sponsoreret indhold
podcast
SPONSORERET indhold

Her er de 8 bedste podcasts fra Story House Egmont

Er du ligeså vild med podcasts som os? Så er der god grund til at følge med hos Story House Egmont, hvor du kan lytte til splinternye podcasts hver eneste uge.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
08. okt. 2019 | Livsstil | Story House Egmont

Findes der noget bedre end en god podcast, du bare ikke kan slippe?

Ikke hvis det står til os. Derfor får du adgang til unikt indhold på en bred vifte af kategorier – fra livsstil, sundhed og mode til parforhold, psykologi og børn fra Story House Egmont på Apple Podcasts.

Hør fx historien om Luise, der bor i ét hus med to mænd: sin ægtemand, som hun deler børn med, og sin kæreste, som hun deler seng med.

Eller hør vores ærlige interviews med ni kendte fædre, der i en samtale med Mattias Hundebøll undersøger, hvornår man er en god far, og hvorfor man nogle gange kan føle sig helt vildt utilstrækkelig som faderfigur anno 2019.

Hos Story House Egmont får du løbende præsenteret nye podcasts fra kendte brands som Euroman, ALT for damerne, Vores Børn, FIT Living, ALT.dk – og mange flere. Du kan også nemt og hurtigt tilføje dine favoritter og få overblik over redaktionernes anbefalinger og de mest lyttede podcasts.

Her er 8 udvalgte podcasts

jeg-er-lige-død.jpg

1. Jeg er lige død – Euroman

I en ny samtalepodcast giver Daniel Hoff en række kendte danske mænd muligheden for at skrive deres egen nekrolog. Det udvikler sig til samtaler om døden, livet og det vi efterlader, når vi en dag ikke er her længere.

Lyt til "Jeg er lige død" her

kærlighedseksperimentet.jpg

2. Kærlighedseksperimentet – ALT.dk

Luise bor i ét hus med to mænd: Ægtefællen Jesper og ”kærlighedsrelationen” Mads. Det er der mange, der har svært ved at forstå. For hvad med børnene? Er det ikke egoistisk af Luise? Er Jesper virkelig OK med det her? Er Mads? Nu fortæller Luise og de to mænd deres kærlighedshistorie i podcastserien Kærlighedseksperimentet, hvor de fra hvert deres perspektiv forklarer, hvorfor de har valgt at leve uden for samfundets normer om den traditionelle kernefamilie, og hvorfor de synes, at flere bør mærke efter i deres parforhold og lytte til deres egne – og ikke mindst hinandens – behov.

Lyt til "Kærlighedseksperimentet" her

fit-living.jpg

3. FIT Livings podcasts

Lyt til podcasts produceret af sundhedsmagasinet Fit Living. Her finder du episoder om alt fra sund livsstil, træning til slankekure, samt interviews.

Lyt til "FIT Living podcast" her

stjernernes-tegn.jpg

4. I stjernernes tegn – ALT.dk

12 kendte danskere har sagt ja til at blive klogere på deres stjernetegn - og måske også dem selv - i dette alternative interviewprogram. Sammen med journalist Susanne Baden Jensen og astrolog Eva Ganvig ser de på, hvad man siger om de forskellige stjernetegn. Eva har også lagt et personligt fødselshoroskop for den kendte gæst, men altid uden at kende gæstens navn på forhånd. Hvad er det, der fascinerer os ved astrologi, hvordan fungerer det – og kan det hjælpe os med at blive klogere på os selv og hinanden? Lyt med ”I stjernernes tegn”.

Lyt til "I stjernernes tegn" her

parterapi.jpg

5. Parterapi – ALT.dk

Er du nysgerrig på, hvordan man som par kan komme omkring udfordringer som sex, børneopdragelse, skilsmisse eller utroskab? Så er der god grund til at lytte med til ALT.dk's podcastserie Parterapi, hvor psykolog Frej Prahl hjælper par med problemer i parterapi. Kom med helt ind i sessionen og benyt dig af seriens øvelser, hvis du kan genkende nogle af udfordringerne.

Lyt til "Parterapi" her

under-nålen.jpg

6. Under nålen med Tue & Tony - Euroman

Tue & Tony er på jagt efter den perfekte – og deres første – tatovering. Derfor har de inviteret en række interessante danskere til at fortælle om deres tatovering og historierne bag.

Lyt til "Under nålen med Tue og Tony" her

gastro.jpg

7. Gastros podcast – Gastro

I denne podcast vil Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøge og tale med kokke, anmeldere og kendere om god mad.

Lyt til "Gastros podcast" her

solomor.jpg

8. Solomor – Vores Børn

Mor og børn, men ingen far. 34-årige Nadia Witt er solomor til døtrene Zoey på knap fire og Haley på to, der begge er kommet til verden ved hjælp af donorsæd. Da den rette mand lod vente på sig, besluttede hun at tage sagen i egen hånd, selvom det af og til også kan være ensomt at være ene forælder. Særligt svært var det, da den ældste datter, Zoey, testede positiv for en kromosomfejl, som har vendt op og ned på familiens liv.

Lyt til "Solo Mor" her

Anbefalet til dig