Cecilie Haugaard alder far mor bryllup

Foto: Bo Nymann/Her & Nu Bliv klogere på model og tv-vært Cecilie Haugaard.

”Ingen måtte vide, at jeg var gravid”: 14 ting, du (måske) ikke vidste om Cecilie Haugaard

Hun blev spottet som model som 12-årig, har taget flere uddannelser og hendes onkel er en kendt dansker. Da hun faldt for sin mand, skyldes det ikke hans ydre eller job – men én særlig ting, hun oplevede for første gang i sit liv. Bliv klogere på den 30-årige model og tv-vært Cecilie Haugaard her.

1. Hun savner Fyn

Cecilie Haugaard er født og opvokset i Odense i det, hun selv beskriver som en kernefamilie med to tandlægeforældre og en storebror. Hun mindes med glæde sin fynske barndom.

”Jeg er stolt, fordi jeg har haft en rigtig god og kærlig barndom, hvor jeg har fået lov til at være barn. Jeg er vokset op i et villakvarter i Odense, hvor alle mine venner boede på vejen eller i kvarteret, så vi løb rundt til hinanden eller cyklede rundt og stod på rulleskøjter ned til skovsøen. Det var bare rigtig dejligt og let og roligt,” har Cecilie Haugaard fortalt til TV 2 Fyn.

I dag bor hun i København med sin mand, sangeren Christopher, og deres lille datter, og trods hun stadig er glad for barndomsøen, skal fynboerne ikke regne med, at Cecilie Haugaard pakker flyttekasserne og vender retur lige foreløbig.

I en ideel verden ville hun dog gerne rykke én bestemt del af Fyn til hovedstaden.

”Jeg ville elske, hvis Odense lå et sted i København, det ville jeg virkelig. Men vi arbejder begge meget i udlandet, og det tager et kvarter fra os, så er vi i lufthavnen, det ville slet ikke gå, hvis vi boede på Fyn,” konkluderer den populære model.

2. Unge Cecilie: Nej til stoffer!

I sommeren 2007 mødte en journalist fra Fyns Amtsavis en dengang ukendt Cecilie Haugaard, som var i selskab med to veninder på Langelandsfestivalen.

Avisen beskriver venindeflokken som ”meget, meget glade fynske piger”, og journalisten var interesseret i at høre dem om, hvorvidt det flød med euforiserende stoffer blandt de unge festivaldeltagere?

”Stoffer holder vi os fra. Vi har aldrig taget stoffer nogensinde, og vi er aldrig blevet tilbudt stoffer,” lød det fra den 17-årige Cecilie, som avisen fik taget et foto af, mens hun glædestrålende jubler med en arm i vejret og de fynske veninder ved sin side.

”Vi har bare humøret med, og når vi så drikker lidt sprut, så bliver det gode humør forstærket,” understregede den glade odenseaner overfor den lokale fynske avis.

3. Opdaget som model som 12-årig

Særligt én ting fyldte i Cecilie Haugaards helt unge år – og det havde blå og hvide striber!

”Hele min barndom var bare OB,” som hun har opsummeret det ifølge TV 2 Fyn.

”Mine forældre bor med Åstien lige i baghaven, så vi var meget nede ved Odense Boldklub, og min bedste venindes far var på et tidspunkt cheftræner for OB, så vi var meget på stadion om søndagen og se SAS-liga kampe,” fortæller Cecilie Haugaard videre.

Den unge fynbo løb også selv rundt på græsset og driblede med en bold mange gange om ugen til både fodboldtræning og kampe.

Det var efter en træning, at hun som blot 12-årig blev prikket på skulderen af ingen ringere end direktøren for det største kommercielle modelbureau i Danmark, Unique Models.

”Jeg rendte rundt med vådt hår og en sportstaske inde i Odense by med min mor, da Jacqueline Friis-Mikkelsen pludselig stopper mig og spørger, om jeg vil komme ind og få taget nogle billeder,” har Cecilie Haugaard fortalt til Ekstra Bladet.

På grund af hendes unge alder var hun i begyndelse blot ”følgemodel”, som bureauet fulgte og holdt øje med.

4. Uddannet på CBS med overbygning i psykologi

Da Cecilie Haugaard fyldte 15 år og skulle i gymnasiet, valgte hun selv modelverdenen fra.

”Jeg har altid haft det sådan, at uddannelse var det vigtigste og fedeste. Jeg tænkte ikke, jeg skulle være model. Det var da sjovt, og jeg ville gerne prøve, men jeg skulle først og fremmest have en uddannelse,” har Cecilie Haugaard forklaret til Ekstra Bladet.

