Kvindefantasier
SPONSORERET indhold

Erotisk novelle: ”Han står midt på gulvet. Med bind for øjnene…”

ALT for damerne har fået lov til at bringe et uddrag af sexnovellen ”Ham” skrevet af en af vinderne af ALT for damernes novellekonkurrence og publiceret i Kvindefantasier III.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
15. dec. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

Han står midt på gulvet. Med bind for øjnene. Nøgen.

Han har stået der et stykke tid uden at falde sammen i kroppen. Hans kropsholdning fortæller mig, at han evner at udholde og klare en ukendt udfordring. Den viden har jeg brug for, inden vi går videre.

Projektøren i loftet kaster et skarpt lys ned over ham. Det må være varmt. Men han lader sig ikke mærke med noget.

Jeg står to meter væk og betragter ham. Hans krop er rank og spændstig – smuk på den indbydende måde og klar til at blive indtaget.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: ”Uden at kigge på trusserne tager du om dem med tommel- og pegefinger og mærker stoffet mellem fingrene"

Aftalen er fem timers seksuelt samvær. Det var alt, hvad jeg havde givet udtryk for i telefonen.

Jeg står i mørket i periferien af projektørens skarpe lyskegle med en mikrofon i hånden. Han kunne ikke se mig, da han ankom – kun høre mine instruktioner i mikrofonen.

Hans krop er velskabt. Trænet. Og helt igennem uimodståelig. Denne kropsharmoni sætter jeg stor pris på, og det var årsagen til, at jeg valgte ham. Hans profilbilleder løj ikke. Han er perfekt.

Hans pik er større, end jeg havde turdet håbe på. Hans mørke kønshår har han reduceret og klippet til. Den skarpe markering af hårgrænsen får hans skridt til at fremstå sexet og klar til leg. Opstemtheden stiger i mig, selvom vi stadig befinder os to meter fra hinanden.

"Vend dig langsomt rundt," siger jeg i mikrofonen.

Han gør, som jeg befaler.

Da han står med ryggen til mig, har jeg svært ved at blive siddende og blot nyde det, jeg ser. Hans kropsbygning både for og bag fuldender mine fantasier om at få lov til at dyrke sex med en mand, hvor alt er ufejlbarligt. Jeg ved nu, at inden vores fem timer er til ende, har jeg været omkring hver en lille enkeltdel på ham, og han på mig.

Dette her har jeg planlagt så minutiøst – ønsket så længe, at alt, jeg kan, er at sukke højlydt. Sukket reagerer han på. Det er tydeligt at se på hans nakkemuskler. Men han vender sig ikke om. Mine instruktioner virker. Det glæder mig. Tidligere har jeg oplevet, at en mand ikke forstår betydningen af mine kommandoer, og det ødelægger seancen.

Men ham her.

Han virker til at have det, der skal til for at skabe den fuldendte seksuelle tilfredsstillelse. Jeg tænder projektøren over sengen, der står i modsatte ende af rummet. De røde silkelagener giver genskin i det skarpe lys. Den lille slagkiste ved siden af sengen indeholder alle de ting, vi skal bruge.

Hans ret til at komme med indsigelser har jeg på forhånd frataget ham. Jeg hverken kan eller vil inddrages i hans lyster og behov. Her på dette sted. I dette rum. Er jeg den ubestridte leder.

"Når klokken lyder, vil jeg føre dig hen til sengen. Du må ikke tage bindet af øjnene, før jeg løsner det."

"Okay," svarer han kort med en fast stemme, mens han bliver stående på præcis den måde, jeg har bedt ham om.

Jeg kan lide hans stil. Der er noget underdanigt ved ham på den skråsikre måde. Som har han forliget sig med, at han ikke får indflydelse på, hvad timerne skal føre til.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: "Hans hånd presser mine lår fra hinanden, han kærtegner mig, til han mærker min snappende lyst"

Jeg lægger mikrofonen fra mig på det sorte gulv, rejser mig og træder frem mod ham. Jeg kigger kort rundt for at tjekke, om de fire kameraer, der er placeret henholdsvis over ham og over sengen, blinker grønt. Det gør de. Det letter mig. Alt, vi laver sammen, skal foreviges og gemmes og genses igen og igen.

Jeg rækker ikke ud og rører ved ham, selvom jeg er så tæt på ham nu, at jeg vil kunne gribe fat i ham.
Jeg elsker at lade mig pirre – vide, at dette bliver mit om ikke så længe.

Først dufter jeg til ham. Hans duft er ikke naturlig. Det virker efter hensigten på mig. Den skarpe mandeparfume slører, hvordan han måtte dufte uden. Det opløser hans personlighed. Den er jeg ikke interesseret i.

Hans pik hænger ikke længere slap ned. Men den er heller ikke stiv endnu. Det bliver den, når først han finder ud af, hvad vi skal. Det er jeg ikke i tvivl om.

Jeg ringer med den lille klokke, jeg har i hånden. Signalet reagerer han på uden at gøre mere end at vise mig, at han har hørt det. Jeg griber fat i hans arm og trækker ham over mod sengen.

Hans gang vidner om, at han ikke kan se noget. Bindet for hans øjne fungerer, som det skal. Han spørger ikke om noget. Det har jeg frabedt mig. De lege, jeg har forberedt, skal udføres uden nærmere forklaringer. Jeg drejer ham rundt, da vi når sengen, og beder ham om at tage plads.

Han sætter sig forsigtigt og lader hænderne glide hen over silkelagnerne. Klokken lægger jeg fra mig på gulvet. Jeg tager hans hænder og placerer dem på mine hofter. Herfra vil jeg opleve, hvad han gør ved en kvinde, når der ingenting bliver sagt.

Han griber chancen og fører hænderne om på min mave og videre op på mine bryster. Mine brystvorter er allerede stive. Hans berøringer er søgende. Afsøgende. Kærlige. Der er noget frækt ved at vide, at han aldrig har set mig, men til en start kun får lov til at mærke mig.

Jeg lægger hovedet tilbage og kigger direkte ind i kameraet i loftet. Denne detalje ved jeg, at jeg vil elske, når jeg skal gense optagelserne. Han trækker mig ikke ind til sig, men flytter i stedet hænderne ned over min krop, som vil han undersøge min kropsbygning. Hans pik er stiv, da jeg kigger ned. Det ophidser mig, at han alene ved berøringen af mine bryster og krop bliver opstemt.

Han lader den ene hånd glide ned over min fisse uden at fokusere på klitoris. Det virker bevidst fra hans side. Denne handling bekræfter mig i, at han er det helt rigtige valg. Jeg er allerede våd, og da han lader hånden glide hen over skedeåbningen og bliver mødt af mine safter, sukker han veltilfreds.

Jeg spreder benene en anelse, så han bedre kan komme til. Det får ham til at fortsatte om mod min anus. Hans handling får mig kun til at ville ham endnu mere. Han stikker en finger en smule indenfor i min anus. Fingeren er fugtig af mine safter. Det strammer på den ophidsende måde uden at gøre ondt.
Jeg placerer hænderne på min røv og trækker ballerne fra hinanden. Det giver ham mere spillerum, og det benytter han sig af.

Med sin frie hånd trækker han mig ind til sig. Han finder min fisse med hånden, inden han rækker tungen ud og rammer klitoris efter kort tids søgen. Jeg samler benene en smule, så han ikke længere har fri adgang til mig. Det synes at tænde ham. Hans vejrtrækning bliver mere langtrukken og uregelmæssig.

Jeg vil det her mere, end han aner. Jeg er liderlig. Elsker det, han gør ved mig. Han er den, jeg har søgt efter i årevis uden at finde før i dag. Der er ikke noget, han ikke må gøre ved mig. Det ved han ikke, for jeg har ikke givet ham alle instruktionerne endnu.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: "Hun afviser ham, men en aften siger hun pludselig ja, og det udvikler sig til en hed seance"

Jagten på den ultimative orgasme er han en del af uden at vide det. 

Han er insisterende i sit forsøg på at ramme klitoris, selvom jeg har samlet benene. Det er frækt at blive slikket af én, der endnu ikke har set mig. Han må tænke en hel masse, men jeg er ikke interesseret i at høre om det. Kun hans evne til at tilfredsstille mig har min interesse.

Den første orgasme skal være hurtig og hidsig. De næste af en helt anden karakter. Den indre varme, der har spredt sig til min fisse, gør den kun endnu mere våd og modtagelig for ham. Han stikker fingeren længere op i min anus. Det sender stød af velvære til resten af mig. Og sammenholdt med hans insisterende tunge på min klitoris ved jeg, at der ikke er langt til orgasmen.

Jeg slipper helt og lader mig rive med. Svæver omkring i et indre rum, hvor ingen andre har adgang, og hvor ingenting forstyrrer. Følelsen af vægtløshed omfavner mig. Jeg lægger mine hænder på hans skuldre. De er muskuløse og stramme. Hans mandighed er ophidsende. Jeg nyder hans tunge, der kontrollerende og alligevel frimodigt har indtaget hele min fisse.

Jeg klemmer hans skuldre, da han finder tilbage til klitoris og bliver der. Han sætter tempoet ned for at pirre mig, og det virker efter hensigten. Alt, jeg kan, er at tænke på hans finger i anus og hans tunge, der stille og roligt bliver mere og mere insisterende.

Hans evne til empatisk at vide, hvad der skal til for, at orgasmen kommer med den styrke, jeg ønsker, beundrer jeg ham for. Han er et naturtalent.

