veganske restauranter København
SPONSORERET indhold

5 veganske restauranter i København

Er du veganer, eller vil du gerne skære ned på dit indtag af animalske produkter, har vi samlet 5 veganske restauranter, der er et besøg værd.

Af: Kirsa Bang Mikkelsen og Susanne Knutzen
11. sep. 2018 | Sundhed | ALT.dk

Vild med vegansk mad, så har vi fundet fem lækre restauranter til dig i København. Læs mere om restauranterne herunder eller klik på linkene og hop direkte videre.

1. Café Kaf

Elsker du kager, skal du svinge forbi dette veganske konditori, der laver plantebaserede versioner af klassisk bagværk, som cheesecake, donuts, kanelsnegle, wienerbrød. Derudover finder du brunch, frokost og kaffe to-go på menukortet.

Kaf, Birkegade 21, 2200 København N. Se mere på cafekaf.com

 

2. Souls

Bag Souls står to australiere og en dansker, og det er et sted, hvor næsten alle kan finde noget, de kan lide. Her kan du vælge mellem brunch, salat, sandwich, burgers. , og på aftenmenuen finder du alt fra pizza, ramen og hot bowl.  

Souls, Melchiors Plads 3, 2100 København Ø. Se mere på soulscph.dk 

3. Madenitaly

Spis dig mæt i veganske retter med inspiration fra det traditionelle italienske køkken. Menuen byder bl.a. på oste lavet af cashewnødder, pizza, pasta, tiramisu m.m, og der er både morgenmad-, frokost- og tidlig aftenservering.

Madenitaly, Holbergsgade 22, 1057 København K. Se mere på madenitaly.dk

4. Urten

Urten er et af de få steder, der udforsker 'finere' vegansk gourmet madlavning. Maden er inspireret af klassiske franske, italienske og nordiske retter, og hver uge serveres en ny tre retters menu med årstidens råvarer i centrum.

Urten, Larsbjørnsstræde 18, 1454 København K. Se mere på urtenvegan.dk  

5. Plant Power Food

Her er der fokus på sundhed og innovation, kreative og visuelt smukke retter. Bag restauranten står kokken Neel Engholm og personlig træner og diætist Casper Bilton. På menukortet finder du alt fra brunch, sandwich, smoothies, tapas og chipotle.

Plant Power Food, Fælledvej 15, 2200 København N. Se mere på plantpowerfood.dk

Anbefalet til dig