Cecilie Rubini og Michael Falgren

Sneglcilles bryllup

Kom med til vores bodegabryllup

Cecilie og Michaels bryllup var alt andet end klassisk. Til gengæld var det festligt, intimt og hammer hyggeligt.

Af Mille Collin Flaherte

Cecilie og Michael blev gift på Københavns Rådhus, hvilket viste sig at være langt mere romantisk og specielt, end de havde turdet håbe på. Til stede var familien og omkring 25 nære venner, og alle stod helt tæt i det lille rum, hvor vielsen fandt sted. For Cecilie og Michael var det vigtigt med et bryllup, de kunne se sig selv i. Derfor stod det hurtigt klart, at kirke og et klassisk bryllup med taler og bordplan var helt udelukket.De er begge mere til en øl i solen på en græsplæne end til hvide duge og suppe, steg og is, så fremfor at bruge pengene på mad og lokale, prioriterede de virkelig god champagne, gode øl fra Mikkeller, hyrede dygtige bartendere, fik en sej dj og gik ikke rigtig på kompromis med noget. Mens Cecilie er glad for at feste og danse, er Michael mere til en rolig øl i baren. Derfor besluttede de ret hurtigt helt at droppe den traditionelle bryllupsmiddag og i stedet holde en reception i gården, hvor de bor, med alt det, de godt kan lide: Kaffe, øl, champagne, donuts og flødeboller – efterfulgt af en god fest om aftenen, med drinks og dans, der blev holdt i en vens natklub, der var under ombygning, og som derfor stod tom. Inden festen serverede Cecilies bror, der er kok, mad for brudeparret, mens gæsterne til festen fik tidlig natmad: Sliders, pomfritter og onionrings fra Greasy Spoon.

En helt særlig dag

-Vi har en ret vild historie. Vi har kendt hinanden i små ni år, været kærester i først knap to år, hvorefter vi gik fra hinanden under en del drama (jeg var gravid) – og har så fundet sammen igen for to år siden. Og dét at få sat en knude på os, var vildt rørende for os, men jeg tror også for mange af vores venner, der har været med som passagerer under vores følelsesmæssige rutsjebanetur igennem de sidste mange år.

Vores bedste råd

-Læg ansvaret fra jer, og hyr eventuelt et par ekstra hænder til at hjælpe med småting. Det er godt givet ud.

Kjolen

Kjolen fra Just Cavalli så Cecilie i en pressemeddelelse og var fuldstændig solgt fra første øjekast. Da hun så den i virkeligheden, var hun ved at græde. Detaljerne i blonderne og de små sten på overdelen gør den næsten magisk, og Cecilie elsker vintage-looket. Hun valgte at have sorte sko med frynser på til – for at gøre den mindre lillepiget. Om aftenen skiftede hun til et mere dansevenligt guldsæt fra Stine Goya.

Ringene

Cecilies forlovelsesring er fra Marlene Juhl Jørgensen og er enkel og ekstravagant på samme tid. Vielsesringene er designet af Otilia van Pold. Cecilies ring er i rødguld med en ret stor pudeformet diamant. Michaels ring er i guld og er en anelse bredere end en "normal" vielsesring.

Hår og makeup

Cecilie ønskede et look, der hverken var for sminket eller for pænt. Håret skulle være løst, for sådan føler hun sig smukkest. Makeuppen var nedtonet med fokus på øjne og lækker hud og glød.

Brudevalsen

Parret havde frabedt sig brudevals, men lidt inden midnat lød de velkendte toner alligevel – heldigvis. Cecilie og Michael fik danset, og det endte med at være et rørende øjeblik.

Gæsterne

Med til selve vielsen var kun familien og de allertætteste venner. Til den efterfølgende reception havde Cecilie og Michael inviteret ca. 50 mennesker – primært folk, de begge kender. Om aftenen blev gæstelisten udvidet lidt.

Musikken

Parret prioriterede musikken til den store fest om aftenen højt og havde booket Pharfar som dj. Der var gang i dansegulvet hele aftenen.

Dagen derpå

– Vores børn blev passet, så vi sov, til vi vågnede, hvilket er en begivenhed i sig selv. Vi stod stille og roligt op og pakkede gaver op, inden vores børn kom hjem.

LÆS OGSÅ: 7 gode råd: Sådan finder I det rigtige festlokale til jeres bryllup

LÆS OGSÅ: 7 lege I skal lege til din venindes polterabend

LÆS OGSÅ: Bryllup på budget: 9 brudekjoler under 3.000 kroner

Brudeparret

Cecilie Rubini, 29 år, blogger på Sneglcille.dk & Michael Falgren, 33 år, fotograf.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup

610x200_woordy_knap2.jpeg