podcast

Foto: Getty Images

Her er de 12 bedste podcasts fra Talk Town

Er du ligeså vild med podcasts som os? Så er der god grund til at downloade appen Talk Town, hvor du kan lytte til splinternye podcasts hver eneste uge.

Findes der noget bedre end en god podcast, du bare ikke kan slippe?

Ikke hvis det står til os. Derfor har vi lanceret podcastappen Talk Town, hvor du får adgang til unikt indhold på en bred vifte af kategorier – fra livsstil, sundhed og mode til parforhold, psykologi og børn.

Hør fx historien om Luise, der bor i ét hus med to mænd: sin ægtemand, som hun deler børn med, og sin kæreste, som hun deler seng med.

Eller hør vores ærlige interviews med ni kendte fædre, der i en samtale med Mattias Hundebøll undersøger, hvornår man er en god far, og hvorfor man nogle gange kan føle sig helt vildt utilstrækkelig som faderfigur anno 2019.

I Talk Town får du løbende præsenteret nye podcasts fra kendte brands som Euroman, ALT for damerne, Vores Børn, FIT Living, ALT.dk – og mange flere. Du kan også nemt og hurtigt tilføje dine favoritter og få overblik over redaktionernes anbefalinger og de mest lyttede podcasts.

Talk Town – priser og abonnement

Hos Talk Town får du 14 dages gratis prøveperiode og derefter er prisen 59 kr. om måneden – uden binding.

Du kan hente appen i App Store eller Google Play

Se mere på Talk-town.dk

Her er 12 udvalgte podcasts fra Talk Town

fårking-far.jpg

1. Fårking Far – Vores Børn

Hvornår er man en god far? Og hvad er en god far overhovedet? På jagt efter indsigt, inspiration og godt selskab har Mattias Hundebøll sat en række markante mænd i stævne. For nu skal det handle om den titel i livet, som vi mænd oftest er aller dårligst til tale med hinanden om - nemlig dét at være far. Både når det er magisk og opløftende. Men også når det er svært, når det gør ondt, og når man ikke føler at man slår til.

Lyt til "Fårking Far" i Talk Town her

jeg-er-lige-død.jpg

2. Jeg er lige død – Euroman

I en ny samtalepodcast giver Daniel Hoff en række kendte danske mænd muligheden for at skrive deres egen nekrolog. Det udvikler sig til samtaler om døden, livet og det vi efterlader, når vi en dag ikke er her længere.

Lyt til "Jeg er lige død" i Talk Town her

kærlighedseksperimentet.jpg

3. Kærlighedseksperimentet – ALT.dk

Luise bor i ét hus med to mænd: Ægtefællen Jesper og ”kærlighedsrelationen” Mads. Det er der mange, der har svært ved at forstå. For hvad med børnene? Er det ikke egoistisk af Luise? Er Jesper virkelig OK med det her? Er Mads? Nu fortæller Luise og de to mænd deres kærlighedshistorie i podcastserien Kærlighedseksperimentet, hvor de fra hvert deres perspektiv forklarer, hvorfor de har valgt at leve uden for samfundets normer om den traditionelle kernefamilie, og hvorfor de synes, at flere bør mærke efter i deres parforhold og lytte til deres egne – og ikke mindst hinandens – behov.

Lyt til "Kærlighedseksperimentet" i Talk Town her

fit-living.jpg

 4. FIT Livings podcasts

Lyt til podcasts produceret af sundhedsmagasinet Fit Living. Her finder du episoder om alt fra sund livsstil, træning til slankekure, samt interviews.

Lyt til "FIT Living podcast" i Talk Town her

stjernernes-tegn.jpg

5. I stjernernes tegn – ALT.dk

12 kendte danskere har sagt ja til at blive klogere på deres stjernetegn - og måske også dem selv - i dette alternative interviewprogram. Sammen med journalist Susanne Baden Jensen og astrolog Eva Ganvig ser de på, hvad man siger om de forskellige stjernetegn. Eva har også lagt et personligt fødselshoroskop for den kendte gæst, men altid uden at kende gæstens navn på forhånd. Hvad er det, der fascinerer os ved astrologi, hvordan fungerer det – og kan det hjælpe os med at blive klogere på os selv og hinanden? Lyt med ”I stjernernes tegn”.

Lyt til "I stjernernes tegn" i Talk Town her

parterapi.jpg

6. Parterapi – ALT.dk

Er du nysgerrig på, hvordan man som par kan komme omkring udfordringer som sex, børneopdragelse, skilsmisse eller utroskab? Så er der god grund til at lytte med til ALT.dk's podcastserie Parterapi, hvor psykolog Frej Prahl hjælper par med problemer i parterapi. Kom med helt ind i sessionen og benyt dig af seriens øvelser, hvis du kan genkende nogle af udfordringerne.

Lyt til "Parterapi" i Talk Town her

under-nålen.jpg

7. Under nålen med Tue & Tony - Euroman

Tue & Tony er på jagt efter den perfekte – og deres første – tatovering. Derfor har de inviteret en række interessante danskere til at fortælle om deres tatovering og historierne bag.

Lyt til "Under nålen med Tue og Tony" i Talk Town her

backstage.jpg

8. Backstage – Euroman

Hvordan forbereder musikere sig, inden de skal spille koncert? Hvilke rutiner og ritualer har de? Det bliver du klogere på i Euromans nye podcastserie, hvor vi har været ‘Backstage’ med en række populære danske bands som Love Shop, Søren Huss og Scarlet Pleasure.

Lyt til "Backstage" i Talk Town her

michelle-kristensen.jpg

9. Michelle Kristensen gik ned med stress – ALT.dk

Sundhedsekspert Michelle Kristensen gik ned med stress i sommeren 2016 - og kæmpede med sygdommen i to år. I ALT.dks nye podcast kan du høre hende fortælle ærligt om, hvilke konsekvenser sygdommen havde for hende.

Lyt til "Michelle Kristensen gik ned med stress" i Talk Town her

gastro.jpg

10. Gastros podcast – Gastro

I denne podcast vil Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøge og tale med kokke, anmeldere og kendere om god mad.

Lyt til "Gastros podcast" i Talk Town her

arbejdstitel.jpg

11. Arbejstitel – Euroman

Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst har skabt podcasten ’Arbejdstitel’ til dem, der værdsætter en god milanesisk restaurant, lækkert tøj og et hyggeligt galleri i London.

Lyt til "Arbejdstitel" i Talk Town her

solomor.jpg

12. Solomor – Vores Børn

Mor og børn, men ingen far. 34-årige Nadia Witt er solomor til døtrene Zoey på knap fire og Haley på to, der begge er kommet til verden ved hjælp af donorsæd. Da den rette mand lod vente på sig, besluttede hun at tage sagen i egen hånd, selvom det af og til også kan være ensomt at være ene forælder. Særligt svært var det, da den ældste datter, Zoey, testede positiv for en kromosomfejl, som har vendt op og ned på familiens liv.

Lyt til "Solo Mor" i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Lister, Guide og Podcast