sig selv. Det er som om, at klienterne allerede er hypnotiseret. Min rolle er at afhypnotisere dem", siger Kim Oechsle.

Unikke teknikker til behandling af angst, fobier og traumerPaulErik.jpg

Gennem de seneste 17 år har Paul Erik Planitzer udviklet unikke teknikker til behandling af angst, fobier og traumer mm.

Angst er en følelse ligesom smerter, glæde etc., og derfor skal den også behandles som sådan. Men angst er mere end det!

Paul Erik Planitzer har gennem alle årene og især i de seneste 5 år fået hjulpet mange til en ny og mere kvalitativ hverdag.Når han arbejder, bruger han både hypnoterapi, regressionsteknikker og NLP teknikker til at genoprette misforståelser i sindet og tidligt opståede traumer, der ligger som blokeringer i underbevidstheden. Hans succesrate ligger på 9 ud af 10, som efter kort tid kommer videre i deres liv med en ny livskvalitet.

Paul Erik - Hypnose og psykoterapi

Bedre selvværd og sundhed også til dig i overgangsalderenRygaardHypnoterapi.jpg

Eva Rygaard driver Rygaard Hypnoterapi i Åbyhøj. Med mere end 35 års erfaring fra undervisnings- og sportsverdenen og en solid uddannelseskobling mellem psykoterapi og hypnose arbejder Eva med mennesker i alle aldre.

Hendes passion er at hjælpe den enkelte med at bryde uhensigtsmæssige vaner, tankemønstre og adfærd. Læs mere om de klienter, der har opnået overbevisende og varige resultater indenfor: vægttab, tankemylder, eksamensangst og forskellige fobier

Eva har specialiseret sig i at arbejde med kvinder i overgangsalderen, som ønsker at styrke selvværd og sundhed – og styrke kernen af værdighed og selvrespekt

Skab positive forandringer i dit livslipdinstress.jpg

Stress, tristhed og tankemylder? Dårlig søvn og svært ved at overskue hverdagen?
Har selvtilliden det heller ikke for godt, så prøv hypnoterapi og optimer din livskvalitet.

Hypnose opleves som en dejlig, indadvendt tilstand, hvor du hurtigt og effektivt kan bearbejde din underbevidsthed (følelser). Ændre dårlige vaner og uhensigtsmæssig adfærd, og i stedet skabe positive forandringer i dit liv.

Tine Freund er certificeret hypnoterapeut og hypnotisør med klinik i Aarhus, og hun oplever gang på gang, hvor effektivt et værktøj hypnose er, og hvilke utrolige resultater det skaber hos hendes kunder.

Se video med Tine her

Hypnoterapi med Buddhistisk filosofi for kvinder der ‘Pleaser'theclinicNLP.jpg

Kender du følelsen af at indrette dig for meget efter andre og ikke føle dig set?
Måske gør det, at:
- du ender i parforhold, hvor du er den mest givende.
- du ikke helt kan være dig selv i dine relationer.
- du undgår konflikter og måske overspiser du.

Hvis du genkender dette, så er Kirstens helhjertede miks af avanceret hypnoterapi, NLP og Buddhistisk filosofi for dig.

Siden 2001 har Kirsten set tusindvis af klienter. Først i Helsingør, siden i London hvor hun co-startede en af Londons førende terapiklinikker. 

Kontakt Kirsten direkte for live online terapi på dansk.

Følg Kirsten på instagram