Gitte Moulin
SPONSORERET indhold

52-årlige Gitte: “Der er ingen søstersolidaritet, når det handler om skønhedsoperationer”

Gitte Moulin har fået foretaget plastikoperationer for over en kvart million kroner. Hun elsker at se yngre ud, og det har mange svært ved at acceptere.

Af: Frederikke Pontoppidan Foto: Elona Sjøgren
25. jan. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

 

Hvornår startede du med at benytte plastikkirurgi?
– Da jeg blev skilt som 46-årig. Når man bliver skilt, sker der store drastiske ændringer i ens liv. Nogle vælger at få ny frisure eller skifte hårfarve. Men jeg valgte, at nu ville jeg gøre en masse for mig selv.

– Jeg skænkede ikke plastikkirurgi en tanke, da jeg var yngre. Der tog jeg kun mascara på om morgenen. Så de store ændringer har jeg ikke været besat af hele mit liv. De er kommet med alderen og tyngdekraften.


Gitte og hendes mand på deres bryllupsdag. Foto: Privat

Er du bange for at blive ældre?
– Jeg tror, alle er bange for at blive ældre. Hvis man elsker livet, som jeg gør, så vil man bare leve det fuldt ud. Livet koster livet, er det ikke sådan, man siger? Jeg synes jo ikke, at jeg har dårlig selvtillid. Jeg vil bare godt vises fra den bedste og pæneste side. Om jeg så har købt mig til den.

– Men jeg kan også godt have dage, hvor jeg føler mig gammel. For kroppen er jo stadig 52 år. Derfor kan jeg få et kick, hvis jeg går ind i en butik, prøver nogle bukser, og ekspedienterne siger: "Skal du også have en lille top til?" Hvor jeg må sige nej og fortælle dem, at jeg altså er 52 år. Så bliver de fuldstændig målløse, fordi de tror, jeg er 30.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen: “Jeg hører til den slags moderne kvinder, der har valgt at leve alene. Og jeg har det s-u-p-e-r fedt"

Du har medvirket i to programmer om skønhed. Hvilke reaktioner har du fået på det?
– Jeg fik nogle virkelig grimme kommentarer på Facebook. Jeg stoppede med at læse efter fem minutter, for det gad jeg ikke bruge tid på. Folk skrev: "Hvorfor ligner hun en plastikdukke?" og "Hun må mangle selvtillid". Jeg er afklaret med, hvad jeg har fået foretaget, og jeg kunne sagtens have skrevet noget grimt igen, men jeg har også et firma at tænke på. Og så har jeg bare lært at være lidt ligeglad.

– Det var faktisk mest kvinder, jeg fik kommentarer fra. Kvinder er mange gange hinandens værste fjender. Der er ingen søstersolidaritet, når det handler om skønhedsoperationer. Indimellem kan jeg godt tænke: Hvorfor kan folk dog ikke bare forstå det?

Foto: Privat

Hvad med dem, der synes, du lærer dine børn noget forkert?
– Jeg gør meget ud af at sige til mine børn, at de er perfekte, som de er. Især til min datter. Jeg husker hende hele tiden på, at jeg var 46 år, før jeg startede. Spørgsmålet er selvfølgelig, om hun lytter til det.

Føler du dig smuk? 
– Ja, især når jeg gør noget godt for andre.

Anbefalet til dig