Efter gymnasieårene flyttede hun til Paris med en plan om at være der i tre måneder, arbejde på restaurant og lære fransk.

Her fik nye modeltalentspejdere igen øje på den kønne fynbo. Hun blev stoppet mere end fire gange i de parisiske gaderog tilbudt job hos forskellige modelbureauer.

Hver gang sagde hun nej, fordi hun var bange for ikke at lære sproget, og fordi hun frygtede, at det ville være et ensomt job.

Til sidst fik en ven dog overtalt hende til at besøge et bureau – og hun endte med at bo i den franske hovedstad i et år, hvor hun levede som model.

Men så besluttede hun sig for at vende hjem. Det med en uddannelse trak for meget i hende.

”Da jeg sagde til mit modelbureau, at jeg tog hjem for at begynde uddannelse, var de sådan: Hvad laver du? Det kører jo hernede! Og jeg gik alle de fede shows. Men jeg har altid tænkt, at det var godt at have en uddannelse og noget at falde tilbage på,” har hun fortalt til Berlingske.

Hun begyndte derfor i 2010 på en bachelor i økonomi og kommunikation på Copenhagen Business School, som hun siden har toppet med en overbygning i psykologi.

Anthon Unger.jpgCecilie Haugaard ses her på catwalken. (Foto: Anthon Unger/Her & Nu)

5. Sådan mødte hun Christopher

I foråret 2014 tog Cecilie Haugaard til musikfestivalen SPOT i Aarhus, hvor hun havde et møde, som kom til at ændre hendes liv.

Her stødte hun nemlig på sangeren Christopher Lund Nissen, som både dengang og i dag er kendt som en af Danmarks bedst sælgende musikere.

”Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund,” har Cecilie Haugaard fortalt til Eurowoman.

De fandt dog ikke sammen med det samme. For Cecilie var involveret med en anden fyr, og da Christopher skrev til hende dagen efter deres første møde, fik han et noget andet svar, end han havde håbet på, fortalte han i samme interview:

”Der skete det, at jeg skrev til Cecilie: ’Tak for i går. Skal vi ses igen?’ Og så svarede hun: ’Chris, du virker skidesød, men jeg er vild med en anden.’ Men jeg kunne jo godt mærke, at der havde været noget kemi den aften, så i stedet for bare at smække døren i holdt jeg den på klem og skrev: Okay, he's a lucky guy.”

Parret holdt kontakten og skrev frem og tilbage, og i august samme år blev de (endelig) kærester.

Den 30. august 2014 gjorde hun deres kærlighed ”Instagram-officiel”, da hun for første gang delte et billede med den populære sanger, hvor de spiser af den samme vaffelis.

Hun var heller ikke i tvivl den dag, han friede til hende.

“Jeg har aldrig prøvet at være så kemisk tiltrukket af en. Aldrig nogensinde. Det var ikke hans udseende, eller hvad han lavede, det var bare helt vanvittigt, hvordan jeg følte, at jeg havde kendt ham altid, og at han havde kendt mig. Det, han sagde, forstod jeg præcist, og det, jeg sagde, følte jeg, han så lige igennem. Vi minder uhyggeligt meget om hinanden personlighedsmæssigt. Fra vi lærte hinanden at kende, gik det bare hurtigt, og jeg har ikke set mig tilbage siden,” har hun fortalt til ALT for damerne.

Hun er med egne ord for første gang i et forhold, hvor hendes store kærlighed også er hendes bedste ven.

“Det er 120 procent ham, jeg har det sjovest med. Han tager så meget pis på mig, så han får mig til at være den, jeg allerhelst vil være. Uhøjtidelig og umiddelbar. For første gang med en kæreste føler jeg ikke, at jeg skal være noget. Jeg skal bare være mig,” forklarede Cecilie Haugaard videre.

christopher cecillie haugaard bryllup.jpgCecilie Haugaard og Christopher på deres bryllupsdag. (Foto: Bo Nymann/Her & Nu)

6. Jakob Haugaard var med til brylluppet

I juni 2019 blev parret gift og holdt en stor kærlighedsfest i Tisvilde, hvor der var flere kendte ansigt med på gæstelisten – men ét af dem var måske i den mere overraskende ende...

Det var nemlig komiker og tidligere folketingspolitiker Jacob Haugaard.

Som efternavnet indikerer, så er der her tale om familieblod. Cecilie Haugaards far, Henning, er nemlig entertainerens fætter.

Det var oveni Jacob Haugaards søster, den præsteudannet Agnes Haugaard, der stod for vielsen af parret.

