Michelle Kristensen: Det mest uundværlige løbegear...
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen: Det mest uundværlige løbegear...

... Er selvfølgelig dine løbesko. Få tips til, hvordan du finder dem, som passer dig allerbedst.

Af: Michelle Kristensen Foto: Les Kaner
26. apr. 2016 | Sundhed | Fit living

En løbers vigtigste 'ting' ud over sin egen krop, er løbeskoene. Løbeskoene er det, der pakker dine fødder ind til at kunne klare de mange stød, der kommer op gennem kroppen, når du lander på jorden.
Hver gang du løber og tager et skridt, lander du med 3-5 gange din egen kropsvægt, og hvis du så rammer jorden på den forkerte måde, fordi dine sko har for meget støtte eller for lidt støtte, ja så kan det i sidste ende give alvorlige skader.

Der findes rigtig mange løbesko ude på markedet. Selv er jeg stor fan af Nikes Lunar-kollektion, da jeg har nogle ret fucked-up fødder, og jeg skal derfor have en del støtte for at kunne løbe godt. Desværre skal jeg også skifte sko ret ofte, for når stødabsorberingen i skoene begynder at svigte lidt, får jeg ondt under min svang, hvis jeg ikke skifter sko med det samme.

TILMELD DIG ALT FOR DAMERNES KVINDELØB HER OG BENYT DIG AF SÆRTILBUDDET PÅ 225 KR. SENEST 30/4

Få den bedste løbesko til dig.
Det, du skal gøre for at sikre dig, at du får den bedste løbesko, er at smutte ned i din sportsbutik og få taget en løbetest, hvor de kan analysere din løbestil. Derudfra kan de sige, hvilken sko der passer til din fod og måden du lander på.

Og ja, det kan godt ske, at skoen, som passer netop til din fod, ikke har det look, du ønsker dig, men så må du gå på kompromis med looket. Jeg troede aldrig, jeg skulle høre mig selv sige det her, for jeg ELSKER flotte løbesko. Men tænk på, at det er vigtigere, at du har en sko, du kan løbe i, og som du løber godt i, end at den lige har det look, du ønskede dig.

Go go go…
Svedige highfives MK