Sexlegetøj

Foto: Toril Bækmark (Illustration)

Læserne fortæller: Vores oplevelser med sexlegetøj

Flere og flere danske kvinder tagersexlegetøj med ind i soveværelset. Læs her nogle af læsernes egne historier.

”Min ekskæreste og jeg havde været på sexmesse og havde en masse spændende legetøj med hjem, vi skulle prøve. Jeg ligger på ryggen med spredte ben, mens min kæreste tester dildoen af på mig. Jeg får orgasme ret hurtigt, og i samme øjeblik slår jeg hovedet op i en radiator, fordi jeg kramper sammen. Der kommer en blanding af orgasmelyde, smertelyde og grin ud af munden på mig, fordi det simpelthen er så absurd, og min kæreste sidder bare der, helt forstenet med en roterende lilla dildo i hånden, og ved ikke, om han skal ringe 112 eller grine med. Det var rimelig svært at forklare mit gul-lilla øje de efterfølgende uger – i hvert fald uden at flække af grin, når folk spurgte, hvad der var sket.” 

”Min allermest kiksede oplevelse var en ny kæreste, der gav mig en meget stor dildo, som han syntes, jeg skulle bruge og samtidig sende video til ham af mig i fuld gang. Det blev aldrig til noget, da han ikke ville gøre det samme for mig.”

”Jeg har en oplevelse, som måske også var blandet med en eller anden form for jalousi, selvom jeg ved, at min kæreste er helt vild med mig. Han brugte på et tidspunkt en buttplug, som det bagefter viste sig, at han havde brugt på en tidligere kæreste! Han forsikrede mig om, at den var rengjort, men jeg syntes alligevel, det var en kende grænseoverskridende. Den bliver heller ikke brugt mere i vores lege!”

”Jeg lånte engang et kostume af en veninde, da jeg skulle bruge det til en udklædningsfest. Min kæreste og jeg havde joket lidt med, at vi kunne prøve at hygge os med det, men mest for sjov. Det endte med, at jeg prøvede det på, smuttede op til min kæreste, og så havde vi et super frækt knald. Jeg afleverede senere kostumet tilbage til min veninde uden detaljerne om, hvad det var blevet brugt til.”

”Vi har et par gange været sammen med et vennepar, hvor vi leger ved siden af hinanden. Det kan tænde mig, når man ser en anden ligge og lege.”

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj: 39 procent af danske kvinder bruger dildo

”Første gang vi brugte sexlegetøj, startede vi i det helt små. Vi skulle i sommerhus ved Vesterhavet midt i december, bare gå lange ture i sneen og hygge foran pejsen og under dynerne. Jeg havde et par dage forinden været nede i en rigtig lækker lingeri/sexlegetøjsforretning, hvor jeg mange gange havde kigget, men aldrig købt noget før – på nær bland-selv-kondomer. Jeg fandt en penisring og en lille flaske med glidecreme, som jeg fik pakket fint ind, så det kunne være en ”adventsgave” til min kæreste. Jeg var egentlig ikke nervøs for, hvordan han ville modtage den, for vi havde tit snakket om fantasier med bl.a. sexlegetøj. Han grinede lidt smørret, men sagde efterfølgende, at han syntes, det var helt vildt frækt at få sådan noget af sin kæreste. Da vi prøvede penisringen, var det egentlig ikke det store festfyrværkeri, og jeg mærkede heller ikke meget til den lille sommerfuglevibrator, jeg havde købt, men det var sjovt, og vi grinede begge lidt af det undervejs, hvilket også kan fungere udmærket som forspil. Glidecremen kom derimod væsentlig mere i spil, og analsex, der ellers i min verden havde været et no-go, blev pludselig meget nemmere og ganske behageligt endda! Så vi fik udvidet vores seksuelle horisont lidt i løbet af de dage, og det var absolut en god oplevelse.”

”Jeg så en fyr i en anden by og havde indkøbt ny dildo, som jeg sendte ham et billede af, så han vidste, hvordan den så ud. Dernæst havde vi skøn telefonsex, hvor jeg brugte den.”

”Meget kan bruges som erstatning for dildoer: gulerod, agurk – ja sågar en lighter. En gang overnattede en elsker og jeg i hans forældres hjem, mens de var bortrejst, og der brugte vi deres pejselighter som dildo.”

”Jeg stod i undertøj med bind for øjnene og ventede på en mand, jeg kun havde mødt to gange før. Jeg havde ubegrænset tillid til ham, og efter hans ordre havde jeg købt et reb. Han kom, kyssede og nussede mig og smækkede min numse, og så bandt han mig til sengen. Jeg kunne høre en pose rasle, og så rørte han mig skiftevis med fjer og pisk (min første gang). Senere raslede posen igen, og jeg mærkede noget vådt på mine bryster. Han slikkede dem og kyssede mig og han smagte af chokolade. Jeg fik også hans pik i munden – smurt ind i chokolade.”


Få inspiration til dit sexlegetøj på Sinful.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sex