Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen

Foto: Martin Bubandt Skal du lytte med på Talk Town?

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen springer ud som unikt makkerpar

Lund & Løkke er titlen på en ny podcastserie produceret af Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town. De første to afsnit bliver lanceret i dag og fremover vil lytterne på Talk Town hver uge kunne følge det unikke makkerpars tur rundt i Danmark.

Lars Løkke Rasmussen er forhenværende statsminister, og Anders Lund Madsen er forhenværende radiovært. På jurastudiet i 1983 mødte Lars og Anders hinanden, og et spinkelt venskab blev grundlagt. Siden har livet ført dem i meget forskellige retninger, men nu har Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town, sendt dem på en rejse rundt i Danmark for at vise hinanden – og os – det land, de begge er rundet af, og som former os alle sammen.

Undervejs på turen rundt i landet vil Anders og Lars dele ud af anekdoter og viden fra deres bagkatalog, så vi alle bliver klogere på samfundet, livet og de to personligheder. Tonen er seriøs, når det kræves og løssluppen, når det falder naturligt.

– Lidt tilfældigt kom Anders og jeg i samme læsegruppe for mere end 35 år siden, og jeg faldt pladask for hans finurlighed og store viden om stort set alting, som jeg nød i mange frikvarterer og på mange kaffebar-besøg. Han var simpelthen godt selskab. Nu har livet formet sig sådan, at der bliver tid til en stribe ”frikvarterer” mere med Anders. Det glæder jeg mig ustyrligt til, siger Lars Løkke Rasmussen.
Anders Lund Madsen ser også frem til turen rundt i Danmark sammen med sin tidligere studiemakker.

– Lars er mange ting. Han er først og fremmest en mand. Dernæst er han – og det vil jeg hævde, til jeg dør – en god kammerat. Men han er også en far, en søn og en husbond. Så er han forhenværende statsminister, hans fremtid er et mysterium, og lige nu er han min på en rejse gennem vores allesammens Danmark. Og det gør mig helt, helt tryg, siger Anders Lund Madsen.

LYT TIL "LUND & LØKKE" I APPEN TALK TOWN LIGE HER

Lund&Loekke_900.jpg
Foto: Martin Bubandt

På Lund & Løkkes tur rundt i landet vil de også møde helt almindelige danskere og forholde sig til de udfordringer, de måtte have. Med på turen har Lund & Løkke selskab af Zissel Astrid Kjertum-Mohr, som bl.a. er kendt fra 24syv-programmet ’Spørge Jørgen’ med Jørgen Leth og Den Korte Radioavis. Det er Zissels opgave at facilitere spørgsmål fra lytterne, som dermed aktivt får mulighed for at forme de to mænds samtaler.

På mailadressen lokkelund@talk-town.dk og solka@talk-town.dk kan lyttere stille spørgsmål til de to mænd, eller komme med input til emner, de skal forholde sig til.

Lund & Løkkes rejser rundt i Danmark kan følges med nye afsnit på Talk Town hver torsdag.

– Vi er stolte af at kunne præsentere et så stærkt makkerpar som Lund & Løkke. Hver især har de en ballast og en erfaring, som gør deres samtaler helt unikke. De er ganske enkelt godt og inspirerende selskab, der leverer historier, du ikke kan slippe. Lytterne får en indsigt i livet som toppolitiker og mennesket bag facaden. Samtidig får de lov til at komme helt tæt på et makkerpar, som næsten ikke har set hinanden siden studietiden. Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen slutter sig til en portefølje af stærkt indhold og interessante navne på Talk Town, som netop er ved at blive udrullet på platformen, siger Mette Hovmand-Stilling, redaktør på Talk-Town.

App’en Talk Town kan hentes i Appstore eller Google Play, og et abonnement koster 59 kroner om måneden (de første 14 dage er gratis og uden binding) – dog er Talk Town gratis for printabonnementer af Egmonts ugeblade og magasiner.

Egmonts podcastsatsning Talk Town blev lanceret i august og er siden løbende udbygget med stærke personlige fortællinger om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. I sidste uge lancerede Talk Town indhold specielt for børn fra 4-12 år, herunder bl.a. podcasten "Færøske fabler" og "Sebastians sejeste dyr", der har Sebastian Klein som vært.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast