Har du sex for din egen nydelse?
SPONSORERET indhold

Har du sex for din egen nydelse - eller for hans?

Når du går ned på din kæreste, er det så for din egen nydelses skyld?

Af: Mathilde Mackowski Foto: Alamy
31. jan. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Vi lever i en verden fyldt med muligheder. Har vi et ønske, en lyst, en sult, så har vi - stort set – alle muligheder for at stille den.

Men vi må også bare erkende, at jo flere muligheder og valg vi møder i vores hverdag, jo sværere er det at mærke sådan rigtig efter, hvad vores dybeste ønsker er og derefter holde fokus på vejen dertil.

Jeg har fornyligt truffet et valg, et ret egoistisk et af slagsen faktisk, men sjovt nok så gavner det folk i mit liv meget mere, end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Set i bakspejlet er det meget logisk og giver meget god mening.

Jeg har besluttet mig for at gøre (flere) ting for min egen skyld. I grove træk betyder det, at jeg har måttet lægge ”pleaser-Mathilde”, som er ekstra høfligt og betænksom, lidt mere på hylden, end jeg plejer og faktisk så klæder det mit liv ret meget, at hun pludseligt ligger dér!

"Jeg er begyndt at lege meget med mine tanker."

Det har blandt andet også fået en betydning i mit kærligheds- og sexliv, at jeg er begyndt at lege meget med mine tanker og ændre dem.

For at give et par eksempler, så har jeg førhen altid set det at give en partner en massage, som en form for ”tjeneste” for ham, altså en nydelse som jeg ville forkæle ham med, man kan vel sammenligne det med en gave.

I særdeleshed har jeg også tit oplevet det at ”gå ned” på en kæreste som en gave til ham. Jeg har altid tænkt meget over, om mine teknikker nu også virkede og sat hans mulighed for det perfekte udsyn i højsædet. For netop denne oplevelse, vidste jeg, var en af de rigtig frække gaver, jeg kunne give, såfremt hele min ”opsætning” lykkedes til UG.

"Nu gør jeg det 100 % for min egen nydelses skyld!"

Det er præcis i disse situationer, jeg har ændret mine tanker fra før at gøre det for min partners ”skyld” til nu at gøre det 100% for min egen nydelses skyld!

Jeg rører ved hans krop for at stimulere mine egne sanser. Jeg mærker ham, kysser ham og dufter til ham, går ned på ham uden at tænke over, om jeg nu også ser godt ud, mens jeg gør det – for min EGEN nydelse. Og som en ekstra bonus får jeg lov til at se, hvor meget han også nyder det.

Det er helt utroligt, hvad disse ændringer af tanker har tændt i mig og måske endnu mere for ham. For pludseligt har han kunne mærke at jeg er mere nærværende og at min lyst til ham og legen virker forøget. Fordi jeg ikke gør noget med henblik på en tjeneste, men fordi jeg virkeligt nyder det. And I can’t blame him: for hvilken mand drømmer i virkeligheden ikke om en kvinde som går ”ned på” sin mand og forkæler ham på præcis den måde hun elsker det?

Læs også andre klummer af Mathilde Mackowski her