Når Michala Kjær chiller er det helst uden tøj.

Foto: William Galindo Michala Kjær har en temmelig misundelsesværdig stil.

Michala Kjær: ”Jeg elsker at gå med numsen bar”

Kaffe og snus sætter dagen i gang.

Den minimalistiske stil er ikke lige blogger og modepige Michala Kjærs stil.

Den 25-årige indehaver af modesitet twosidedgemini.com har en stil, der nærmer sig en blanding af Lady Gaga, Hollywood it-pige og supermodel i Versaces velmagtsdage i 90'erne. Forvirret? Michala Kjær har ret meget sin egen stil. Og den er ikke typisk dansk. Men rocket og cool? Dét er den.

Eurowoman.dk har fanget hende i L.A. – hendes andet hjem - hvor hun har gang i forskellige projekter til Two Sided Gemini – hvis du er ekstra nysgerrig, kan du følge med i hendes (glamourøse) hverdag på Instagram.

Vi er ret nysgerrige efter at spørge hende, hvad man laver i weekenden, når man langt fra har et 9-17 job til hverdag, men til gengæld rejser meget og shopper en hel del. Her er Michala Kjærs svar:

LÆS OGSÅ: "G-strengen er et tarveligt undertøj, der bedst akkompagneres af en slap lændetatovering"

Hvornår står du op i weekenden?
- Det varierer meget. Jeg elsker at stå op tidligt ved 5-6 tiden for derefter at gå i seng igen ved 9-tiden og sove et par timer ekstra. Meget mærkelig vane.

Hvad er det første, du gør, når du er vågnet?
- Jeg renser min hud, drikker kaffe og tager snus. Og altid i den rækkefølge. Arh ok, jeg tisser måske først.


Foto: William Galindo

Har du en guilty pleasure i weekenden?

- Av av. Jeg er en sucker for peaunutbutter og cheesecake. Og jeg efterlader ikke en krumme, når jeg først er gået i gang!

Hvad har du typisk på, når du chiller indendørs?
- Jeg er ikke så glad for tøj, når jeg er alene. Jeg elsker at gå med numsen bar. Men hvis jeg ifører mig tøj, når jeg slapper af, må det være et ADIDAS two piece-sæt.

Er der noget, du ofte planlægger at få gjort i weekenden, men aldrig får gjort alligevel?
- Ja masser! Men at få vasket hår er en af de ting, jeg altid skal planlægge, og som jeg altid udskyder, selvom jeg prøver at få det gjort - også i weekenden. Det keder mig at vaske hår. Ha ha.

Hjemmehygge eller aften i byen?
- Da jeg er tvilling i stjernetegn, kan jeg aldrig finde ud af, hvad jeg helst vil. Så jeg prøver at kombinere en aften med først at lave hjemmehygge og derefter tage et smut i byen. Jeg har dog på det sidste ikke været meget ude, da jeg har et travlt arbejdsskema og derfor sætter pris på mit eget selskab, når jeg så har fri.

LÆS OGSÅ FRA EUROMAN.DK: Champagne-importøren: Sådan tjente jeg min første million

Hvis du spiser ude i København, hvilke steder foretrækker du så?
- Godt spørgsmål. Jeg er ikke den største madelsker, og da jeg ikke har været så meget i DK på det sidste, har jeg ikke været på så mange forskellige restauranter. Da jeg kæmper med en række madallergier, har jeg en rigtig dygtig ernæringsekspert, der kommer hjem til mig et par gange om ugen og laver mad.

Hvad laver du typisk lørdag formiddag?
- Jeg får for det meste gået en lang tur lørdag formiddag eller eftermiddag. Jeg elsker natur. Ellers sidder jeg ved computeren og arbejder. Hvis jeg er i DK, ser jeg som regel min mor (Janni Spies, red.) eller mine venner for at catche up.


