brylluptips
SPONSORERET indhold

10 ting du aldrig må gøre som bryllupsgæst

Ikke alene er det meget uhøfligt, det er direkte uacceptabelt.

Af:: Linn Merete Rognø, Redaksjonen Foto: Alamy
03. sep. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Højsæsonen for bryllupsfester er ovre, selvom mange også vælger at holde deres bryllup til efteråret eller om vinteren.

Men skal man arrangere et bryllup til foråret eller til sommer, er det en god ide at gå i gang med planlægningen allerede nu.

Er du så heldig at blive inviteret til et bryllup, kan du roligt se frem til det. Men det skader samtidig ikke at reflektere lidt over, hvordan man glæder brudeparret på en god og unik måde.

- Det er vigtigt, at man tilpasser sig til netop det bryllup, man er inviteret til. Følg for eksempel dresscoden, hvis den er nævnt i invitationen. Husk, at dette er brudens dag, og at du aldrig skal overgå hendes kjole. Kom for alt i verden ikke i en hvid kjole. Kom ikke for sent til vielsen. Medbring selvfølgelig en gave og køb gerne fra ønskelisten, hvis brudeparret har vedlagt sådan en. Drik med måde, og undgå at blive alt for beruset under middagen. Det lægger brudeparret ofte mærke til, fortæller Charlotte Lovise Morits, der er redaktør for Ditt Bryllup til Kvinneguiden.

Det virker som sund fornuft for de fleste. Men alligevel kan man til bryllupper opleve gæster, der tilsyneladende har glemt de gængse manerer eller har brug for at få dem genopfrisket.

Eksperterne har mange råd til dig som bryllupsgæst 

Alle nedestående artikeller blev oprindelig bragt hos Kvinneguiden, kikk.no