Sarah Mahfoud
SPONSORERET indhold

”Han havde liket et eller andet hos mig, og så tænkte jeg: ’Jeg går da også lige ind og liker noget hos ham.’”

Sarah Mahfoud mødte sin kæreste på Facebook.

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Peter Nørby
08. feb. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

I denne uges ALT for damerne kan du møde den kvindelige bokser og "Vild med Dans"-vinder Sara Mahfoud. Her fortæller hun om, hvordan hun mødte sin kæreste. Egentlig har de kendt hinanden, siden de gik i 10. klasse sammen i Hillerød, men de har kun dannet par de sidste ni måneder.

- Det var Facebook, der førte os sammen. Åh Facebook. Han havde liket et eller andet hos mig, og så tænkte jeg: "Jeg går da også lige ind og liker noget hos ham. For han ser sgu da meget sød ud." Vi skrev lidt sammen og mødtes til en kop kaffe, og vi snakkede bare så godt sammen. Der var ingen pinlig tavshed, fortæller den 27-årig "Vild med Dans"-vinder om mødet med kæresten Patrick.

I dag bor de to sammen i Gilleleje, og Sarah føler, at hun efter at have genfundet Patrick er begyndt at hvile mere i sig selv og har fået fokus på de rigtige ting i sit liv. Hun er flyvsk af sind, men kæresten er god til at hanke op i hende, så hun får styr på sine ting. Og så er han god til at sørge for, at hun har det godt.

- Under "Vild med Dans" havde jeg nogle lange dage og kom rigtig sent hjem. For jeg var først på arbejde, og tog så videre ind og øvede dans, fortæller Sarah, der til daglig arbejder som SOSU-assistent.

- Da jeg kom hjem, havde han lavet mad, handlet ind og ryddet op. Så når jeg endelig havde fri, så havde han sørget for, vi kunne nyde det sidste af aftenen sammen. Han er meget betænksom.

Læs resten af interviewet med Sarah Mahfoud i ugens ALT for damerne, der er på gaden torsdag.

LÆS OGSÅ: 5 kiksede ting du stensikkert har gjort på Facebook

LÆS OGSÅ: 21 søde måder at afsløre sin graviditet på via sociale medier

LÆS OGSÅ: "Min mand komplimenterer sine kvindelige kollegaer på Facebook"