bryllupsgave
SPONSORERET indhold

Hold dig til ønskelisten

Så du vil hellere overraske brudeparret med noget, de ikke forventede?

Af: Linn Merete Rognø, Redaktionen Foto: Alamy
27. aug. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Okay, så du er ikke glad for at give penge i gave - selvom brudeparret udtrykket har sagt, at det er det, de ønsker sig?
Ingen af delene er særligt smart, hvis vi skal tro bryllupseksperterne.
- Hvis der er en ønskeliste, vil jeg absolut anbefale at holde sig til den. Specielt hvis du deltager i selve brylluppet og ikke blot er en bekendt, der sender en gave. Gå hellere flere sammen så I kan købe nogle af de bedre ting på ønskelisten, siger Nina Asbjørnsen.
Silje Glenne er enig.
- Hvis brudeparret har lavet en ønskeliste med forskellige prisklasser og gaverne kan købes over hele landet, skal man holde sig til dette.
Charlotte Lovise Morits mener dog at det sommetider er okay at gå udenom ønskelisten. - Nogle gæster kan have særlige gaver, som de ønsker at give. Nogle har fundet gaver, der egner sig helt specielt til brudeparret. Det kan også være et minde, de deler med brudeparret, eller en oplevelse, de ønsker at invitere brudeparret med på, siger Charlotte Lovise Morits og fortsætter. - En ønskeliste er og bliver en ønskeliste, og man kan ikke kræve, at gæsterne skal vælge ud fra den. Når det er sagt, kan en ønskeliste fungere som inspiration og spare gæsterne for en masse frustration, når de skal købe gaver.

Denne artikel blev oprindelig bragt hos Kvinneguiden, kikk.no

KLIK HER: 10 ting du aldrig må gøre som bryllupsgæst