I halvandet år var det virkelig svært, fortæller livsstilseksperten.
SPONSORERET indhold

Christian Grau om sin skilsmisse: ”2013 var et lorteår”

I halvandet år var det virkelig svært, fortæller livsstilseksperten.

Af: ALT for damerne. Interview: Missu Schneidermann Foto: Polfoto
22. dec. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Julen er ikke bare højtid for flæskesteg og konfekt, julen er også højtid for skilsmisser. Om det lige var i julen, Christian Grau og hans hustru tog den svære beslutning om at lade sig skille, melder historien ikke noget om, men lige som så mange før dem, valgte de også at går hver til sit.

- 2013 var et rigtigt lorteår. Jeg blev skilt, og det var ren overlevelse, fortæller tv-vært og livsstilsekspert Christian Grau i et interview i ALT for damerne denne uge (nr. 52, 2014).

Allerede den gang fortalte han om sin skilsmisse i et stort ærligt interview i ALT for damerne. Han og hans daværende hustru, Louise, valgte at gå fra hinanden, fordi de midt i hverdagen med børn, job og pligter glemte at være kærester.

- Vi blev enige om, at der må være mere i livet end det der lidenskabsløse logistikforhold, der handler om, hvem der henter, hvem der afleverer, hvem der handler ind, hvem der ringer til elektrikeren, fortalte han den gang.

2014 har imidlertid været et bedre år for livsstilseksperten, der i det kommende år skal være vært på et nyt bilprogram på TV2. Han har – udover at have haft nok at se til med at forberede sit nye program – haft travlt med at blive glad igen.

- Jeg er i 2014 gået fra heldagsregn til pletvise byger i stedet for. Almindeligvis er jeg grundglad, men der var lige halvandet år, hvor jeg syntes, det var virkelig svært. Alle omstillingerne i forbindelse med en skilsmisse og den nye måde at leve på, det skal man lige blive venner med.

Læs hele interview med Christian Grau i denne uges ALT for damerne (nr. 52, 2014)

LÆS OGSÅ: Christian Grau og ekskonen: Børnene bliver i huset – vi flytter ind på skift

LÆS OGSÅ: Derfor går dit ægteskab i stykker

LÆS OGSÅ: 7 gode råd når du skal skilles