10 gode spisesteder i København
SPONSORERET indhold

9 spisesteder, du skal kende

Foto: Emily Salomon
17. mar. 2014 | Livsstil | Eurowoman

Blogger Emily Salomon fra Emilysalomon.dk er et rigtigt madøre, og derfor bruger hun ikke overraskende en del timer på cafeer og restauranter. Gennem tiden har hun opdaget en del mad-perler i København, men 9 favoritter besøger hun gerne igen og igen.

På de følgende sider tager Emily dig med på sin mad-rute. Bon appétit! Wulf + Konstali Food Shop

Food Shoppen på Lergravsvej er mit go to sted på Ønskeøen (Amager) hvad end jeg skal have hurtig og sund aftensmad, en friskpresset juice med rødbede og citron, den bedste gulerodskage, hyggelig brunch eller godt brød. 

Besøg deres website her.

Salon 39
 

Her får man byens bedste burgere i en blød, brioche-agtig bolle, ledsaget af perfekte pomfritter med røget mayo og virkeligt gode cocktails, herunder både navnkundige klassikere og nogle som chefbartender Terkel, selv har kreeret til Salonen. Husk at bestille bord!

Besøg deres website her

 

Atelier September
 

Pæneste café med innovative frokostretter med biodynamiske grønsagslækkerier, de bedste avokadomadder jeg kender og et virkeligt nævneværdigt morgenmadsudvalg, der er tilgængeligt fra kl. 7 i hverdagene.

Her spiser jeg ofte morgenmad og den skal helst bestå af grapefrugt med mynte, blødkogt æg med rugbrød og så et tebirkes til at dele.


Besøg deres website her.

 

Granola
 

Værnedamsvej er min yndlingsgade i København og jeg holder meget af at spise morgenmad på Granola. Jeg er derfor aldrig sen til at foreslå den hyggelige, retroinspirerede café som destination for et morgenmøde og på min tallerken skal der helst være blødkogt æg eller æggemuffin og så er Granolas pandekager et must.

Besøg Granola på facebook

 

Grød
 

Grød så hip, som man slet ikke troede grød kunne være. Lækre, mættende og sunde grødmåltider i Torvehallerne og på Jægersborggade både til morgenmad,  frokost eller aftensmad. Og der er også dessertgrød.

Menuen skifter efter årstiderne, men der er altid noget rart på tapetet, og masser af gode toppings at få på grøden.

Besøg deres website her

 

AOC
 

Nyt nordisk når det er allerbedst og helt fantastisk service. Sidst jeg var der fik jeg en ret særlig dessert lavet på bl.a. jordskokker. Den går over i min madhistorie, som en af de mest interessante, lækre og mindeværdige retter jeg har spist.
 
Besøg deres website her

 

Beau Marchés café
 

Her er det næsten som at være i Frankring, og alt på det lille menukort er anbefalelsesværdigt, men jeg foretrækker en Chevre Chaud eller en Croque Madame, mens jeg sidder og drømmer mig til Paris med et glas vin og en rar ven.
 
Besøg deres website her

 

Dessert Boutique Strangas
 

Ikke nok med at Nikolaos Strangas er en vaskeægte græsk charmør med det flotteste smil, så er han også rar og laver de pæneste og lækreste kager. Jeg kunne leve af hans små kagekunstværker, men mit hjerte banker i særdeleshed for hans macarons med saltkaramel, der smager så englene synger.
 
Besøg deres website her

 

N’Joy
 

Jeg er helt afhængig af deres vildt lækre og vanvittigt sunde og grønne Happiness juice (+ ingefær, så er den ekstra god).

Besøg dem på facebook