Foto: William Galindo

Hvor shopper du i København?
- Jeg tager altid et smut forbi OZ på Østerbro, og i indre by er LOT29 og Holly Golightly nogle af mine favoritbutikker.
OZ, Østerbrogade 116, 2100 København Ø
Lot29, Gothersgade 29, 1123 København K

Holly Golightly, Møntergade 5, 1116 København K

Hvilket festoutfit har du det altid godt i?
- Jeg har en tendens til altid at snige mig væk fra at skulle iføre mig en kjole, så det ender næsten altid med et par ripped boyfriend- eller bootcut-jeans fra Citizens of Humanity, en habit fra Helmut Lang med et par rå detaljer, et par pointy heels fra Manolo Blahnik eller plateausandaler fra Marni og en masse smykker.

Hvor danser du på bordene i København?
- Uhhhh.. Det er en del år siden, jeg har danset på bordene – i København i hvert fald. Men det sidste sted må have været på Fugu på Gammel Strand - det var en vild aften!
Fugu, Gammel Stand 42, 1202 København K

LÆS OGSÅ: Er 'Dad Bod' det nye mandlige kropsideal?

Hvor drikker du dig ned?
- Uha. Jeg er godt beruset og klar til at blive puttet, når jeg har fået min tredje drink, så jeg når aldrig at drikke mig ned, før nogen sender mig hjem i en taxa. Jeg er den kedelige light-weight i min gruppe af piger, der aldrig når videre i byen med de andre, hvis jeg starter med at drikke tidligt på aftenen. Jeg plejer dog at drikke igennem - dvs. de der max tre drinks - inden jeg bliver smidt i en taxa hjem, når jeg er på natklub i L.A..

Hvordan ser den perfekte søndag ud?
- Den perfekte søndag er enten i mit eget selskab eller sammen med min mor. Hvis jeg når op at træne, får gået en tur og får en middagslur oveni, er det en ekstra treat.

Har du en hobby, du dyrker i weekenden?
- Jeg elsker biler og musik, så hvis jeg kører en lang tur og samtidig får spillet noget god musik, føler jeg, det er som at dyrke min private hobby. Jeg kan dog også godt finde på at tage ud til bilforhandlere og kigge på biler. MUMS.

Hvad gider du i hvert fald ikke bruge din weekend på?
- Hvis jeg kan undgå det, gider jeg ikke sætte hår og lægge makeup. Jeg gør det så ofte pga. mit arbejde, så jeg elsker ikke at skulle tage mig af noget med mit ydre, når jeg endelig har fri.

Hvordan gør du dig klar til en tur i byen?
- Musik Musik Musik. R&B og 70'er-musik pumper mig altid op til en lækker aften ude. Hvis jeg har fået mig en morfar og derefter hører musik, inden jeg skal ud, så er jeg helt i top.


Foto: William Galindo

Har du ofte mange planer i weekenden eller er du mere go with the flow-typen?
- For et par år tilbage, havde jeg mange planer i weekenden, men fordi mit arbejdsskema hele tiden ændrer sig, prøver jeg at holde mine weekender åbne, da jeg aldrig ved, hvor træt jeg er. Men det hænder da, at jeg planlægger noget specifikt, så jeg ved, jeg har booket tiden af til det.

Hvad glæder du dig mest til i denne weekend?
- Jeg skal til Tyler Shields galleriåbning i L.A. på lørdag, som jeg glæder mig helt vildt til - det er i forbindelse med arbejde. På søndag skal jeg så en tur til Venice Beach, som er et af mine favoritsteder. Jeg elsker at sidde nede ved vandet og tage billeder eller høre musik.

Hvad er den vildeste weekend, du kan huske?
- Det må være en af mine weekendture til Milano, hvor jeg fra morgen til aften arbejder, gør mig klar til byen, fester, drikker, møder de fedeste nye mennesker og gentager succesen dagen efter. Tempoet er højt, jeg får arbejdet, festet, minglet med de lækreste italienske mænd, som er super eye candy og er i en by, som jeg elsker.

LÆS OGSÅ: 15 lækre mænd du bør følge på Instagram

LÆS OGSÅ: Her er de mest over- og undervurderede steder i Aarhus

LÆS OGSÅ: 8 tegn på at han er manden, du skal have børn med

Følg Michala Kjær her:

Instagram: @michalakj

Blog: Two Sided Gemini
Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_dmjpg.jpg