Kendte med korte ægteskaber

Foto: Rex Features / All Over Press Inden Kim Kardashian fandt sin Kanye, var hun gift med basketballspilleren Kris Humpries. Dog kun for en ganske kort periode.

Korte ægteskaber

10 kendis-ægteskaber, der endte usædvanligt brat

JA!... jaeh… hmm… ikke alligevel! Disse kendte par gik fra ”ja og amen” til en skilsmisse på usædvanlig kort tid.

Knapt halvdelen af alle ægteskaber herhjemme ender i skilsmisse – og mange af dem endda efter ganske få år. 

Alligevel er der nok ikke mange, der kan konkurrere med disse korte kendisægteskaber. For et af parrene var der kun 55 timer fra turen op af kirkegulvet til et annulleret ægteskab.

Lad os satse på, at vi som minimum kan gøre det bedre end disse 10 celebre par:

LÆS OGSÅ: Disse 12 ting skal du forberede dig på, før du bliver gift

10. Drew Barrymore og Tom Green – 9 måneder

 

Foto: Kevin Winter / Getty Images.

"A crazy, whirlwind of a time". Sådan har MTV-vært Tom Green efterfølgende beskrevet sit ægteskab med skuespillerinde Drew Barrymore – et ægteskab, som holdt i 9 måneder fra juli 2001. Barrymore havde allerede været gift tidligere med natklubejer Jeremy Thomas og blev i 2012 gift igen med skuespiller Will Kopelman. De to blev skilt i 2016.

9. Jennifer Lopez og Chris Judd – 7 måneder

 

Foto: George De Sota / Getty Images.

Jennifer Lopez blev i 2001 gift med danser Chris Judd, som havde været med til at instruere hendes video til nummeret "Love Don't Cost A Thing" (Oh, the irony!). Ægteskabet varede ikke længe, og Chris Judd har siden beskrevet ægteskabet som "et cirkus". 

8. Bradley Cooper og Jennifer Esposito — 5 måneder

 

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

Skuespiller og professionel hjerteknuser Bradley Cooper var fra december 2006 til maj 2007 gift med skuespiller og danser Jennifer Esposito. Efterfølgende var de begge ganske tavse om bruddet, men i en bog fra 2014 skriver Esposito angiveligt om en mystisk, unavngivet eksmand, som meget vel kunne være Hr. Cooper: "Vi havde det sjovt, men han havde også en ond, kold side. Hans personlighed kunne skifte fra det ene øjeblik til det andet." Bradley Cooper er i dag sammen med supermodel Irina Shayk, og de to venter barn sammen. Jennifer Esposito er gift med model Louis Dowler, som i øvrigt er Kate Winslets ekskæreste.

7. Renée Zellweger og Kenny Chesney — 4 måneder

 

Foto: Evan Agostini/Getty Images og Frederick M. Brown/Getty Images

 

I 2005 giftede skuespiller Renée Zellweger og singer-songwriter Kenney Chesney sig. Der gik dog kun fire måneder, før ægteskabet var gået i hårknude og skilsmisse var en realitet for parret. Ægteskabet var så kort, at Zellweger efterfølgende er citeret for at have sagt, at hun havde "glemt", at det overhovedet fandt sted. Der har været store følelser på spil, fornemmer vi! 

6. Kid Rock og Pamela Anderson — 4 måneder

 

Foto: David Klein/Getty Images

Et andet celebert par, som ikke kunne holde hinanden ud ret længe efter, at de havde sagt ja til ægteskab, er producer og instrumentalist Kid Rock og skuespiller Pamela Anderson. Brylluppet var på ægte rock'n'roll-maner med masser af alkohol, fest, Anderson i hvid bikini og Rock i T-shirt og cap. Der gik dog kun 122 dage før de to begge løb om kap med retten for at få skilsmisse. Rock slog Anderson med 53 minutter, ifølge Time. 

LÆS OGSÅ: Runaway bride: Tag tvivlen seriøst

5. Nicolas Cage og Lisa Marie Presley — 3 måneder

 

Foto: Vince Bucci/Getty Images

Lisa Marie Presley var egentlig forlovet ud til anden side, men brød forlovelsen efter at have mødt skuespiller Nicolas Cage til en fest. Blot 3 måneder senere bad Cage om skilsmisse med begrundelsen "uoverkommelige forskelligheder" – samme begrundelse som popstjernen Michael Jackson i øvrigt havde givet, da han søgte om skilsmisse fra Presley i 1996 efter 19 måneders ægteskab. 

4. Kim Kardashian og Kris Humphries — 72 dage

 

Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

I dag kan det måske være helt svært at forestille sig, at der har været en tid, hvor "Kimye" (Kim + Kanye) slet ikke var et fænomen. Men det var der altså ikke desto mindre. Dengang var Kim Kardashian blandt andet gift med basketballspiller Kris Humphries – dog kun for en kort stund. Hele det turbulente forhold blev selvfølgelig dokumenteret i reality-showet "Keeping Up With the Kardashians" – inklusiv to specialafsnit om brylluppet under titlen "Kims Fairytale Wedding". 

3. Eddie Murphy og Tracey Edmonds — 2 uger

 

Foto: Kevin Winter/Getty Images

I denne listes top tre finder vi ægteskabet mellem komiker og skuespiller Eddie Murphy og TV-producent og forretningskvinde Tracey Edmonds. De to blev gift ved en romantisk, intim ceremoni på Bora Bora, men romantikken forduftede efter blot et par uger, og de blev enige om at skilles "som venner". 

2. Carmen Electra og Dennis Rodman — 9 dage

 

Foto: Steve W. Grayson/Getty Images

"9 dages-grænsen" er åbenbart et fænomen i kendisland, hvor flere par er splittet op efter kun 9 dages ægteskab – Dennis Hopper og Michelle Phillips, Cher og Gregg Allman og Carmen Electra og Dennis Rodman blandt andre. US Magazine citerer Electra for at have beskrevet det korte ægteskab med Rodman som "The Worst". Så er det vist ikke nødvendigt med yderligere kommentarer.

1. Britney Spears and Jason Alexander — 55 timer

 

Foto: Splash News/All Over Press

Britney Spears viste sig allerede tidligt i sin karriere at være temmelig leveringsdygtig I skandaler, og ægteskabet med barndomsvennen Jason Alexander var bestemt en af dem. Det hele begyndte på nytårsaften i 2004, hvor Britney Spears havde inviteret Jason Alexander til Las Vegas i privatfly. Efter at have festet temmelig intenst i nogle timer besluttede de to sig for at blive gift. Ægteskabet blev annulleret, 55 timer efter at det var blevet indgået, med begrundelsen, at Spears "ikke forstod sine handlinger i tilstrækkelig grad til, at ægteskabet kunne gøres gyldigt". Fornuftige unge mennesker. 

Billedet herover er i øvrigt et billede fra selve bryllupsnatten, taget lige efter vielsen.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver vi stadig gift

LÆS OGSÅ:10 ting du aldrig må gøre som bryllupsgæst

LÆS OGSÅ: Her er 38 af Instagrams smukkeste kager til den store dag

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup, Kendte, Kim Kardashian og Britney Spears

610x200_woordy_dmjpg.jpg