Sex
SPONSORERET indhold

5 sexede fakta om hans krop

Mandekroppen er et mindst lige så stort mystierium, som kvindekroppen er det i deres øjne. Kom et skridt tættere på forståelse med disse overraskende informationer. Vidste du at...

Af: Mi Skjold Brix
02. aug. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

1
... Den gennemsnitlige penis er 14,1 cm. Det viste en undersøgelse foretaget af Journal of Sexual Medicine. 1661 mænd havde målt længden på deres udstyr i anledningen, og vi kan i øvrigt tilføje, at den mindste målte 4 cm, mens den længste var 26 cm.

2
... Samme undersøgelse også viste, at mænd, der havde modtaget oralsex, inden de skulle måle, var længere end de mænd, der "kun" havde enten fantaseret eller fornøjet sig med deres egen hånd.

3
... Mænds hud kan være end del tykkere end kvinders. Faktisk op til 0,2 mm. Så du behøver ikke være alt for blid og kærtegne ham, som du selv ville ønske det. Det forklarer Yvonne K. Fulbright, Ph.D. og forfatter af The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking.

4
... Mænds orgasme varer circa seks sekunder (hvorimod kvinders varer 23 sekunder!)

5
... Når snakken falder på mænds pikke, så taler man om to begreber; "growers" and "showers". Det vil sige, om de vokser meget i erigeret tilstand eller om de allerede i slap tilstand har næsten fuld størrelse. En international undersøgelse foretaget Men's Health, viste, at 79 procent af mændene var udstyret med en grower og 21 procent med en shower.

Se flere facts om mænd her.

Kilde: Women's Health.

LÆS OGSÅ: Tre myter om kvinders sexlyst punkteret