Gadgets, der gør dit liv nemmere.
SPONSORERET indhold

7 gadgets som vil gøre dit liv nemmere

Få styr på dit hjem, din træning, din bagage, dine billeder, dit lys, dine børn og dit forretningsoplæg.

Af: Christina Andreasen
08. sep. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Hver dag udvikles nye smarte teknologiske produkter, som er designet til at gøre vores liv lettere. Vi har her fundet og udvalgt syv, som vil hjælpe dig med at få styr på forskellige aspekter af dit liv, nemlig dit hjem, din træning, din bagage, dine billeder, dit lys, dine børn og dit forretningsoplæg.

LÆS OGSÅ: Svend Brinkmann: "Vi skal passe på med at tro, at hele livet er en konkurrence. Der er jo ikke nogen præmie"

1. Overvåg dit hjem med live-video

Nu kan du holde øje med dit hjem, imens du er på farten. Bogstaveligt talt. For den amerikanske start-up-virksomhed Canary har nemlig lanceret en smart sikkerhedsløsning, som via en app på din telefon kan vise dig live-video direkte fra dit hjem. Appen giver dig samtidig besked, hvis der sker bevægelser i dit hjem, for eksempel ved et indbrudsforsøg, temperaturstigninger eller andre uforudsete ting. Og hvis uheldet skulle være ude, kan du aktivere en sirene direkte fra appen. Det er ikke helt dumt tænkt!

Canary koster 2.149 DKK.  Læs mere på canary.is

 

2. Tjek din bagage ind hjemmefra

Rimowas electronic tag erstatter den sædvanlige papiretiket, som vi alle kender fra lufthavnen, med et digitalt modul, der er integreret i kufferten. Alt, du skal gøre, er at downloade Rimowas app og registrere din kuffert med et individuelt registreringsnummer. Derefter kan du altid tjekke din bagage ind direkte på de deltagende luftselskabers egne apps. Lufthansa var den første, som gjorde det muligt for sine kunder i marts 2016, og senere er andre førende flyselskaber kommet med på bølgen.

Rimowas electronic tag og kuffert koster mellem 4.495 og 9.895 DKK. Forhandles bl.a. igennem Kuffert Kompagniet, 70205432.

 

3. Træn uden bøvl med ledningen og hold styr på din hjerterytme samtidig

Trådløse høretelefoner, ja tak! Det betyder nemlig, at du ikke længere behøver bøvle med, om ledningen for eksempel er lang nok til at nå din iPhone, mens du løber på løbebånd, eller decideret snor sig ind i noget. Samtidig kan disse fra JBL og UNDER ARMOUR nu også måle din hjerterytme direkte fra øret med blot et tryk på en knap. Den indbyggede forbindelse til Under Armours sundheds- og fitnessplatform, UA Record, sender høretelefonerne konstant data om hjerterytmen, så du kan holde trit med dine fitnessmål. Høretelefonerne kan både modstå sved og vand, og Twistlock-teknologien garanterer, at de ikke falder ud af ørerne.

UA Headphones Wireless Heart Rate er designet af JBL og koster 1.899 DKK. Læs mere her.

 

4. Få printet dine Instagram-billeder i perfekt opløsning  

Denne all-in-one printer fra HP er verdens mindste. Faktisk er den kun halvt så stor som andre printere i sin kategori. Samtidig kan du via den gratis app HP Social Media Snapshots udskrive, kopiere og scanne direkte fra din smartphone eller tablet. Og ved hjælp af HP Printbot kan du igennem Facebooks Messenger udskrive indhold direkte fra en Messenger-samtale. For nyligt blev printeren kåret af TIME magazines 50 mest indflydelsesrige gadgets nogensinde.

HP Deskjet 3720 koster 599 kr. Læs mere her.  

 

 

5. Styr lyset med bevægelse, når du skal op om natten

Kender vi ikke alle sammen følelsen af at vælte ind i ting, når vi skal op om natten? Nu er det slut med at fumle i mørke. Philips Hue-serien har udvidet med en Hue Motion Sensor, som fungerer ligesom udendørs montering, når lyset i indkørslen eller på terrassen tænder, når man nærmer sig. Så snart du træder ind i rummet, vil lyset tænde. Sensoren betegnes af Philips som intelligent, da den kan indstilles, så lyset tændes med et blødt lys om natten og et stærkere lys om dagen. Samtidig tænder den kun, hvis rummet ikke er tilstrækkeligt oplyst af dagslys, ligesom den kan indstilles til at slukke, hvis man ikke længere er i rummet.

Det nye Hue-produkt kommer i butikkerne i efteråret 2016.

 

6. Få overblik over, hvor meget dit barn bevæger sig

I disse smartphone og iPad-tider kan mange forældre være bekymrede for, om deres børn får rørt sig nok i hverdagen. Derfor har et finsk børnetøjsbrand opfundet ReimaGO, som gør, at du kan måle dit barns aktivitetsniveau igennem en bærbar bevægelsessensor, en app og et tøjkoncept. Appen vil belønne børnene for at nå deres mål. Det handler ikke om at monitorere hjerterytmen eller tælle kalorier, men om at måle intensiteten og varigheden af børns fysiske aktivitet i løbet af dagen.

ReimoGO vil være tilgængeligt for forbrugere i efteråret 2016 her.

 

7. Få dit forretningsoplæg til at shine

Har du nogensinde stået i et mødelokale, hvor du ikke har kunnet få projektoren til at virke? Løsningen kunne være denne lille fikse projekter fra Acer, som er let, handy og ledningefri, så du nemt kan have den med i håndtasken. Og udover at den er praktisk at have med på jobbet, så kan den også fungere hjemme i din egen stue til at vise film, serier og billeder på din væg. Samtidig kan du lave split screen, så flere forskellige devices’ skærme bliver vist på en og samme tid. Dermed kan I se billeder, som hele familien har taget, på en og samme tid.

Acer C250 LED Projector koster ca. 2.393 kr. Læs mere her.

LÆS OGSÅ: Her får du mest sol for pengene

LÆS OGSÅ: Tips til din tohjulede ferie i Danmark

LÆS OGSÅ: "Hvis jeg kunne bestemme, skulle vi lukke Facebook"