Fernanda Palmeiro Ole Lynggaard

Foto: Zinna Bright Mac-Eochaidt, Mads Neuhard og Private

Fernanda Palmeiros bryllup: Bondegårdsfest

Fernanda Palmeiros bryllup: Bondegårdsfest

"Vi havde slet ikke forudset, at det skulle blive så varmt og havde slet ikke tænkt på skygge til vores stakkels gæster, der blev kogt godt og grundigt igennem under middagen"

Lørdag den 19. juli 2014: Fernanda Palmeiro, 33 år, PR Manager hos smykkefirmaet Ole Lynggaard Copenhagen, og André Babikian, 41 år, karrierecoach og kommunikationskonsulent, ville gerne holde et bryllup, der var uprætentiøst, afslappet og nede på jorden.

– Vi har et lille kolonihavehus i et fantastisk naturskønt område 40 minutter nord for København. Det er et superhyggeligt og meget specielt sted, hvor alle kender alle, og hvor der hersker en særlig ”Børnene i Bullerby”-ånd. Her ejer vi i fællesskab en stor bondegård, der hører til området, og der holdt vi bryllupsmiddagen og festen.

Parret blev viet af deres gode ven Tom ved en kærlighedsceremoni ude på marken sammen med venner og familie. Da de kom gående ned til marken, stod alle gæsterne i en cirkel og nynnede bryllupsmelodien.

– Det var så fint og magisk og enormt rørende. Vi gik ind i cirklen og satte os på to kæmpestore marokkanske puder. Alle vores gæster tog hinanden i hånden og lukkede cirklen, fortæller Fernanda.

En af deres venner spillede Petit Fleur på saxofon, og til sidst blev de kørt op til gården på en traktor. Deres spanske nabo, Benito, som er kok, lavede en kæmpepaella, som blev skyllet ned med 300 flasker cava. Vennerne havde sørget for forskellige dessertkager. Det var sommerens varmeste dag, og middagen gik hurtigt over i dans. Vennerne var DJ’s, og alle dansede under stjernerne, til solen gik op igen.

Kjolen: Kjolen var inspireret af en hæklet Jane Birkin-kjole fra 60’erne med bomuldsblonder og med en dyb udskæring. Syet af syerske Charlotte Gram – samme syerske, der syede alle couturekjolerne, som Charlotte Lynggaard designede til Ole Lynggaards 50-års jubilæumsshow i 2013.

Dansk sommer: Parret havde ikke regnet med, at den danske sommer ville vise sig fra sin allervarmeste side, og gæsterne blev meget tørstige af at sidde i solen hele dagen.

Ringene: Som symbol på deres kærlighed, ik parret lavet en tatovering hver. Bruden ik et rødt hjerte på sin ringeinger og André ik et sort hjerte på sin arm.

– André var oprindelig lidt imod det der med ringe, da han ikke er så meget til traditioner og konventioner. Men så mødte Fernandas chef, Charlotte Lynggaard, til et event, og hun ik overbevist ham om, at bruden skulle have en ring. Det endte med en Love Bands-ring, som Charlotte selv har designet, med 43 små diamanter.

Stedet: Fernanda og Andrés’ kolonihavehus ligger syv kilometer fra Hornbæk. En blanding af små kolonihavehuse, skurvogne og campingvogne fra 70’erne og en gammel bondegård i midten udgjorde rammen om festlighederne.

LÆS OGSÅ: Traditionelt dansk

LÆS OGSÅ: Sydlandsk charme

Vores bedste råd

Jo bedre du planlægger, jo mere kan du slappe af og give slip på selve dagen. Uddeleger gerne opgaver på forhånd til venner og familie, så aftenens praktik kører let.

610x200_woordy_knap2.jpeg