sponsoreret indhold
Afslappet stemning på byens caféer
SPONSORERET indhold

Afslappet stemning på byens caféer

København er noget helt særligt om sommeren. Både om dagen og i de lyse sommeraftener emmer byens gader og stræder af liv og laid back-lifestyle.

Foto: GettyImages
01. jul. 2019 | Livsstil

Og centrum for den afslappede stemning er de mange caféer, som indbyder til en indlagt pause med lækker mad og vin. Vi har samlet en håndfuld caféer, som alle byder på fantastisk gastronomi i hyggelige omgivelser.

Tapas og vin fra sydens sol

cafe_noah3-(1).jpgCafé Nöa’h glæder sig til at forkæle dig og dit selskab med deres lækre og veltilberedte tapas fuld af delikate små oplevelser, hvor der både er grønt, kød og flere forskellige tapenader til at understrege de middelhavsinspirerede specialiteter.

Sammensæt dette smukke bræt med en af vore vine og lad dem sende dig ud på en rejse sydpå...

Café Nöa’h har vin i verdensklasse, som nøje er udvalgt af caféens dygtige sommelier.

Nyd et koldt glas rosé Laurette og bliv taget med på en rejse til Frankrig. Eller et glas af deres lækre og bløde rødvin La Garnatxa Fosca, og bliv forført af de spanske toner.

Hvis du er til et koldt glas hvidvin, så lad deres Purato tage dig med til Italiens kyster.

Café Nöa’h kan du på en solskinsdag nyde maden udendørs, ligesom der fra caféen er en smuk udsigt til vandet. Hvis du er på udkig efter Tapas på Amager, er Café Nöa’h helt sikkert et besøg værd.

Vi ses på Café Nöa’h!

Picnic blandt årtusinders kunst

Nycarlsberg.jpgCaféen på Glyptoteket byder på lækker mad under tropiske planter.

Selvom vejret er gråt og kedeligt udenfor, kan man holde ”picnic” i det grønne på Glyptoteket hele året rundt omgivet af en imponerende samling af årtusinders kunst.

I Glyptotekets Vinterhave ligger museets anmelderroste café Picnic, med Michelin-kokken Lasse Askov ved roret.

På Picnic kan du få frokost, hjemmebagt kage og kaffe under smukke palmer og tropiske planter, og hver torsdag aften er køkkenet åbent til kl. 19.30.

På udvalgte torsdage i løbet af sommeren rykker Picnic op på museets tagterrasse og serverer drinks og snacks i aftensolen. Vil du med på Picnic? 

Marokkansk gæstfrihed midt i København

southharbour.jpgSouth Harbour Café har skabt en følelse af at blive inviteret hjem til én. Caféen er designet og bygget af ejerne, og derfor er atmosfæren varm, hjemlig, afslappet og hyggelig. Der er kælet for den mindste detalje i både det håndværksmæssige interiør og madlavningen, som er marokkansk lavet på kærlighed.

Her kan man mærke, at maden virkelig er lavet helt fra bunden med ægte mama-kærlighed.
Maden er en fusion mellem dansk og marokkansk boheme-stil.

Så har man lyst til marokkansk gæstfrihed, er South Harbour Café stedet. 

Byens hyggeligste udeservering

zirup.jpgParallelt med Strøget, finder du Zirup, der er beliggende på en af Københavns hyggeligste gader, Strædet.

Zirup serverer alt fra brunch, smoothie bowl, lemonade til lækker frokost såsom salat med grillet tun, smørrebrød eller vegetar burger, og alt dette kan nydes udenfor, da Zirup har udeservering. 

Om aftenen kan du bl.a. nyde en spicy tuntatar, trøffelpasta eller en 300g ribeye.

Der serveres udsøgte cocktails såsom Belvedere breezer, Ginger Tea og Raspberry Du Nord, som i weekenden kan nydes til tonerne fra DJ’en.

Gå heller ikke glip af Zirups skønne gårdhave med det flotte kirsebærtræ. En sand perle midt i centrum af København.