Jacob Haugaard røbede overfor Ekstra Bladet, at bryllupskagen til receptionen havde bestået af en lidt usædvanlig ingrediens til den slags kage.

”Det var en stor reception med bryllupskage lavet af flødeboller. Det har jeg aldrig set før,” lød det fra Haugaard, der selv nåede at sætte fire-fem stykker til livs, berettede avisen.

Ilse Wilmot Jacob Haugaard.jpg"Onkel" Jacob Haugaard og hustru Ilse Wilmot. (Foto: Klaus Bo Christensen/Her & Nu)

7. Misforstod Instagram: Derfor hedder hun ’Cillemouse’

Med over en kvart million følgere er Cecilie Haugaard en populær dame på Instagram, hvor hun er kendt under profilnavnet: @Cillemouse.

Men faktisk var det lidt en misforståelse, der var skyld i, at hun fik det online kaldenavn, som i den grad har hængt ved hende siden.

”Min ekskæreste kaldte mig mus, og så skulle jeg starte Instagram, som jeg troede var et billedredigeringssted,” har hun forklaret, da hun i 2019 var gæst i P3-programmet 'Den Sorte Boks'.

”Så jeg troede slet ikke, at man skulle hedde sit eget navn. Jeg ville gerne hedde 'Cille' - for det blev jeg også kaldt - så 'Cillemus', men det var taget. Og så blev jeg også kaldt 'Mouse' og 'Mousy' lidt af nogle venner, og så blev det bare 'Cillemouse'.”

Cecilie Haugaard - Michael Stub.jpgI dag er Cecilie Haugaard næsten lige så kendt under kælenavnet Cillemouse. (Foto: Michael Stub/Her & Nu)

8. Nabo til Anne Linnet

I starten af 2021 kunne Cecilie Haugaard og husbonden Christopher sætte nøglerne i døren i deres nye hjem, som de købte for 17,4 millioner kroner: Et 146 kvadratmeter rækkehus på Holmen i København.

Huset blev totalrenoveret i 2017, og der er fire meter til loftet. I kælderen er der to parkeringspladser, og parret har direkte udgang fra huset til vandet og deres egen bådbro. Men også nabolaget lyder hyggeligt.

Parret bor nemlig lige ved siden af Christophers kollega, Anne Linnet og hendes familie, som dermed er deres nærmeste nabo, skriver MSN.

Christopher og Cecilie Haugaard hos dronningen.jpgCecilie Haugaard og Christopher, da dronninge Margrethe inviterede dem til fest for kunst og kultur i 2016. (Foto: Klaus Bo Christensen/Her & Nu)

9. Gik til lægen med rastløshed

Er der noget, som Cecilie Haugaard ikke er glad for, så er det at sidde stille. Hun ved fx, at hun aldrig kommer til at bruge sin CBS-uddannelse til at få et stillesiddende job på et kontor.

”Jeg har noget, der tenderer til adhd. Jeg har ikke fået stillet en diagnose, men jeg har talt meget om det med folk, der ved noget om den slags,” har hun fortalt til ALT for damerne.

”Jeg har været hos lægen, fordi jeg har store udfordringer med at holde fokus i længere tid. Jeg har også tankemylder og rastløshed. Men som lægen udtrykte det: ”Har du gener i hverdagen?” Og nej, jeg har det fint, jeg har bare supermeget energi. Jeg kan se forskel på mig og dem, jeg er i rum med – jeg har et ekstra gear. Jeg øver mig i at trække vejret og tælle til 10,” forklarer hun.

10. Skjulte graviditet

Under en ferie i sommerhus begyndte Cecilie Haugaard at få det halvdårligt i sommeren 2020. Hun frygtede, at det var corona, men det var det ikke. Så hun slog det i første omgang hen.

Efter nogle dage kom hun dog på andre tanker, fordi hun kort forinden var gået af sin prævention.

”En uge senere lå Chris og jeg på sofaen og spiste brunch, og så fik jeg lyst til at tage en test. Der var jo en chance for, at jeg var gravid, og mine bryster var også allerede blevet ret store. Vi skreg begge to af glæde, da vi så den positive test. Vi fik virkelig lyst til at råbe det ud til hele verden,” har hun fortalt til sitet To the Moon, Honey.

Men i den første tid var det kun de allernærmeste, der vidste besked.

Samtidig begyndte hendes krop at ændre sig, husker den populære model, og det skabte lidt vanskeligheder, før det var officielt.

”Der var derfor en kort periode, hvor jeg ikke havde mave endnu, men hvor jeg alligevel ikke kunne lukke mine bukser. Og mine ben, hofter, arme, bryster og numse var også blevet større. Det var ikke så fedt, fordi ingen måtte vide, at jeg var gravid,” forklarede hun videre til To the Moon, Honey.

I september 2020 var parret dog klar til at dele de lykkelige omstændigheder med hele verden.

Instagram delte parret en video, hvor de sammen sang Justin Biebers pophit "Baby" - dog med nyt omkvæd, nemlig med den hjemmelavede tekst: "Cause we're having a baby". 

11. Med i en 'Aperulklub'

Hvis du går rundt i de københavnske gader og synes, at du ser Cecilie Haugaard suse forbi dig på et par rulleskøjter, kan det meget vel være sandt!

Glæden ved at snører et par støvler med hjul på fødderne har hun nemlig bibeholdt siden barndomsårene på de fynske villaveje.

Når hun triller ud på rulleskøjterne i dag, foregår det dog med en flok venner, som Cecilies Haugaard har dannet 'Aperulklubben' med.

”Jeg har allieret mig med mine venner og har lavet en 'aperulleklub' herovre, hvor vi ruller og slutter af med at sidde og drikke Aperol,” har hun fortalt til podcasten 'Bajer og Brunsviger’, som TV 2 Fyns ungdomsredaktion Bemærk står bag.  

12. Har givet datteren et unikt navn

I februar 2021 kom deres datter til verden. Og i magasinet GRAVID afslørede Cecilie i et stort interview datterens helt særlige navn.

”Noelle. Det har hun heddet længe, lige siden hun var helt lille og lå i maven. Det betyder fødsel på latin og jul på fransk – og jeg er kæmpe julefan og totalt frankofil, og både Christopher og jeg har været meget i Frankrig. Det var mig, der kom hjem og foreslog det en dag, og Christopher var med på det med det samme. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har det fra, og jeg kender ikke nogen, der hedder det – og det, synes jeg faktisk, er lidt rart; at hun højst sandsynligt får det meget for sig selv,” sagde hun til GRAVID.

13. Usikkerhed gjorde, at hun startede på coach-uddannelse

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for Cecilie Haugaard at holde hovedet skarpt og blive klogere igennem livet via uddannelse.

Hun har allerede tilføjet en coach-uddannelse til sit CV, men i foråret 2020 startede Cecilie Haugaard på endnu en; nemlig ’speakeruddannelsen’, hvor fokus er på at få ens budskaber klart og personligt ud.

Det hele startede faktisk, da hun var vært på TV 2s ’Danmark har talent’, hvor hun for første gang stod på en scene og under en live-udsendelse skulle tale til mange hundredtusind mennesker.

”Selvom jeg havde styr på mit manus, og jeg følte, at jeg hvilede i mig selv, så lige så snart jeg fik at vide, at ”nu går vi live”, så skete der et eller andet inden i mig. Jeg kunne ikke styre min adrenalin, og jeg blev helt varm i hele kroppen. Jeg begyndte at famle og sige ufattelig meget ”øhh”,” fortæller Cecilie Haugaard i en video for Mindjuice Academy.

Usikkerheden gjorde, at hun besluttede sig for at gøre noget ved én gang for alle.

Og noget tyder på, at vi alle kan være heldig at komme til at opleve fremtidige foredrag fra hende.

”Jeg kunne også godt tænke mig at blive en meget inspirerende taler, så når jeg taler til folk, så går de derfra og tænker: ”Det var virkelig berigende, og det lærte vi noget af. Hun ramte mig! Men det kræver arbejde, det ved jeg godt,” forklarer hun også i videoen.

14. Kæmpe kærlighed

Blandt nogle par rammer dét, der kaldes ”7 års-krisen”, men noget tyder på, at Cecilie Haugaard og Christopher har undgået deres.

Da de i august 2021 kunne fejre syv års parløb, skete det med de sødeste kærlighedserklæringer.

”Syv år siden jeg faldt smask pladask for dig. Tak for dig! 🥰🎉 ,” skrev hun i et opslag på Instagram.

Christopher satte lidt flere ord på, hvor han blandt andet også hyldede sin hustrus evne som mor:

”For 7 år siden kyssede jeg dette smukke ansigt for første gang, og det er nok det bedste træk, jeg nogensinde har lavet. Du er stadig det sjoveste, mest sultne og mest elskelige menneske, jeg kender. Du er skabt til at være mor, og jeg som ikke troede, det var muligt at elske dig mere, end jeg allerede gjorde,” fastslog Christopher.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Lister, Model og Kærlighed

610x200_woordy_knap2.jpeg