Bindet for øjnene må skærpe hans sanser. I takt med at mine klem bliver hektiske og mine støn mere ukontrollerede, jo mere præcist rammer han tempoet og det tryk, hvormed han skal slikke min våde og uregerlige fisse, så den bliver ledt ud af orgasmens magiske vej på den mest hensigtsmæssige måde.

Han trykker sin finger længere og voldsommere ind i min anus samtidig med, at han presser tungen så hårdt mod min klitoris, at intet længere er muligt at styre. Jeg lader orgasmen overmande mig, mens jeg skriger højt. Jeg griber fat om hans nakke og trykker ham ind mod mit skamben. Han følger med uden at yde modstand.

Han har ingenting at skulle have sagt, og det virker, som om han er helt indforstået med den rollefordeling.

I slipstrømmen af orgasmen trækker han fingeren stille og roligt ud af min anus igen, mens han slikker mig mindre og mindre voldsomt. Han er eminent god til at føre an og siden følge elegant med, til forløsningen indtræffer. Det bekræfter mig kun yderligere i, at han er det rette valg.

Jeg træder et skridt tilbage, da jeg ikke længere er slave af orgasmens indtog og afslutning. Han sidder rank med armene ned langs siden. Hans pik er stadig stiv. Bindet for øjnene sidder, som det skal. Jeg går rundt om sengen med langsomme skridt for at kunne nyde ham yderligere fra alle tænkelige vinkler.

Han er solbrændt uden de karakteristiske hvide mærker på lænden og skulderbladene efter solarium endsige hvide mærker efter et par badebukser. Så enten har han fået en gang spraytan, eller også har han solbadet nøgen. Det sidste er det mest frække. Jeg spørger ham ikke. I stedet lader jeg fantasien om ham liggende på en strand uden noget på vække mit begær efter ham.

"Læg dig ned på ryggen og skub dig ind på madrassen, så hele kroppen er fri af gulvet."

Han gør, som jeg siger.

Jeg har lyst til at sætte mig overskrævs på ham, mens jeg glider ned over hans pik – ride ham uhæmmet, til vi falder udmattet omkuld. Trangen bider jeg i mig. Jeg skal løbe med lysten, men ikke lade den overtage. Ikke endnu i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: Tom233 fra Tinder

Sengen er lavere end normalt. Jeg har fået den specialfremstillet, så den passer perfekt til mit skridt, når en mand sidder på sengekanten med rank ryg. Han skal ikke falde sammen i overkroppen for at kunne nå mig. Det ville få ham til at fremstå usexet.

Jeg sætter mig i fodenden og spreder hans ben, så jeg kan sidde mellem dem. Jeg lader hænderne glide frem og tilbage på hans ben. Det får hans pik til at reagere. Synet er ophidsende.

Et ar på størrelse med en tyver fylder på hans højre knæ. Det vidner om, at han har et liv. Et ganske almindeligt liv. Men jeg kunne ikke være mere ligeglad.

Jeg vil have ham her og nu. På mine betingelser. I det her rum, som jeg har skabt til formålet.
Jeg bukker mig ned over ham og tager hans pik i munden. Den smager frisk af sæbe. Hans mavemuskler trækker sig en smule sammen, og hans sixpack træder tydeligere frem, da jeg griber fat om hans pik samtidig med, at jeg slikker ham.

Han placerer begge sine hænder på mit hoved og presser mig yderligere ned over hans pik, mens han stønner højlydt. Hans måde at slippe hæmningerne tænder mig.

Sin første udløsning skal han have, mens han stadig har bind for øjnene og endnu ikke har set mig.
Jeg lader ham om at køre sin pik hurtigt ind og ud af min mund, mens jeg klemmer om den. Lidt sæd forlader ham og ender i min mund. Det får mig så elegant som muligt til at stoppe ham. Han skal pirres og tirres meget længere tid, inden han får lov til at få udløsning. Jeg ved, det vil udmatte ham, at jeg over en længere periode balancerer ham på en knivsæg. Kunsten for mig er at trække orgasmen, til det ikke længere er muligt for ham at styre noget som helst selv.

Jeg slipper hans pik og nøjes med at slikke ham i rolige og kontrollerede bevægelser. Det gør ham ikke mindre liderlig, blot mindre voldsom i sine bevægelser.

Da jeg lader mine læber glide hen over hans pikhoved, griber han hårdt fat i silkelagnet med begge hænder, mens han udstøder et par dybfølte gisp. Jeg nyder at lege med ham. Nyder at jeg har kontrollen. Elsker at det suverænt er mig, der styrer slagets gang.

Da jeg endelig lader ham om at gå hele vejen, sprøjter han sin sæd i lange og hårde stød ind i min mund, mens han presser mit hoved ned over sig, så han kommer så langt ind i min mund, at han fremkalder brækfornemmelser i mig. Følelsen kan jeg godt lide, så jeg yder ingen modstand, men lader ham om at slippe alle sine hæmninger.

Anbefalet til dig