5 madoplevelser i New York
SPONSORERET indhold

New York: 5 madoplevelser, du ikke må misse

New York bugner af lækre madindslag, men der ligger en stor opgave i at skille skidt fra kanel. Undgå at spilde et af dagens måltider – begynd med disse fem perler.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Mi Skjold brix og all over
06. dec. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Donutdrøm
Spørger du de lokale, hvor du får de bedste donuts, vil mange svare Doughnut Plant – med god grund. De er hvinende søde og så kalorierige, at du kan mærke livremmen spændes bid for bid. Og de er i den grad dét værd. Varianterne skifter fra dag til dag. Slå eventuelt vejen forbi det rocklegendariske Chelsea Hotel, der ligger på samme gade, når du har fået nok.

Doughnutplant.com


Food Market
Du kan lige så godt begynde at faste og samle appetit til en lørdagstur på madmarkedet i Williamsburg. Med skyline i baggrunden kan du spise dig mæt hos de små boder, der sælger alt fra vafler med flormelis og paneret kylling til pulled pork-burger hos Mighty Quinns, der kan bryste sig af den absolut længste kø på hele markedet. Husk også kaffe hos Blue Bottle, der laver deres filterkaffe kop for kop.

Smorgasburg.com


Superburger
Når du har besøgt Shake Shack, kan du med ro i sjælen sige, at du har smagt verdens bedste burger. Omgivelserne er ikke fancy. Stedet startede som det, det hedder – et skur – og møblerne ligner noget, McDonald's ville føle sig for fine til, men maden! Burgerne er de mest velsmagende, du kommer i nærheden af, og et godt eksempel på, at en god burger ikke behøver være meget mere end en bøf, tomat, ost og salat i bolle.

Shakeshack.com


Michelin
Blandt højtragende planter i en sjælden enetages bygning i New York kan du gå om bord i en servering Michelin-mad uden at stå flere måneder i kø til et bord. Hos Public er kortet en fusion af newzealandsk og asiatisk med utraditionelle ingredienser som søpindsvin, krondyr og pære i hovedretterne, der kan nydes til svært rimelige priser: 200 kroner og 90 kroner for en cocktail fra den kompetente bar.

Public-nyc.com

Mexicansk
I den lille mexicanske restaurant El Centro i området Hell's Kitchen er der god stemning og farverig indretning: små blikfigurer fra gulv til loft, kapsler under glasbordpladen og en hed varme fra det travle køkken. Det er på en og samme tid en virkelig smagløs og voldsomt velsmagende oplevelse. Nyd en iskold margarita i plastikkru – perfekt match til det autentiske, lækre mexicuisine.

Elcentro-nyc.com
LÆS OGSÅ: 25 hot spots i New York

LÆS OGSÅ PÅ EUROWOMAN.DK: De lokales bedste tips til New York

LÆS OGSÅ PÅ GASTRO.DK: Guide: 25 restauranter, du skal besøge i New York