Salli Marianna Villefrance
SPONSORERET indhold

“Denne mascara er det produkt, jeg har købt allerflest gange”

28-årige Salli, der arbejder som makeupartist og blogger på I’m Salli, har fundet mascaraen over dem alle, der giver lange bambivipper. Og så er hun stor tilhænger af øjenskyggeprimer.

Af: Marie Brodersen Foto: Thomas Mark Skafsgaard Jensen
24. jun. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

1. Få gløden tilbage
Efter at jeg har rundet de 25 år, kan jeg godt se, at jeg skal gøre lidt ekstra for at vedligeholde min hud. Jeg synes, at min hud er begyndt at mangle glød og få fine linjer, så jeg har tilføjet frugtsyre i form af Ole Henriksens Invigorating Night Treatment til min natrutine.

Invigorating Night Treatment, 50 ml, Ole Henriksen, 565 kr.

2. Alt-i-en-skrub
Jeg er glad for Nordisk Saltskrubs olie-salt-blanding, der indeholder sydesalt fra Mariager og forskellige gode olier. Den ­eksfolierer kroppen og ­plejer undervejs huden så meget, at jeg egentlig ikke behøver at ­bruge tid på at smøre mig ind i ­bodylotion efter badet.

Nordisk Saltskrub, 300 ml, 200 kr.

3. Primer til øjenlåget
Når jeg tænker tilbage, er det mig en gåde, hvordan jeg egentlig fik makeuppen til at holde hele dagen (eller natten), inden jeg begyndte at bruge øjenskyggeprimer. På det område vil jeg i hvert fald ikke skrue tiden tilbage! Min favorit er uden tvivl Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Eyeshadow Primer Potion, Urban Decay, 155 kr.

4. Min ­skønheds­favorit
Har jeg kun tid til at gøre én ting ved mig selv om morgenen, så bliver det altid til to lag mascara. Det skal være en, der forlænger og definerer ­vipperne. Min favorit er MAC Extended Play Lash, som er et af de produkter, jeg har købt flest gange.

Extended Play Lash Mascara, MAC,155 kr.

5. Løft ­rød­derne
Mit hår er ret fint fra naturens hånd, hvilket har givet mig et afhængighedsforhold med root lifter, hårtørrer og tørshampoo. Jeg bruger altid L'Oréal TecniArt Volume Lift i vådt hår, som giver volumen til hårrødderne uden at fedte håret.

TecniArt Volume Lift, 250 ml, L'Oréal Profes­sionnel, 185 kr.

6. Festduft
Jeg har endnu ikke fundet min duft, så derfor shopper jeg nok stadig lidt rundt imellem forskellige parfumer. Når jeg er på job som makeupartist, bruger jeg ikke parfume af hensyn til min klient. I stedet gemmer jeg den til særlige lejligheder, og her er jeg p.t. vild med Gucci Première og Clean Original.

Gucci Première Eau de Toilette, 50 ml, Gucci, 635 kr.

7. Få professionel hjælp
Med de rette ­produkter kan du gøre meget hjemme, men visse ting betaler det sig ­virkelig at overlade til kosmetologerne, der har knowhowet og uddannelsen. Jeg kan særligt fremhæve ansigtsbehandlingen LIFTmee, hvor et ultralydsapparat sikrer en dyb indslusning af effektive ­produkter.

Ultralyds­apparatet, der bruges under en LiftMee behandling.

LÆS OGSÅ: “Min hud bliver mere frisk og glansfuld, når jeg bruger dette produkt”

LÆS OGSÅ: "Dette produkt hjælper med at fjerne appelsinhud og væskeophobninger"

LÆS OGSÅ: “Jeg har altid dette produkt ved hånden”