Smykkeforretningen Mille & Lykke efter løvernes hule
SPONSORERET indhold

Efter ‘Løvens Hule’: Deler stor nyhed

Smykkeforretningen ‘Mille & Lykke’ imponerede i første afsnit af ‘Løvens Hule’, og de har klaret sig godt siden. Nu deler de stor nyhed.

Af: Rikke Lynge Foto: Per Arnesen/DR
06. jan. 2023 | Livsstil

Virksomheden ‘Mille & Lykke‘, der drives af de to kusiner Mille og Line Lykke, kom ind i første afsnit af ‘Løvens Hule’ med et mål at hive 250.000 kroner hjem for 5 procent, hermed til en værdiansættelse for 4,5 millioner.

Alle løverne var vilde med virksomheden, og Mille og Line Lykke fik bud fra alle, men aftalen, de fik i hus, var en investering fra Anne Stampe på 250.000 for 10% og det samme for Christian Arnstedt.

Det skriver HER&NU.

”De her piger er et godt eksempel på den kvindelige iværksætter. De har fuldstændig styr på deres data, og så har de en energi og brænder for det, de laver. Så derfor var det en ‘no brainer’ for mig at være med på det,” fortæller Anne i podcasten ‘I kløerne på‘ med vært Morten Resen.

Vild oplevelse

For Mille og Line Lykke var det en vild oplevelse at være med i ‘Løvens Hule’ og mærke den store opbakning.

”Vi var spændte og nervøse, men mest af alt tænkte vi på ikke at falde ned ad trappen,” fortæller Line Lykke i podcasten.

Ifølge de to smykkedesignere var Anne en klar favorit.

”Hvis vi fik muligheden, skulle vi have Anne med. Det er en kombination af Annes værdier og måde at føre forretning på og så hendes vanvittige energi,” fortæller Mille.

Mille og Line Lykke gik på kompromis med deres værdiansættelse, da de to investorer fik større andel af virksomheden til færre penge, end de havde målsat.

”For os betød det ingenting med den værdiansættelse – vi ville have viden,” fortæller Line Lykke og Anne tilføjer:

”Det er jo sådan med værdiansættelser, at det er den pris, jeg synes er fair, og den pris, som Mille og Lykke synes er fair, der er den rigtige pris. Når man er på så tidligt et stadie, så har det betydning, at vi får en andel, som er attraktivt for os, så vi skal i hvert fald op på 10% – nogen gange mere. Jeg synes 2,5 million er fair for denne virksomhed,” fortæller Anne.

Stor nyhed

Siden kusinernes medvirken i ‘Løvens Hule’ er der sket en masse.

”Det var en vanvittig følelse at skrive under på, at nu er vi sammen. Både Anne og Christian er fantastiske. Det er et kæmpe ansvar. Men pengene er en ting, det er lige så meget den tid, de lægger i vores virksomhed, og så skal det bare spille,” fortæller Mille.

Pigerne har opnået deres største succes til dato.

”Vi har fået vores egne smykker – vores ‘Mille & Lykke’ brand,” fortæller Mille.

Ifølge Anne kan Mille og Line Lykke godt være stolte.

”Pigerne skal selv have æren for at have fået det til at ske. Det, der er rigtig godt ved at lave sine egne produkter, er, at man får noget hjerte og sjæl i, når det er ens egne. Det, jeg har gjort er at opmuntre og skubbe på med nogle kontakter. De har selv lanceret produktet,” fortæller Anne.

Mille og Line Lykkes smykker går som varmt brød og blev udsolgt på rekordtid, så de har haft travlt med at producere endnu mere.

Denne artikel blev første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig