Bryllup
SPONSORERET indhold

12 tegn på, at du er giftedesperat

Er du begyndt at overveje, om din psykopatiske ekskæreste kunne være giftepotentiale – og drømmer du om at blive castet til næste sæson af Gift Ved Første Blik? Tag testen og se, om du er ved at være lidt for desperat efter at blive gift.

Af: Sofie Hviid
24. feb. 2016 | Livsstil

Er du i tvivl om, hvorvidt det med at blive gift er gået hen og blevet en besættelse for dig – så tag testen og se, om du måske skal skrue lidt ned for jagten. Tæl hvor mange af punkterne, du kan svare ja til og find resultatet i bunden af artiklen.

1. Du har for nylig facebook-stalked samtlige af dine ekskærester for at se, om de mon stadig er single. Bare fordi han var dig utro med din bedste veninde, hadede din familie og i øvrigt har fået ølvom var der måske stadig noget at bygge på?

2. Du har læst samtlige selvhjælpsbøger på markedet med titler som 'Sådan finder du manden i dit liv,' 'Derfor er du stadig alene' og 'Ti trin til et succesfuldt ægteskab.'

3. Du har skrevet til facebook og anmodet om, de kan sætte et særligt filter på dit feed, så der aldrig dukker bryllupsbilleder op af nogen.

LÆS OGSÅ: 7 lege I skal lege til din venindes polterabend

4. Du er begyndt at sige til dine venner, at det med ægteskab er et kvindeundertrykkende levn fra en patriarkalsk tidsalder, som du virkelig er hævet over.

5. Du har forsøgt at overtale dine forældre til at arrangere et ægteskab for dig.

6. Du swiper til højre på samtlige profiler på Tinder og har udvidet dine præferencer til at gælde alle mænd i alle aldre.

7. Du har besluttet dig for at flytte fra København til Nørre Snede, fordi du har hørt, der er flere single mænd end kvinder i Jylland.

8. Du er begyndt at overveje, om du kan tvinge dig selv til at blive tiltrukket af kvinder, så kærestemarkedet bliver større.

LÆS OGSÅ: 10 ting du aldrig må gøre som bryllupsgæst

9. Du er begyndt at flirte med dine veninders mænd, for man ved jo aldrig, om forholdet holder, og så kan man ligeså godt lægge billet ind.

10. Du er begyndt at vælge dine venner efter, om de har mange singlemænd blandt deres facebookkontakter.

11. Du har undersøgt, om det er for sent at skifte karrierevej til en branche, hvor der er flere mænd. Gerne en branche med rigtig mange unge mænd, så du er sikker på, at de ikke er blevet gift med nogen andre endnu.

12. På første date taler du altid om, hvor romantisk det ville være, hvis man lavede en 'Dharma og Greg' og blev gift få timer, efter man havde mødt hinanden – og nævner tilfældigt, at du kender en borgmester, der har vielsestilladelse.

Resultat - hvis du kan svare ja til:

0-2 punkter:
- No worries. Du er ved at være træt af singletilværelsen, men du er slet ikke desperat endnu.

3-8 punkter:
- Okay, du skal nok begynde at overveje, om du mangler noget indhold i dit liv. Få eventuelt en kat eller begynd til tennis. Det kan også være en god måde at møde gifteklare mænd.

9-12 punkter:
- Rød alarm! Du er meget lille skridt fra en galoperende ægteskabspsykose og skal virkelig overveje at søge professionel hjælp. Giv dig selv forbud mod at købe flere selvhjælpsbøger og luk alle dine datingapps. Du er slet ikke rask nok til at date.

LÆS OGSÅ: Her er nøglen til at holde begæret i live

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at du giftede dig med den rigtige

LÆS OGSÅ: ”Kender du manden, der vil det hele - på nær at være kærester?”