Interview Modeso
Foto: Tine Strange

Interview Modeso

Ugens blog: "Ægteskab er simpelthen så undervurderet"

Tine Strange er kvinden bag bloggen Modeso, der i 2012 vandt Modeblogprisen for "mest personlige blog".

Fortæl om dig selv
Jeg hedder Tine Strange og er 26 år. For halvanden måned siden blev jeg gift med manden i mit liv.
Jeg driver livsstilsbloggen Modeso, en uhøjtidelig og selvironisk blog om mode og min hverdag.Ved siden af bloggen, er jeg designassistent hos Stella Nova og webkoordinator for Stilleben.

Hvad stod der i den sidste SMS, du sendte?
Den sidste SMS, jeg sendte, var til min chef Trine Skoller, som har sit eget modeimperium, Stella Nova, hvor jeg er så heldig at sidde som designassistent. SMS'en handlede om noget så kedeligt som koordinering af vores tid og mødeplanlægning. Hun sluttede samtalen med "den er fjong", og så kan man jo kun være glad for sin chef.

Hvornår har du sidst grædt af glæde?

Sidst jeg græd af glæde, var dagene omkring og efter mit bryllup i midten af august. Min mand og jeg kunne ikke kigge på hinanden uden at få tårer i øjnene, af tanken om at vi nu havde hinanden for evigt! Ægteskab er simpelthen så undervurderet, så jeg anbefaler det til alle, jeg møder lige for tiden.

"Min mand og jeg kunne ikke kigge på hinanden uden at få tårer i øjnene."

Hvornår føler du dig mest særlig?

Altså hvis vi taler "unik-særlig", så må det være, når jeg cykler hjem fra arbejde, solen spejler sig i mine solbriller, og jeg ikke kan lade være med at smile, fordi mit liv fortiden er fyldt med spændende opgaver, søde mennesker og nye oplevelser.

Hvis vi taler underlig-særlig, så kan jeg godt nogen gange føle mig lidt som en særling, når jeg igen og igen står og glor ind i et kamera, på en lidt smart-type-måde, mens min mand tager billeder til bloggen... Men hvad gør man ikke for at inspirere ;)

Tine har selv syet brudekjolen. Læs mere om den her.Hvad laver du klokken 21 i aften?

Kl. 21 i aften sidder jeg derhjemme med en kop kaffe og arbejder på A/W 2014 kollektionen, for Stella Nova, mens TV-programmet "Gift ved første blik" kører i baggrunden på min computer. Min mand er på cykeltur i Montenegro, så jeg udnytter at kunne arbejde OG se damefjernsyn non stop.

Hvad er din yndlingsplet i cyberspace (altså ud over din blog)?

Jeg bruger abnormt meget tid på Pinterest, som er en kæmpe billedbank. Jeg bruger sitet både i min fritid, men også når jeg researcher til kollektioner og søger inspiration til bloggen. Man kan søge på hvad som helst og finde lækre billeder af alt lige fra bryllupskager til håropsætning og rumindretning.

"På den måde mangler jeg aldrig mælk."

Hvad er det mest fjollede, du bruger din smartphone til?

Det mest fjollede, jeg bruger min telefon til, er at tjekke vejret. Det passer alligevel aldrig, og jeg ved ikke, hvorfor jeg kigger ned i en telefon og ikke bare ud af vinduet.

Det smarteste, jeg bruger den til lige for tiden, er derimod en indkøbsapp, Buy me a pie, som min mand og jeg bruger for at koordinere vores indkøb, hvis ikke vi handler sammen. Vi har en liste, vi deler, og tilføjer varer til, og når den ene køber noget fra listen, så får den anden en besked om det og på den måde, så mangler jeg aldrig mælk og den slags, mænd altid glemmer at købe, når de slippes løs alene...

LÆS OGSÅ: Sådan får du en succesfuld blog

Om ugens blog

Hver uge interviewer vi på ALTfordamerne.dk en af de mange gode, danske bloggere, som har fanget vores opmærksomhed, så du kan lære mere om personen bag en af de blogs, du følger - eller måske burde følge...