Johanne Schmidt-Nielsen om børn
SPONSORERET indhold

Johanne Schmidt-Nielsen: Jeg er gravid

En lille pige ser til april dagens lys, når politiker Johanne Schmidt-Nielsen og kæresten, Casper, skal være forældre.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Pressefoto/Mark Knudsen
17. nov. 2017 | Livsstil | ALT.dk

Politiker Johanne Schmidt-Nielsen har netop indviet omverdenen i en glædelig nyhed: Hende og kæresten, Casper Hyldekvist, skal være forældre.

Det skriver toppolitikeren på sin Facebook-profil, hvor hun også offentliggør, at det bliver en lille pige, der til april melder sin ankomst.

- Vi glæder os og er så glade, skriver den tidligere politiske ordfører for Enhedslisten.

På blot en time ramte Facebook-opslaget 3200 likes samt flere hundrede kommentarer. Og det har endnu engang sendt den kommende mor til tasterne.

Hvor er I dog søde alle sammen. Jeg bliver helt rørt! Tusind gange tak skal I have, skriver hun i kommentarfeltet og tilføjer:

- Hvis I har set mig kaste op på parkeringspladser, cykelstier og offentlige toiletter gennem de sidste fem måneder, skyldes det altså ikke overdrevent indtag af alkohol.

Johanne Schmidt-Nielsen går på barsel til marts, og her overtager Rosa Lund, som før har siddet i Folketinget for Enhedslisten, tøjlerne.

”Vi skal også have børn på et tidspunkt”

Tidligere på måneden åbnede Johanne Schmidt-Nielsen op for, at mor-rollen ikke var en helt utænkelig i fremtiden, da Hendes Verden mødte Enhedslisten-politikeren til en snak om politik og privatliv.  

– Vi skal også have børn sammen på et tidspunkt, men det kan jeg godt blive lidt træt af at snakke om, for jeg synes aldrig man taler om faderskab på samme måde, som man taler om moderskab, sagde hun om fremtidsplanerne med manden, Casper.

Casper Hyldekvist har i forvejen to børn fra et tidligere forhold, som bor hos parret i Valby hver anden uge.

Johanne-Schmidt Nielsen er tidligere politisk ordfører for Enhedslisten. En post, hun i februar 2016 overlod til Pernille Skipper grundet partiets rotations-princip.

Anbefalet til dig