Sådan styrker du din sexlyst
SPONSORERET indhold

6 tips til at få din sexlyst til at eksplodere

Du behøver ikke store, skræmmende halvmetersdildoer eller latexdragter forat få seksualiteten mere ind i din hverdag. Mindre kan (heldigvis) også gøre det. Få sexolog og parterapeut Rikke Thuesens bedste råd til en blomstrende sexlyst.

Af: Missu Schneidermann Foto: Alamy
28. aug. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

1. Overskud
Sørg for at have opladningstid. Når du hele tiden farer rundt efter en to-do-liste og tænker på det, du skal nå, er du ikke i kontakt med din krop. Så skab plads i dit liv og i dig selv, for når du kommer i kontakt med din krop, kommer du i kontakt med din seksualitet.

LÆS OGSÅ: 1100 kvinder: Sådan er vores sexliv anno 2015

2. Elsk din krop 
Velbehag ved din krop giver grobund for en sund og god seksualitet – uanset om du er tyk eller tynd, har små eller store bryster, slanke eller bulede lår.

3. Respekt
Find en sexpartner, der respekterer dig, og som anerkender dig som kvinde. En partner, der giver dig opmærksomhed, feterer dig og nyder den, du er – og sørger for, at du ved det.

4. Slip kontrollen
Glem facitlister over, hvordan det skal være. Når du formår at være i nuet, bliver nydelsen så meget større.

LÆS OGSÅ: 9 ting du ikke vidste om kvinders orgasme 

5. Turd at være frigjort
Slip al skyld og skam og tanker om din hverdagsrolle. "Kan jeg tillade mig at kravle rundt her helt vampet, når jeg om lidt står og tager opvasken i mine hjemmesko?" Ja, du kan.

6. Åbenhed
Mange har en tendens til at blive flove og stille, hvis han efter en nat med noget nyt på menuen siger, "Hold da op, du gav den gas i går. Spørg i stedet: "Kunne du lide det?". Åbenheden er vigtig, fordi det giver dig mod til at prøve noget nyt igen og gør det nemmere for dig at give slip og give dig hen.

LÆS OGSÅ: Derfor fører planlagt sex til mere sex

LÆS OGSÅ: Derfor hænger alkohol og utroskab sammen